Bu 3 araban birini alacam. Kafam çok karışık hangisini önerirsiniz neden? Güvenlik benim için 1. planda. gönlüm biraz CLA dan yana.
kötü yolda alttan takur tukur ses geliyor. Fren balatası değiştirdikten sonra başladı ses. Frene hafif dokununca ses gidiyor. Bir servise gittim. Frenle alakası yok amortisör kolları değişecek dedi. Onları değiştirdik ses devam ediyor. Ne olabilir?
2 ay önce Balataları değiştirdim. 3000 km anca yaptım. Sonra dedim diskleri de değiştireyim. Adam diyor ki disk değişirken balatayı da değiştirilir eski balatayı yeni diske takamazsın. Doğru mu?
Altını vurdum egzoz tarafı
Kaldırımdan inerken arka teker indiği anda egzozla ilgili biyeri vurduğum anda araba köpek gibi ses çıkarıyor. Hani şu serserilerin egzoza bişeyler yapıp arabaları bağırttığı gibi. Artı araba titreşim içeri kadar geliyor. O şekil eve götürdüm. Arabaya nolmuş olabilir? Çok masraf çıkar mı?
100 oktan benzin konur mu?
Merhaba yurtdışındayım hep 95 oktan benzin alıyorum ama 100 okran benzin gördüm baya da pahalı. Arkadaş dedi bunu kullan arasıra motordaki pislikleri yaksın. Dedim 100 oktan ne hiç duymadım. Bilgisi olan var mı? Aracıma uygun mudur koysam sorun olur mu?
4 balata da bitmiş.usta değiştirdi birsüre diske alışana kadar ses yapar dedi. Frene basınca acayip ses yapıyor herkes bana bakıyor yolda. Nasıl ne zaman geçer bu?
Antifrize cam suyu karıştırdılar
Arabamın antifrizini tamamen değiştirmelerini istedim. Antifirizi tamamen boşaltıp yeni antifrizi koydular ama ara ara cam suyu da eklediler. Sebebi nedir zararı olur mu?
2013 Jetta bagaj kendi kendini kilitledi. Arka koltuk yatmıyor galiba bilgisi olan var mı?
Son Giriş: 2 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 5 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 665
İkinci El Bölümü Mesajları: 49
Konularının görüntülenme sayısı: 230.200 (Bu ay: 4.377)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 93 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası