Şimdi Ara

Volvo V40: Ve O Sensin (183. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8.822
Cevap
113
Favori
671.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 181182183184185
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    jantların ikiside 17 inç biri r design IXION (7.5*17) diğeri 17 inç larenta koyu parlak gri sanırım fark yok.donanım olarak bildiğin bariz bir fark var mı bunlarda biri r design paketli diğeri cross country advance tabi r design da cam tavan var ekstra olarak ama advance olmasının bir avantajı var mıdır r desin paketten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi espesito -- 12 Aralık 2014; 11:06:01 >
  • ben r design alırdım. ama tabi kullanacağınız yolda önemli. çok bozuk falansa cc alınabilir yüksek olduğundan dolayı. spor görünüm istiyorsanız r design. cc ile aradaki fiyat fark yerine r design a cam tavan eklenmiş fiyatlar aynı olmuş. yani daha donanımlı diyelim.

araçların renkleri nedir bu arada?

Edit:
    bu arada araçlar hazırmı bayidemi, yoksa yolda geliyormuymuş. yada özel sipariş olarak mı isteyeceksiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bdurmus -- 12 Aralık 2014; 11:29:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bdurmus

ben r design alırdım. ama tabi kullanacağınız yolda önemli. çok bozuk falansa cc alınabilir yüksek olduğundan dolayı. spor görünüm istiyorsanız r design. cc ile aradaki fiyat fark yerine r design a cam tavan eklenmiş fiyatlar aynı olmuş. yani daha donanımlı diyelim.

Edit:
    bu arada araçlar hazırmı bayidemi, yoksa yolda geliyormuymuş. yada özel sipariş olarak mı isteyeceksiniz

valla araç manavgatta kullanılacak tr stndardı kötü değil çokta iyi değil r designın rengi buz beyazı cross country kırmızı araçların ikiside hazır durumda.bu r designda sanırım sesli kontol yok dvd yok bir de tam emin olmamakla beraber(arkadaşın biri r design ses sisteminde olduğunu söyledi)bluetooth yok bir de r designın da crossunda aktif bi xenon farı var ancak corss da otomatik viraj konrtolü diye yazmış sanırım r design da yok ya da var yazma gereği duymamışlar sizin bilginiz var mı
    edit:şu ilandaki araçta mantıklı olmaz mı bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi espesito -- 12 Aralık 2014; 11:40:57 >

• espesito kullanıcısına yanıt
    Kırmızı V40CC çok güzel duruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: espesito

quote:

Orijinalden alıntı: bdurmus

ben r design alırdım. ama tabi kullanacağınız yolda önemli. çok bozuk falansa cc alınabilir yüksek olduğundan dolayı. spor görünüm istiyorsanız r design. cc ile aradaki fiyat fark yerine r design a cam tavan eklenmiş fiyatlar aynı olmuş. yani daha donanımlı diyelim.

Edit:

valla araç manavgatta kullanılacak tr stndardı kötü değil çokta iyi değil r designın rengi buz beyazı cross country kırmızı araçların ikiside hazır durumda.bu r designda sanırım sesli kontol yok dvd yok bir de tam emin olmamakla beraber(arkadaşın biri r design ses sisteminde olduğunu söyledi)bluetooth yok bir de r designın da crossunda aktif bi xenon farı var ancak corss da otomatik viraj konrtolü diye yazmış sanırım r design da yok ya da var yazma gereği duymamışlar sizin bilginiz var mı
    edit:şu ilandaki araçta mantıklı olmaz mı bu aradahttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-auto-center-2014-model-v40-cc-daha-1000km-de-2-aylik-bluetooth-182758970/detay

O araç Advance değil sanırım.Yanılıyorsam arkadaşlar düzeltsin Advance donanımda TFT gösterge ve 7'' ekran standart değil miydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ognemir -- 12 Aralık 2014; 11:47:15 >

• ognemir kullanıcısına yanıt
    evet 7 inc standart yazıyor donanım listesindeki o araçtaki 7 inç değil demi bu arada sesli kontrol işlevsel bir şey mi bir de r designın farları otomatik viraj kontrollü değil mi
    bu araclarin full donanim listesini isteyebiliyor musunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: espesito

evet 7 inc standart yazıyor donanım listesindeki o araçtaki 7 inç değil demi bu arada sesli kontrol işlevsel bir şey mi bir de r designın farları otomatik viraj kontrollü değil mi

Bu konuda kullanıcı arkadaşlar daha iyi yorum yapabilirler.
  • musticimkedicim M kullanıcısına yanıt
    Servis bu konuda yardımcı olmuyor mu? Benim araçta böyle bir sıkıntı olmadı ama servis yardım konusunda keyfekeder birkaç sıkıntımda dahi bana çok yardımcı oldu.
  • Arkadaşlar automatic parking özelliği Advance pakette mi geliyor? şu izlediğim video da acayip bir özellik olduğu görülüyor

TechnologicVehiclesyoutube
    Volvo V40 automatic parking demo
    http://www.youtube.com/watch?v=JFDcuUAF96o

• o gördüklerin henüz deneme aşamasında sadece 100 tane araç ( isveç yollarında geziyor) deneme amaçlı bulunuyor henüz gelen bir özellik yok arabalarda ...
    İkiside pişman etmez ikiside yeterli dolulukta.R-Design olan daha canlı bir renk, cc olan deri koltuk olsa tadından yenmezlermiş, bu iki araç arasında r-designı alırdım ama tamamen zevk meselesi yoksa iki araçta güzel opsiyonlara sahip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Sesli kontrol ve DVD benim araçta bulunmamakta fakat Bluetooth mevcut. Aracı seçim konusu bundan sonra kişisel zevklere kalıyor. Bence müsait vaktinizde iki aracı da gidip yakından görün derim. Zaten hemen karar verirsiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam arkadaşlar,

V40 r-design D2 aracım ilk bakımına girdi, aracın genel olarak memnuniyet derecesi çok iyi ancak tek canımı sıkan tarafı ön silecekler ile ilgili, kuru havalarda kendi su ünitesini kullandıgınızda
    su kemer izi bırakıyor veya sol silecek sağ tarafa su sıçratıyor, ön cam oldugundan sürekli gözümün önünde ve gıcık olmaya başladım. servise bildirdim bakım esnasında bir sorun yok demiş hıyarlar,
    bu sorunla karşılaşan başka birileri var mı? sorunu yaşayıp çözen var mı?

Saygılar,
  • yakıt durumu ile alakalı, ilk zamanlar hep 6,2/6,4 arasındaydı şimdi 5,7-5,8 gidip geliyor, istanbulda GOP-Sefakoy-Nişantaşı-GOP güzergahında gidip geliyorum ortalama hızım 32km, sizde ki durumlar nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkish80

Selam arkadaşlar,

V40 r-design D2 aracım ilk bakımına girdi, aracın genel olarak memnuniyet derecesi çok iyi ancak tek canımı sıkan tarafı ön silecekler ile ilgili, kuru havalarda kendi su ünitesini kullandıgınızda
    su kemer izi bırakıyor veya sol silecek sağ tarafa su sıçratıyor, ön cam oldugundan sürekli gözümün önünde ve gıcık olmaya başladım. servise bildirdim bakım esnasında bir sorun yok demiş hıyarlar,
    bu sorunla karşılaşan başka birileri var mı? sorunu yaşayıp çözen var mı?

Saygılar,

Bence normal. Benim a180de de sol silecek inerken sag tarafa su sicratiyor. 1-2 defa susuz calistiriyorum sicrayan temizleniyor. Kemer izi nasil oluyor tam olarak anlayamadm

• xenon varsa viraj kontrolu de beraberinde geliyor (v40, s60, v60, xc60 hepsinde ayni) , hava karardiginda direksiyon ile beraber farlar saga sola donuyor, ben cok yararli buluyorum. opsiyonel olan ise xenon varsa eklenebilen uzun var asistani.

saygilar..
  • Tft gosterge paneline yeni tema yuklemr sansiniz yok mu acaba

• Herkese selamlar,

Forumda tüm arkadaşların çok yararlı mesajlarını okudum ama yine de aklıma takılan sorular var yanıtlarsanız sevinirim. Bende d2 powershift Premium var. R-design isterdim ama olmadı :)

1- Bu araba yazılımıla güçlendirilebiliyor mu ? Polestar sitesine baktım ama d2 için geçerli değil diyor bu. Sizin bir bilginiz var mı ?

2- Araba sport modda çok daha kolay tepki veriyor. Ben ilk 1000-1500 km hiç sport modda ve devirli kullanmadım. Yeni yeni kullanıyorum. Sport mode'u daha önce mi kullanmalıydım rodaj açısından ?
    ve sport modda kullanmak tüketimi ne kadar farkettirir böyle kullanmak ?

3- Cahil sorusu : Ön camın ordaki aparat nedir :)

4- d2 r-design'ın sadece tasarımsal farkları var motorları aynı bildiğim kadarıyla düz d2 ile. Şekil şemal olarak r-design'sal değişiklikler yapılabilir mi ? Yoksa satıp tekrar r-design mı alayım ?

5- Son sorusu sitedeki LED far upgrade'i için ne dersiniz ?

Saygılar herkese.

• bdurmus kullanıcısına yanıt
    Kemer izi , sileceğin çalıştığı son noktada lastiğin iz bırakması durumu diye düşünüyorum. Lastiğin deforme olduğu durumlarda oluşuyor yanlış bilmiyorsam.
  • 
Sayfa: önceki 181182183184185
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.