Aracın ne olduğunu bilmediğim bu parçası sürekli nemli gibi sanki yağ kaçırıypr?
Araç satışı para transferi
2013 benzinli Vw jetta. Giderken yağ lambası yanıp sönmeye başladı. Kenara çektim. Araba baya sarsıntlıydı. İstop ettim. Yağ eksik görülmüyor yada tam çökmemişti. Yağ zamanı yaklaşmıştı. Yavaş yavaş servise gitsem olur mu yoksa aracı burda mı bırakmalıyım?
Merhaba, yeni aldığım osmo pocket 3 teki görüntüleri yine yeni aldığım Lg tv de izlemek istiyorum bu mümkün mü? Kameranın usb girişi var ve içinde sd disk hafıza kartı var. Bilgisayar yok buarada
Merhaba arkadaşlar oyun oynamayacağım genelde youtube video yüklemek ve editlemek için kaptop bakıyorum. Laptopta en nefret ettiğim şey fan sesi. Mümkünse en az fan sesi hatta hiç ses olmayan laptop var mı? Birde kameradan çektiğim 4k 60 fps videoları bilgisayara yüklediğimde kalite kaybı olur mu?
İnsülin 6, 3 aylık şeker 5.7 şeker hastası mıyım?
Benzinli 2013 jetta Otomatik vites arabadaki şanzıman sorunu çözemiyorun. Vites geçişlerini aşırı hissetmeye başlamıştım geçen şanzıman yağı değiştik. Özellikle gazdan çekip tekrar gaz verimce vuruntu sesi geliyor. Bugün kırmızk ışık yandı aniden durdum tekrar gaz verdim araba gitmedi gaz vermemiş de olabilir. Tekrer p ye aldım istop edip çalıştırdım çalıştı devam ettim
Araca zarar veirir mi? Marş basıp çalışmayan araçta mandal sorunu var sanıp baya(20-30 kez) bir vitesle oynadık araba çalışmıyorken. Boşta falan marşa bastık araba çalışmadı. Sonra sorun vites mandalı değil kırank mili senserö çıktı, değiştirdik velhasıl şuan araba vites geçişleri aşırı hissediliyor ve bazen vuruntulu geçiş yapıyor. Seyir halinde Gazda ayağımı çekince sesi hissediyorum. Birde iyi çekmiyor yokuş çıkarken devirde dalgalanma var. Acaba biz mi bozduk başka sorun mu?
Son Giriş: 7 gün önce
Son Mesaj Zamanı: geçen hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 647
İkinci El Bölümü Mesajları: 49
Konularının görüntülenme sayısı: 182.588 (Bu ay: 6.227)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 90 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası