Şimdi Ara

Bir Erkek Nasıl Bakımlı Olabilir?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
296
Cevap
190
Favori
59.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kız konusundan sonra kendime bakmaya karar verdim metroseksüel felan olmayacağım da en azından kendimi mutlu etmek istiyorum belki daha hoş gözükebiliriz.

Kullandığınız cilt bakım kremleri, etkileyici parfümler , saça başa sürdüğünüz şeyler vs herşey olabilir bu konuya yazarsanız sevinirim

Kıyafetinden ayakkabası....

• martı durumu varsa kaşının ortasını cımbızla al, sakal çok bırakma yakışıyorsa bırak ama bu bakımsızlığa dönmesin düzenli olarak alırsın 3-4 günde bir, sivilce gibi durumlarda eczanelerde cilt kremleri satılıyor ben imex kullanıyordum eskiden birde bol bol uyku çek en iyi cilt yenileyici kendi vücudundur bol bol uyursan daha taze kalır cilt vs vs.

Saç kesimide önemli kendine uygun bir şey yaptır bilmiyorum şimdi saç kesimini birde sakal bırakıyorsan ona uygun saç kestir sakal-saç uyumsuz olmasın

giyim sana kalmış artık, birde dişlere çok önem verin hocam bem beyaz inci gibi olsun :) Günde 3 kez (sarıysa beyazlatın)

Baymayan bir poarfüm kullanın "Axe" çok iyi, ayakkabıları 2 günde bir silin,Deodorant kullanın koltuk altı kılları çıktıkça alın çok terletir , Birde en önemlilerinden birisi Duş
    Sana biraz enerji depolayalım gardaş.

Öncelikle şunu bil, sokakta, yanında gezen, imrenerek baktığın adamlar da aynı yollardan geçti. O gördüğün adamların hiçbiri bakımsız değil. Yani kendiliğinden yakışıklılık ta bir yere kadar. Bazısı ya ben hiç bakmıyorum kendime aslında ayaklarına yatar. Sakın inanma hehehe yüzyılın yalanlarından

Kızlar da öyle. Allık ve fondeten sürmeden, gözüne hafifte olsa kalem çekmeden bir kız görsen muhtemelen tanıyamaz veya yüzüne bakmazsın. Eskisi gibi çekici gelmez, bambaşka biri gibi gelir.

Yani bütün insanlar yaşlanıyor ve çöküyor. Bakımsız olan o artist tipler iki gün üç gün aksatsa bakımını anında farkedilir.

Saç kesimi felaket önemli. Benim gibi kıvırcık dalgalı ve ince telli bir saçın varsa, kimyasal değdiği anda sünger gibi emiyorsa, kuruysa, şekil almıyorsa, uzatman vs gerekiyorsa sıkıntıdasın demektir. (amma virgüllü yazı yazdım beeh )

İyi bir berbere git sakın hata yapıp ucuz berbere gitme ve berberin eline bırakma her işi. Yönlendir adamı ya. Paraya kıy.

Spor da önemli. 6 ay bile gitsen düzenli ve sağlıklı beslensen felaket fark eder. Duruşun düzeldiğinde anlarsın bunu zaten otomatikman.
    düzen ve disiplinle tabi ki

1. haftada en az 3. gün spor (once bir durusun düzelsin)
    2. diş temizliği sac-sakal temizliği ( sakal 2 günde olabilir tras olurken ölü derilerde temizlenir)
    3. dedorant
    4. parfüm ( tabi güzel ve uyumlu olsun dedorantla)
    5. nemlendirici ( sabah aksam yaş +25 ise antiang filan özelliği olsun
    6. günes kremi sür yüzün 10 yas yaslanmasın sonra
    7. 2 günde banyo ve temizlik
    8. haftada 1 kere peeling yap ( tuz-zeytinyagı veya karbonat az su ile veya kahve telvesi 1 kere yeter haftada
    9. yazın günes gözlügü
    10. büyük kol saati ( bakım değil ama tarz )

bunları rutın halıne getir kızlar sana gelecektir...
  • martı durumu varsa kaşının ortasını cımbızla al, sakal çok bırakma yakışıyorsa bırak ama bu bakımsızlığa dönmesin düzenli olarak alırsın 3-4 günde bir, sivilce gibi durumlarda eczanelerde cilt kremleri satılıyor ben imex kullanıyordum eskiden birde bol bol uyku çek en iyi cilt yenileyici kendi vücudundur bol bol uyursan daha taze kalır cilt vs vs.

Saç kesimide önemli kendine uygun bir şey yaptır bilmiyorum şimdi saç kesimini birde sakal bırakıyorsan ona uygun saç kestir sakal-saç uyumsuz olmasın

giyim sana kalmış artık, birde dişlere çok önem verin hocam bem beyaz inci gibi olsun :) Günde 3 kez (sarıysa beyazlatın)

Baymayan bir poarfüm kullanın "Axe" çok iyi, ayakkabıları 2 günde bir silin,Deodorant kullanın koltuk altı kılları çıktıkça alın çok terletir , Birde en önemlilerinden birisi Duş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phil Coulson -- 20 Mart 2013; 21:44:25 >

• Mesajım bulunsun seneye üniversite yolcusuyuz İnşallah. İşimize yarayabilir..
  • Sana biraz enerji depolayalım gardaş.

Öncelikle şunu bil, sokakta, yanında gezen, imrenerek baktığın adamlar da aynı yollardan geçti. O gördüğün adamların hiçbiri bakımsız değil. Yani kendiliğinden yakışıklılık ta bir yere kadar. Bazısı ya ben hiç bakmıyorum kendime aslında ayaklarına yatar. Sakın inanma hehehe yüzyılın yalanlarından

Kızlar da öyle. Allık ve fondeten sürmeden, gözüne hafifte olsa kalem çekmeden bir kız görsen muhtemelen tanıyamaz veya yüzüne bakmazsın. Eskisi gibi çekici gelmez, bambaşka biri gibi gelir.

Yani bütün insanlar yaşlanıyor ve çöküyor. Bakımsız olan o artist tipler iki gün üç gün aksatsa bakımını anında farkedilir.

Saç kesimi felaket önemli. Benim gibi kıvırcık dalgalı ve ince telli bir saçın varsa, kimyasal değdiği anda sünger gibi emiyorsa, kuruysa, şekil almıyorsa, uzatman vs gerekiyorsa sıkıntıdasın demektir. (amma virgüllü yazı yazdım beeh )

İyi bir berbere git sakın hata yapıp ucuz berbere gitme ve berberin eline bırakma her işi. Yönlendir adamı ya. Paraya kıy.

Spor da önemli. 6 ay bile gitsen düzenli ve sağlıklı beslensen felaket fark eder. Duruşun düzeldiğinde anlarsın bunu zaten otomatikman.

• quote:

Orijinalden alıntı: RageshotQQ

Katılmıyorum hocam hiç makyaj yapmıyor (allaha şükür) bebek gibi
  • öneriler geliyor sağolun

başkalarından da bekliyoruz
  • Temiz ve uyumlu, vücudunun şekline göre giyin.(Marka olmasına gerek yok)
    Günlük duş al.
    Deodorant ve parfüm kullan.
    Saç- sakal kesimin yüzün ile orantılı olacak şekilde olsun.
    Her daim ayakkabıların temiz olsun.
    Ellerine çok önem göster. Erkek eli dediğin ince kemikli olur. Tırnaklarını düzgün kes ve pislik kalmasın. Çokta kökten alma.
    Yüzünü günlük yıka.(Dove ya da Nivea'nın erkekler için olan kremli sabununu kullan)
    Dişlerini günde 2 kez fırçala.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mesajim bulunsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cyborg88

Temiz ve uyumlu, vücudunun şekline göre giyin.(Marka olmasına gerek yok)
    Günlük duş al.
    Ellerine çok önem göster. Erkek eli dediğin ince kemikli olur. Tırnaklarını düzgün kes ve pislik kalmasın. Çokta kökten alma.
    Yüzünü günlük yıka.(Dove ya da Nivea'nın erkekler için olan kremli sabununu kullan)

deodorant ve parfümler hep öksürtüyor beni genzimi yakıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Pietro Leatherchest

quote:

Günlük duş al.

Çok kullanıyorsunuzdur (sıkmaktan bahsediyorum) Hocam
    Güzel bir koku hep önemlidir

• quote:

Orijinalden alıntı: HorozTufan

quote:

quote:

Günlük duş al.

Aksine hiç kullanamıyorum, direk öksürük ve nefes darlığı başlıyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HorozTufan

quote:

quote:

Günlük duş al.

Aksine hiç kullanamıyorum, direk öksürük ve nefes darlığı başlıyor.

Alerjiniz vardır belki bir doktora başvursanız iyi olur (nedenini öğrenirsiniz)

• Hertürlü tavsiye verebilirim bu konuda
  • Öncelikle benim fikrim kızda da erkekte de en önemli şey tipten önce temizlik. Yani dünya güzeli bir kız olsun dişleri sarıysa yanakları kurumuş pul pulsa bir gram ilgimizi çekmez ki erkekte öyle. Ondan düzgün bir saç ki üstteki arkadaşa sonuna kadar katılıyorum saç o kadar önemli ki. Ben yıllardır alnım açık diye saçımdan dolayı bunalıma giriyordum hep açılıyordu kel gibi görünüyordum geçen hafta kuaförümü değiştim birazcık pahalı bir yer ama ben ne kadar aptalmışım diyorum. Saç, sakal ve üstündeki kıyafeti kombineli giy. Yani o gün gezeceğin yere bile uygun giy. Ciddi bir buluşmaysa gömlek, biraz daha hareketli gezme filan varsa t-shirt gibi Diş ve tırnak temizliğine de özen göster yani genel olarak temiz düzgün olduğun anlaşılsın. Çok yakışıklı olmaya gerek yok suratına bakınca insanlar iğreneceğine içi ferahlasın tamamdır. Göz altı kılları filan bunu artık kendi durumuna göre şekillendirirsin.

• Güzel konu
  • takip.
  • Doğal ol mecburiyetten değişe olması gerektiği için gerektiği kadar kendine bak kendin ol

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • takip
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.