Şimdi Ara

VOLVO S40 2.0D mi yoksa AUDI A4 1.8 TFSI mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
4.847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar karar aşamasındayım ve bu iki araç arasında kaldım...İki araç da çok kaliteli ve güzel...karar vermekte zorlanıyorum çünkü birisi dizel volvo ve birisi benzinli ama daha yeni bir kasa olan audi...açıkcası görüntü olarak ikiside birbirinden güzelll.....hangisi daha iyi bir tercih olur sizce??

• olmadu usta..ne alaka dicem ayıp olcak..

bence tartısmasız a4..

dizele ihtiyacınız varsa 1.6D s40 alınır daha ucuza ..keyifle binilir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: HoLY.oNE

olmadu usta..ne alaka dicem ayıp olcak..

bence tartısmasız a4..

Bende aynen bu şekilde düşünüyorum
  • quote:

bence tartısmasız a4..

walla hala karar veremedim
  • Segmentleri ve motorları çok farklı olan iki arabayı kıyaslıyorsunuz.

Bence öncelikle ihtiyaçlarınızı belirleyin.
  • segment farkı yok iki araç da d segmenti ama motorların farklı olduğunu biliyorum....2.0d psa-ford motoru için dahai iyi diyorlar.....lütfen yapıcı karşılaştırmalar bekliyorum bir hafta içinde sipariş vericem.....

para çok önemli değil, araç verdiğim paranın hakkını ne kadar veriyor o önemli, birde aracı bir daha satmamayı ve en az bir 15 yıl kullanmayı düşünüyorum bu yüzden uzun ömürlü sağlam ve sorun çıkarmaması benim için önceliklerden.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dripphone -- 20 Şubat 2010; 22:07:24 >
  • quote:

bence tartısmasız a4..

niye olmasın? otomatik istiyorsa 1.6 dizelde bu opsiyon yok... bence kıyas mantıklı... ha s40 Focus la aynı büyüklükte ama arka diz mesafesi bakımından 2 aracın birbirinden çok farklı olduğunu sanmıyorum.. 3.20 ve c180 de d sınıfı ama arkada bir Focus kadar yer yok mesela her ikisinde de...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: akorkmaz11

quote:

bence tartısmasız a4..

niye olmasın? otomatik istiyorsa 1.6 dizelde bu opsiyon yok... bence kıyas mantıklı... ha s40 Focus la aynı büyüklükte ama arka diz mesafesi bakımından 2 aracın birbirinden çok farklı olduğunu sanmıyorum.. 3.20 ve c180 de d sınıfı ama arkada bir Focus kadar yer yok mesela her ikisinde de...

bu arada a4 s.40'a göre çok pahalı kalır.. özellikle o da olsun bu da olsun derseniz.. ben olsaydım yeni çıkacak s60ı beklerdim veya 3.20d'ye bakardım (eğer arka koltuk yeterli diyorsanız)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Gato Negro -- 20 Şubat 2010; 22:46:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dripphone

segment farkı yok iki araç da d segmenti ama motorların farklı olduğunu biliyorum....2.0d psa-ford motoru için dahai iyi diyorlar.....lütfen yapıcı karşılaştırmalar bekliyorum bir hafta içinde sipariş vericem.....

para çok önemli değil, araç verdiğim paranın hakkını ne kadar veriyor o önemli, birde aracı bir daha satmamayı ve en az bir 15 yıl kullanmayı düşünüyorum bu yüzden uzun ömürlü sağlam ve sorun çıkarmaması benim için önceliklerden.....

Volvo S40 C segmentidir, D segmenti değil. Zaten aracın boyutlarından ve Focus şasisi üzerine inşa edilmesinden de aracın C segmenti olduğunu rahatça anlayabilirsiniz.

İkincisi, dizel ve benzinli arasında karar vermeniz gerekli. Çok farklı motorları var ikisinin de.

• ford focus mu audi a4'mü hocam bu nasıl bir karşılaştırma, volvo s40=ford focus

fiyat sorun olmayacaksa audi a4 1.8 tfsi alınır, abt chip tuning yaptırılıp 210hp eşliğinde güle güle binilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Magnat_HiFi

ford focus mu audi a4'mü hocam bu nasıl bir karşılaştırma, volvo s40=ford focus

fiyat sorun olmayacaksa audi a4 1.8 tfsi alınır, abt chip tuning yaptırılıp 210hp eşliğinde güle güle binilir.

volvo s40 da focus şasisi war biliyorum da audi a4 de de jetta yani golf şasisi war...yani hangisi üstün diye araştırma yaptığımda heryerde focus şasisi daha mükkemel diyorlar özellikle ingilterede durum böyle.....şimdi bana her iki aracı da kullanmış biri lazım açıkcası....uzun süre kullanmış olması daha iyi olur lakin bazı araçlarda uzun süreli kullanım sonucu çoktrim sesi ortaya çıkıyor..

lütfen marka fanatikliğini bir kenara bırakıp söylerseniz daha iyi olur, hangisi daha iyi ve iyi ise neden?

• quote:

quote:

volvo s40 da focus şasisi war biliyorum da audi a4 de de jetta yani golf şasisi war...yani hangisi üstün diye araştırma yaptığımda heryerde focus şasisi daha mükkemel diyorlar özellikle ingilterede durum böyle.....şimdi bana her iki aracı da kullanmış biri lazım açıkcası....uzun süre kullanmış olması daha iyi olur lakin bazı araçlarda uzun süreli kullanım sonucu çoktrim sesi ortaya çıkıyor..

lütfen marka fanatikliğini bir kenara bırakıp söylerseniz daha iyi olur, hangisi daha iyi ve iyi ise neden?

Benim bildiğim Audi a4 ün bu kasası vw golf ün platformunu bıraktı tamamen yeni bir
    platformda üretiliyor.b8 kasa..

• 80 bin lira üstü D sınıfı sıfır sedan araba alacak olsam 320d den başka arabaya bakmam
  • Baştan kural hatası.Volvo c segmenti de ben olsam mercedes c alırım.İsterseniz bir düşünün.
    quote:

Orijinalden alıntı: Polemik

quote:

segment farkı yok iki araç da d segmenti ama motorların farklı olduğunu biliyorum....2.0d psa-ford motoru için dahai iyi diyorlar.....lütfen yapıcı karşılaştırmalar bekliyorum bir hafta içinde sipariş vericem.....

Volvo S40 C segmentidir, D segmenti değil. Zaten aracın boyutlarından ve Focus şasisi üzerine inşa edilmesinden de aracın C segmenti olduğunu rahatça anlayabilirsiniz.

İkincisi, dizel ve benzinli arasında karar vermeniz gerekli. Çok farklı motorları var ikisinin de.

• Kural hatası?
  • @ Polemik
    Hiç sevmediğim bir arkadaşım göze batan bazı hatalar için bu lafı kullanırdı.Ben de kullanıverdim.Ona benzemem inşallah.
  • quote:

quote:

Bence kıyaslamanız bile hata.AUDİ her zaman AUDİdir.1.8TSİ motor çok daha performanslı olacağı kesin.Eğer benzin problem değilse ve uzun süre binmek istiyorum diyorsanız PRESTİJLİ AUDİyi alırdım.Yeni kasası gerçekten çok güzel. Tabi amaç ekonomik gitmekse VOLVO 1.6 dizel alınmalı.Hem vergidende avantajlıı olur.AUDİ A4 1.8TSİ hakkında bir test sürüşü vardı sanırım forumda.Çok yüksek süratlere kolay çıktığından ve hissetirmediğinden bahsediliyordu.Yol tutuşuda çok iyi olduğundan bahsediliyordu. Bayiye gidin inceleyin derim.

• Ben mi hata yaptım peki?

Benim mesajımdan alıntı yapılınca ben de üzerime alındım.
  • Volvo ve Audi çok sağlam araçlardır,bundan şüpheniz olmasın.2 araç da sizi pişman etmez diye düşünüyorum.Hangisi içinize siniyorsa onu alınç
  • Yok yok ben sana destek mahiyyetinde yazdım.drippone iki aracında D segmenti olduğunu yazdı o yüzden yani.Bende var biraz kural hatası
    quote:

Orijinalden alıntı: Polemik

Ben mi hata yaptım peki?

Benim mesajımdan alıntı yapılınca ben de üzerime alındım.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.