merhabalar araç hakkındaki düşüncelerinizi yazar mısınız artıları eksileri nelerdir.
Yakıt tüketimi nasıldır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
D4 motor ve 8 ileri geartronic şanzıman ikilisiyle bu araç idda ediyorum piyasadaki en alınası SUV'dir. Fiyatı da sunduklarına göre güzel seviyededir.
Bu aracın bir artısıda 2.0 dizel motor seçeneği sunması, Audi Q5 e göre fiyatıda baya uygun güzel bir araç, yalnız makyajdan ziyade kasayı biraz elden geçirseler iyi olur, nedense bu sınıfta yeni versiyonların çıkması 8-10 yılı buluyor,
şimdi 163 bg 5 silindirli motoru alanın suçu ne?
ilk baştan üretseydiniz ya şu motoru...
XC60 varken ne Q5 ne de X3 ün yüzüne bakmam yeni motor ve şanzımanıyla çok daha iyi oldu kesinlikle alınası araba .
Yüzü eskidi. Esaslı bir makyaja ya da kasa değişimine ihtiyacı var.
163 lük 5 silindirli motorun bi suçu yok suç maliyetleri azaltmak için aynı hat üzerinde birçok motor üretimi gerçekleştiren volvonun. bana 8 ileri şanzımanlı 163 mü yoksa 4 silindirli 181 hp mi deseler hiç düşünmem 163ü seçerim. yakıt tüketimi olarak esas sorun geartronicte. yoksa 5 silindirli motor evladiyelik.
quote:
Orijinalden alıntı: MaTaDoR
D4 motor ve 8 ileri geartronic şanzıman ikilisiyle bu araç idda ediyorum piyasadaki en alınası SUV'dir. Fiyatı da sunduklarına göre güzel seviyededir.
çok yüzeysel bir test ve bence yanlış yönlendiriyor. 4 silindirli motorun 181 hp olmasının aracın 0-100 değerlerine yansıdığını söylemiş ama esas katkı motordan değil 8 ileri şanzımandan. aynı motorların araç hızlanma ve yakıt tüketimine olan etkileri için diğer bütün şartların aynı olması gerekir. bu yüzden gerçek kıyaslama araçların manuel versiyonları arasında olması gerekiyor. manuel araçlar arasında çok ciddi bir fark olduğunu düşünmüyorum. Ayrıca 5 silindirli motorların 4 silindirlilere olan avantajları teknik olarak fazla. 4 silindirlide max tork 1750 devirde verilirken 5 silindirlide bu 1500 devirde veriliyor. ve tork eğrisi 5 silindirlide daha düzgün.
carvıser de kı cocugun anlatımı gayet yalın ve lafları uzatmadan gayet adam gıbı yorum yapıyor.
arac ıse cok ıyı. bır arkadasım aldı babasına 8 lıtre dıyordu. q5 kullanıyorum arasıra bu kadar zevksız bır arac olur ne parasını hak eden bır arac deıl audı q5...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme