|
Bildirim
|
martı durumu varsa kaşının ortasını cımbızla al, sakal çok bırakma yakışıyorsa bırak ama bu bakımsızlığa dönmesin düzenli olarak alırsın 3-4 günde bir, sivilce gibi durumlarda eczanelerde cilt kremleri satılıyor ben imex kullanıyordum eskiden birde bol bol uyku çek en iyi cilt yenileyici kendi vücudundur bol bol uyursan daha taze kalır cilt vs vs.
Saç kesimide önemli kendine uygun bir şey yaptır bilmiyorum şimdi saç kesimini birde sakal bırakıyorsan ona uygun saç kestir sakal-saç uyumsuz olmasın giyim sana kalmış artık, birde dişlere çok önem verin hocam bem beyaz inci gibi olsun :) Günde 3 kez (sarıysa beyazlatın) Baymayan bir poarfüm kullanın "Axe" çok iyi, ayakkabıları 2 günde bir silin,Deodorant kullanın koltuk altı kılları çıktıkça alın çok terletir , Birde en önemlilerinden birisi Duş ![]() |
Sana biraz enerji depolayalım gardaş.
![]() Öncelikle şunu bil, sokakta, yanında gezen, imrenerek baktığın adamlar da aynı yollardan geçti. O gördüğün adamların hiçbiri bakımsız değil. Yani kendiliğinden yakışıklılık ta bir yere kadar. Bazısı ya ben hiç bakmıyorum kendime aslında ayaklarına yatar. Sakın inanma hehehe ![]() ![]() Kızlar da öyle. Allık ve fondeten sürmeden, gözüne hafifte olsa kalem çekmeden bir kız görsen muhtemelen tanıyamaz veya yüzüne bakmazsın. Eskisi gibi çekici gelmez, bambaşka biri gibi gelir. Yani bütün insanlar yaşlanıyor ve çöküyor. Bakımsız olan o artist tipler iki gün üç gün aksatsa bakımını anında farkedilir. Saç kesimi felaket önemli. Benim gibi kıvırcık dalgalı ve ince telli bir saçın varsa, kimyasal değdiği anda sünger gibi emiyorsa, kuruysa, şekil almıyorsa, uzatman vs gerekiyorsa sıkıntıdasın demektir. (amma virgüllü yazı yazdım beeh ![]() İyi bir berbere git sakın hata yapıp ucuz berbere gitme ve berberin eline bırakma her işi. Yönlendir adamı ya. Paraya kıy. Spor da önemli. 6 ay bile gitsen düzenli ve sağlıklı beslensen felaket fark eder. Duruşun düzeldiğinde anlarsın bunu zaten otomatikman. ![]() |
düzen ve disiplinle tabi ki
1. haftada en az 3. gün spor (once bir durusun düzelsin) 2. diş temizliği sac-sakal temizliği ( sakal 2 günde olabilir tras olurken ölü derilerde temizlenir) 3. dedorant 4. parfüm ( tabi güzel ve uyumlu olsun dedorantla) 5. nemlendirici ( sabah aksam yaş +25 ise antiang filan özelliği olsun 6. günes kremi sür yüzün 10 yas yaslanmasın sonra 7. 2 günde banyo ve temizlik 8. haftada 1 kere peeling yap ( tuz-zeytinyagı veya karbonat az su ile veya kahve telvesi 1 kere yeter haftada 9. yazın günes gözlügü 10. büyük kol saati ( bakım değil ama tarz ) bunları rutın halıne getir kızlar sana gelecektir... |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phil Coulson -- 20 Mart 2013; 21:44:25 > |
|
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|