Altını vurdum egzoz tarafı
Kaldırımdan inerken arka teker indiği anda egzozla ilgili biyeri vurduğum anda araba köpek gibi ses çıkarıyor. Hani şu serserilerin egzoza bişeyler yapıp arabaları bağırttığı gibi. Artı araba titreşim içeri kadar geliyor. O şekil eve götürdüm. Arabaya nolmuş olabilir? Çok masraf çıkar mı?
100 oktan benzin konur mu?
Merhaba yurtdışındayım hep 95 oktan benzin alıyorum ama 100 okran benzin gördüm baya da pahalı. Arkadaş dedi bunu kullan arasıra motordaki pislikleri yaksın. Dedim 100 oktan ne hiç duymadım. Bilgisi olan var mı? Aracıma uygun mudur koysam sorun olur mu?
4 balata da bitmiş.usta değiştirdi birsüre diske alışana kadar ses yapar dedi. Frene basınca acayip ses yapıyor herkes bana bakıyor yolda. Nasıl ne zaman geçer bu?
Antifrize cam suyu karıştırdılar
Arabamın antifrizini tamamen değiştirmelerini istedim. Antifirizi tamamen boşaltıp yeni antifrizi koydular ama ara ara cam suyu da eklediler. Sebebi nedir zararı olur mu?
Hepatit B geçirmiş olmak?
Test sonucu tesadüfen geçmişte hepatit b geçirdiğimi öğrendim. Doktor bağışıklığın var dedi hiçbirşey demedi. Bu ne anlama geliyor? Sağlığımı olumsuz etkiler mi? Tanı konulamamış başka sağlık sorunlarım var acaba altında yatan etmen bu olabilir mi?
Virajları zor almaya başladı
Merhaba, araç virajlara biraz hızlı girdiğimde kontrolden çıkacak gibi oluyor hatta birkere çıktı. Bu yüzden virajı geniş almak zorunda kalıyorum hatta diğer şeride atıyor bazen. İçerden alırsam kontrolden çıkacak gibi oluyor. Lastik değişti, jant tornalamdı, rot balans yapıldı.
Araç satışı para transferi
Yıllar sonta ilk kez araba satacağım. Haberlerede dıyduğuma göre araç satılırken eft yapıp imza attıktan sonra eft ipral edip parayı iade alıyormuş bazı dolandırıcılar. Böyle birşey var mı? Parayı nasıl almam lazım dolandırılmamak için?
2013 benzinli Vw jetta. Giderken yağ lambası yanıp sönmeye başladı. Kenara çektim. Araba baya sarsıntlıydı. İstop ettim. Yağ eksik görülmüyor yada tam çökmemişti. Yağ zamanı yaklaşmıştı. Yavaş yavaş servise gitsem olur mu yoksa aracı burda mı bırakmalıyım?
Son Giriş: geçen hafta
Son Mesaj Zamanı: geçen hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 657
İkinci El Bölümü Mesajları: 49
Konularının görüntülenme sayısı: 227.055 (Bu ay: 4.119)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 92 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası