Şimdi Ara

Volvo V40: Ve O Sensin (182. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.822
Cevap
113
Favori
671.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 180181182183184
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: masmas1514

quote:

Orijinalden alıntı: he_man

hocam a3 güzel araba ama golf yerine
    hazır 83600 e bırakıyolarken 116d yi de bi değerlendirin..xenon ve geri görüş kameralı, 60 bin km bakım paketli

Hocam manuel olmasa değerlendirilirdi haklısın ama manuel iste . Manuel arabadan nefret ediyorum ben :( Arabanın makyaj yemeside ekstra. Hoş yemese bu fiystlara da vermezler ya :) benzinlisi (136 beygirlik, otomatik ) kaça alınır sizce? Onunda benzin tüketiminden korkuyorum :( şu an Aklımda olan araç 1.6 tdi a3 sportback . Araç ambiente, advance paket ve ilner xenon arkalar led far. Fiyat 94500 tl. Siz olsaydınız napardınız?

Merhaba ben v40 a3 ve bmw 1.16 arasindan tercihimi bmwden kullandim , v40 93 fiyat vermisti ekimde cam tavan olmadan r design rpaket cc d2 90a inmediler almadim , a3 cam tavan ledler dahil 105 civari fiyat vermisti cok geldi , 87500e 1.16i xenon sunroof dahil aldim.

3 aracida kullandm almadan once bence en guzel gorunen v40 r design ama performans istedgm icin tercih etmedm t4 ise cok yakar diye tercih etmedm ve aktarmasi bmw kadar basariki degil , a3 icin fiyat guzel ama cam tavan olmadan alinacak bir arac degl bence ayrica sanziman problemleri malum bunu da dusunun.

Gelelim bmwye , eger aradiginjz performans ve surus zevki ise bmw sizin cmicin bicilmis kaftan , 136hpde 0-100 8.4 saniye vites gecisleri cok basarili gucu törpulemeden aktariyor maalesef powershift bu kadar basarili degil , ayrica yazilim cikmak uzere aracin potansiyel gucune (170hp) 0 100 7.2 saniye 2000 vererek sorunsz bir sekilde sahip olacaksiniz, ve arkadan itisin verdigi zevkle performans araci kullandiginizi sonuna kadar hissedeceksiniz , konfor konusunda da oldukca tatminkar.
    Yakit konusunda , uzun yolda 120 130km sabit hizla 6.2 litre yaktim en son , istanbulda sehir ici 8 litre yakiyor yani t4den 1 litre daha az yakacaksiniz su an sehir ici yogun trafik ve sehir disi ortalamam 7.3

Ozetle 3 aracta guzel ben arkadan itis ve surus zevki icin bmwyi sectim siz de onceliklerinize gore secimininjzi belirleyin suan dizel ve benzinli otomatik icin xenon sunroof dahil 86750 fiyat veriyorlar bence bu fiyata bu arac kacmaz(daha guzeli 3 yil 60km bakim hediye ve cam filmi de hediye) . Makyaji kafara takmayin bmw makyajda farla oynar sadece onu da isterseniz farlari ileride kendinjzde degistirirsiniz ki xenon angeleye ile cok guzel goruntusu var zaten gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dream of ice -- 8 Aralık 2014; 19:08:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ön farlar ciddi şekilde değişecek görülen
    İç mekanda da iyileştirmelerden bahsediyolar
    Kuz arkadaşım satmaya niyetliydi en son 116i sini makyajı duyunca
    Çekişi çok iyi sürüşü eğlenceli ama dar bir araba.

• Kesinlikle çok dar bir araba bende klostrofobi mi var acaba diye düşündüm ama kullanan hemen hemen herkesden aynı şikayeti duyunca rahatladım. Evet arabanın hızlanması güzel ve zevkli ama içi tabut gibi çok rahatsız ediyor. Mercedes A serisinde de aynı şey olmuştu aracı dışından izlemek daha güzel gelmişti. Birde koltukları çok rahatsız gelmişti belki benim kullandığım ile alakalıdır bilemiyorum ama hiç rahat değildi. Audi zaten iyi bir araba hemen hemen her yönden ona diyecek bir şeyim yok tabiki. Benim tercihim Volvo dan yana T4 konusunda netleştim çok yaksada napalım ne de olsa az kullanıyorum diyerek kendimi rahatlatacağım. 180 beygir performansı ve hızlanması her türlü iyidir diye düşünüyorum.
  • V40 bu yil makyaj yiyecek mi ? Yanilmiyorsam 2012 de cikti 2016 dan önce ciddi ddeğişiklik olmaz diye ddüşünüyorum ama yinede bilgilendirir deniz sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: furkan1zek

V40 bu yil makyaj yiyecek mi ? Yanilmiyorsam 2012 de cikti 2016 dan önce ciddi ddeğişiklik olmaz diye ddüşünüyorum ama yinede bilgilendirir deniz sevinirim.

Tahminimce 2016 başında makyaj gelir. Arka stoplara aska dokunmazlar ama ön far ve led takımı daha keskin hatlara kavuşur.

• furkan1zek kullanıcısına yanıt
    Hocam otopark ın haberinde volvo nun ceosunun 2016da makyajlanacağını söylediğini okumuştum. Bi aksilik olmazsa büyük ihtimalle 2016da makyajlanacak yani.
  • Herkese merhaba bende volvo v40 almayi düşünüyorum önce cross country düşünüyordum ancak aradaki farka degicek bir fark göremedim su konuda kafam karışık advance paket mi alsam yoksa r design mi alsam bir de neleri eklesem diye.cross country advance modeli icin ekstra donanım yok advance den başka 98000 fiyat çektiler bu aralar fiyat alan oldu mu bilmiyorum ama bende cross country e para vereceğime normal v40 alıp donanım eklemek daha mantıklı geldi donanım işi de çok karışık işin içinden çıkamadım bir türlü yardımlarınızı rica ediyorum şimdiden herkese teşekkür ederim

• espesito kullanıcısına yanıt
    Advance yüksek bir donanım paketidir, baska bir ekstrasız bos r-design aracsa en baz v40 olan v40 premium donanımındadır; aldığınız v40 teklifine bakın ben bir iki tane bos v40 gordum ama gelenler genelde en azından ustune ek "r-design paket" le geliyor sahsen advance v40 alacagıma v40 r-design + r-design paketli araç almayı tercih ederdim hem yeterli donanıma sahip hem şıl bir araç olurdu, birkaç ek donanımla birlikte öylede yaptım

• Gostergenın arkasından gelen tıkırtı ile bilgi edinen servisten işlem yaptıran oldumu

• arabaci_58 kullanıcısına yanıt
    Anladım advance yerine r design almak daha mantıklı olur diyorsunuz şöyle bir konfegrisyon yaptım bunda neler eksik veya su da mutlaka olsun dediğiniz ne olur

Mantık değilde aslında zevk işi diyelim. Driver support ile işi bitirmişsiniz zaten o herşeye bedel bir paket bence ama bunların yanında aracınız tam deri koltuk isterseniz düşük bi farkla suet-deri kombinasyonunu tam deriyle değiştirebilirsiniz. Şimdiden hayırlı olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: espesito

Anladım advance yerine r design almak daha mantıklı olur diyorsunuz şöyle bir konfegrisyon yaptım bunda neler eksik veya su da mutlaka olsun dediğiniz ne olur

Isitmali koltuk, Personal Car Communicator (keyless drive) ve Bluetooth telefon baglantisi birkere alistiktan sonra asla birakilamayacak aksesuarlardan. Ozellikle araciniz acik otoparkda duruyorsa ve gunluk kullanim mesafeniz kisa ise kalorifer isinmadan koltuk coktan isinmis oluyor.

• Koltuk ısıtma değil de soğutma olsa kesin alırdım :)

İzmir'de ikamet ediyorum diye heralde , bence pek ihtiyaç duyulmayacak bir özellik koltuk ısıtma. Hatta deri koltukların kumaşa göre çok daha havasız bıraktığı ve çok terlettiği de ayrı bir gerçek malesef.
  • Merzah kullanıcısına yanıt
    İş yoğunluğundan foruma pek fırsat bulamıyordum. 4 marka , hem fiyat/performans açısından hem de donanım üstünlüğü açısından karşılaştırıldığında V40 bir adım önde kalıyordu benim gözümde. Ayrıca T4'ü bir de R-design ile süslerseniz tadına varılmaz bir araca sahip olursunuz.
  • Hayırlısı olsun aracınız...
    M performance kitli bir 1.18i hep düşündürmüştü beni :) Resimdeki gibi mesela ;)
    Ben şuan zevkime göre bir araç alıyor olsam , donanım olarak güvenlikten önce görselliğe önem verirdim ki zaten V40 en baz versiyonda dahi güvenlik açısından dolu bir araç. Bir kere DSPack plusa kesinlikle 9500 vermezdim ki versem uykularım kaçar :) Normal V40 ya da CC'de 17" jantlar sırıtmıyor ama bence R-desgin'in hakkı 18" jantlar. Açılır olsaydı kesinlikle cam tavan alırdım ama açılmayan cam tavana o kadar para verilir mi bilemiyorum. Bunun dışında araca ekstra bir donanım ekletmezdim. Şuan pek ihtiyacını duymadığım ışık paketini almazdım mesela.
  • ÖNCELİKLE CEVAPLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM ANCAK DDEDİĞİNİZ Personal Car Communicator (keyless drive) ve Bluetooth telefon baglantisi NERDEN EKLENİYOR BULAMADIM BİR PAKETİN Mİ İÇİNDE YOKSA AYRICA MI SEÇİLİYOR
    Bluetooth rdesign pac'da bulunan ses sisteminde mevcut. PCC ister tek olarak isterseniz bir paket içinde (adını hatırlamıyorum) daha uygun fiyata temin edilebilmekte. PCC'nin 1500 tl civarı bir etiketi vardı bir zamanlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: dgnkr

Bluetooth rdesign pac'da bulunan ses sisteminde mevcut. PCC ister tek olarak isterseniz bir paket içinde (adını hatırlamıyorum) daha uygun fiyata temin edilebilmekte. PCC'nin 1500 tl civarı bir etiketi vardı bir zamanlar...

Arkdaşlar şu an bayii tarafından iki teklif aldım kararsız kaldım yardımlarınızı bekliyorum ilk teklif v40 r design r design paket+panoramik tavan hız sabitleyici +arka kamera 100800 tl diğer alternatif v40 cross country advance modeli+ 17 inç jant tekstil/t-tec kömür döşeme kömür iç bölüm+arka kamera 10800 yani ikiside aynı fiyat siz olsanız ne yaparsanız siz kullanan arkadaşların fikri çok önemli fikirlerinizi bekliyor olacağım şimdiden teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi espesito -- 12 Aralık 2014; 10:41:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: espesito

quote:

Orijinalden alıntı: dgnkr

Arkdaşlar şu an bayii tarafından iki teklif aldım kararsız kaldım yardımlarınızı bekliyorum ilk teklif v40 r design r design paket+panoramik tavan hız sabitleyici +arka kamera 100800 tl diğer alternatif v40 cross country advance modeli+ 17 inç jant tekstil/t-tec kömür döşeme kömür iç bölüm+arka kamera 10800 yani ikiside aynı fiyat siz olsanız ne yaparsanız siz kullanan arkadaşların fikri çok önemli fikirlerinizi bekliyor olacağım şimdiden teşekkür ederim

Janti buyuk olani alirdim. ikisi de ayni araba, biri 3-5 cm daha yuksekte gidiyor.

• 
Sayfa: önceki 180181182183184
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.