Şimdi Ara

Volvo S60 1.6 D Premium+ Powershift Araç Nasıldır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Babam için bugün bu araca baktık. Premium pakete ek olarak deri koltuk, 17" jant, high performance ses sistemi var.
    Opak beyazı için 85000 tl nasıl. Özellikle performans olarak kullanmış olanlar yorum yapabilirse sevinirim bir de fiyat nasıl.
    Teşekkürler.

• Sor soyliyim 21.000 km oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eyvallah. Bu babamın ilk pahalı ve otomatik aracı olacak; vites konusunda biraz tereddüt yaşıyorum. yani powershift nasıldır,ekonomisi nasıldır diye , aracı bende sürdüm.
    Benim 2012 jettam yanında sıradan kalıyor. Birde fiyat nasıl sizce mantıklı mı fazla mı?
  • bence mercedes c serisi baksın.
  • geçenlerde babamın doktor arkadaşına aldık 87bin tlye daha 20 kmdeydi gayet memnunmuş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre3748 -- 5 Aralık 2012; 21:34:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

Sor soyliyim 21.000 km oldu

21 bin km de olanı alınır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • C serisi güzel ama yakıtı çok, bir arkadaşımda var çok yakınıyor. Aynısı 87000 alınmışsa 2000 indirim iyi o zaman...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VOLVO S60'A 1.6 DİZEL MOTOR...
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Araç sıfırmı çok merak ettim..Öyleyse şu an güzzel indirim var..Ama alınırsa advance paket önerilir.
  • Araç sıfır. Advance da fazla indirim yok. Advance 94000 gibi bir fiyat var. 9000 iyi para yani
  • 2.el değer kaybı fazla ve bakımları pahalıdır.

Performansı vasat denebilir.

ancak kaliteli ve ekonomik yakıtlı bir araçtır.
  • Valla sahibinden de ikinci elleri sıfırdan fazla yazıyor. Evet 10000 km de bir 430 tl biraz fazla ama 100-150 tl böyle bir araba için fark değil diye düşünüyorum.

• Volvonun fiyatlandırması çok gıcık. adem indirim yapacan neden hepsine yapmıyo. Advance'in birsürü extra donanımı var. Xenon far, blis kör nokta, deri koltuk, dvd oyantıcı, 7 inch ekran v.s. E tabi hal böyle olunca satışı kolay oluyo. Az donanımlıyı yüksek fiyat gösterip sonra indirimle cazip hale getiriyo. Mantık bu bence. Bmwdede 320 d bi gram indirim yok, 316da %12 indirim var. Aslına baksan vergisiz fiyatlarda indirime ragmen 316 pahalı kalıyo. Tamamen profesyonel 3kağıt.
  • Evet aynen öyle

• quote:

Orijinalden alıntı: ilhan032

bence mercedes c serisi baksın.

Katılıyorum o paralara çıkmışken mercedes,audi veya bmw bak derim.bmw 3 öncelikli olmak üzere, benim tercihim Audi A5 sportback olurdu.
  • İlgilendiğn araç 115 hp lik 1.6 dizel ve çift kavramalı otomotik şanzımanlı seçeneğiyle, Fazla performans beklentim yok; ortalama kullanıcıyım. Benim için önemli olan gideceğim yere ekonomik, konforlu ve güvenli ulaşmak diyorsan. Bence tercih edilir. Sonuçta Araç Volvo, Motor Yıllardır Ford modellerinde kullanılan 1.6 TDCı motor, Ekonomik, uzun ömürlü
  • İkinci el temiz 3.20d bulabilirsin o fiyatlara bence çok daha iyi bir tercih olur
  • Premium yerine advance donanım al kesinlikle.
    Motor ve şanzıman beklentilerini karşılamayabilir bilgin olsun.
  • Yani babamın hızlanma olarak çok bi performans talebi olmaz ama belki 180-190 yapmak isteyebilir.
    Genel olarak konforlu ve ekonomik bir araç istiyor, fiyat olarakta 85000 üstüne çıkmak istemiyor. Yoksa bende ilk bmw sonra a4 düşünüyorum .
    Bu kriterleri üst üste koyunca volvo s60 premium+powershift en iyi seçenek gibi geliyor bize.

85000 tl ye kadar dizel otomatik ve bu donanımda başka araç biz bulamadık açıkcası.

Benim öncelikli danışmak istediğim bu aracın performansı ile ilgili bilgisi olan arkadaşlar. Sonra belki fiyat olarak değerlendirmeler.

Teşekkürler
  • Katılıyorum. Bu fiyata üst sınıf, konforlu, 1.6 dizel otomatik başka araç yok. Bende de var 1 hafta oldu alalı. Şimdilik çok memnunum. Yol tutuşu, konforu ve kalitesi hemen farkediliyor. İdeal motor 2.0, ancak çok performans beklemiyorsanız, hiç tereddüt etmeyin derim.
  • Performansının zayık olduğu yazıp çizenler çok. Bana göre dıştan en güzel araçlardan biri ama içi çok sade geliyor bana.Bu da kişisel bir tercih.Bazıları bol sayıda düğmeyi pek sevmez ama ben bol düğmeli cafcaflı kokpitleri çok severim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.