Şimdi Ara

ford tourneo connect alınırmı 2015

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ford tourneo connect almayı dusunuyorum titanıum x paket sizce alınır mı yakıt konusunda sıkıntı cıkarırmı bir kaç yerde gördüm 100 bnde motor indiren falan varmış başına gelen yada şahit olan varsa yardım öneri ve tavsiyelerinizi bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korkmaz124 -- 8 Kasım 2019; 22:52:46 >

• güncel
  • Motora birşey olmaz da 1-2 gün önce bindim benim şirket aracım dacia dokkerden tık ses gelmezken şehir içi ailecek binilen connectin gıcırtı-tıkırtı gelmeyen yeri yoktu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cidden o kadarmı kotu dacia dokker la karşılaştırılacak kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vetenes

Motora birşey olmaz da 1-2 gün önce bindim benim şirket aracım dacia dokkerden tık ses gelmezken şehir içi ailecek binilen connectin gıcırtı-tıkırtı gelmeyen yeri yoktu.
    Cidden öyle çok trim sesi var mı ?Bende yeni caddy var tık ses yok.

• ceazr27 C kullanıcısına yanıt
    her konuda cok hosuma gittide oyle bişe varsa hiç iyi bişe deil :) peki yakıt tuketimine dikkat etme şansınız oldumu
  • quote:

Orijinalden alıntı: korkmaz124

cidden o kadarmı kotu dacia dokker la karşılaştırılacak kadar.
    Berlingo veya Caddy baktiniz mi ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2010 MODEL PEUGEOT 3008
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    baktımda en cok bu kafama yatmış cam tavan falanda var birde diğerlerine göre daha geniş bi hacime sahip oldundan dolayı
  • Bu tourneo connect en küçük hafif ticarinin bir tık büyüğü dimi ? 1.5 dizel otomatik versiyonu olan? Çok iyi bir araç. Courier lar gibi Türkiyede üretilmiyor. Avrupada üretiliyor. Biraz pahalıdır. Bir çok kez binme fırsatım oldu binek araç gibi ve tavan yüksekliği acayip hoş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Var hocam.

• AFV kullanıcısına yanıt
    peki siz hiç dikkat ettinizmi yakıt tüketimi ve ses konusuna ?
  • korkmaz124 K kullanıcısına yanıt
    Hocam 1.5 dizelin yakıt tüketimi çok iyi. Ses konusunda ise; ticari amaçla üretilmiş araçlarda trim sesi yol sesi hiç umursamam. Ford kalın fitil kullanır mondeo gibi kaliteli araçlarında ve bu araçlarda ses epey azdır gerçekten. Ancak bu araçlarda da ses seviyesi, yol sesi ve yol tutuşu artık tamamen binek araç seviyesine gelmiş durumda. İnsan şaşırıyor.Buda beni bir tane alıp binek olarak kullansammı düşüncesine itiyor. Çünkü hakkaten çok rahat ve kullanışlılar.
    Ses hakkında diğer ticarilerle çok karşılaştırma yapamıyorum çünkü en sık bindiklerim kangoo ve fordun hafif ticarileri. Diğer markaları bilemeyeceğim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2018 1.5 dizel powershift kullanıyorum. motor ve yol sesi şaşırtıcı derecede az. benim diyen c segmenti araç ile yarışır yalıtımda. trim sesi de yok araçta. kapı fitilleri yukarıda yazıldığı gibi baya kalın. cam tavanlı versiyonların baş mesafesi ultra geniş. güzel araç, ben memnunum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.