Şimdi Ara

ALFA 159 1.8 MPİ Mİ?AUDİ A4 1.8TFSİ Mİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
1
Favori
8.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • UZUN SÜREDİR KIRMIZI ÖZEL 2000 MODEL BİR ALFA 156 T.S IM VAR.VE ALFİSTİM.ARTIK SIFIR KM BİR OTOMOBİLLE DEĞİŞTİRME ZAMANIM GELDİ DİYE DÜŞÜNÜYORUM.AMA 159 1.8 MPİ İLE AUDİ A4 1.8 TFSİ ARASINDA KALDIM RENGİNE BİLE KARAR VERDİM:)SİYAH OLACAK AMA HANGİSİ?AUDİ 3000 EURO KADAR PAHALI AMA ÇOK ÖNEMLİ DEĞİL.MOTOR TEKNOLOJİLERİ VE GÜÇLERİ ÇOK BENZERLİK GÖSTERİYOR.AMA ALFANIN YERİ AYRI NE YAPACAM BİLMİYORUM?AUDİ KULLANAN VEYA BİLGİSİ OLANLAR YARDIMCI OLURSA SEVİNİRİRM...

NOT:LÜTFEN ALFA DA MAREA PARÇALARI KULLANILIYOR GİBİ CAHİL VE KOMİK YORUMLAR YAPMAYALIM

• JTS almıyorsan alfadan uzak dur derim, mpi çok yetersiz kalıyor o ağırlıkta bir araba için...
    ama jts'in devir bandındaki dağılımı çok güzel, yakar makar ama zaten alfa sahibi olduğuna göre tüketimi düşünmezsin. o araba a4 ün 1.8 120 liğini ağlatır söyleyeyim. 160 lığa da o kadar para değer mi bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi funkmaster -- 4 Ağustos 2008; 13:51:29 >
  • Alfisti adam bu tip bir soru sorar mı?

Aradaki fiyat farkına dikkat et derim. Audi'de arabaya bir kaç opsiyon eklersen fiyat uçar, bunu sanırım göz önünde bulunduruyorsundur.
  • alfisti adam alfadan varzgeçmez ama audi a4 gördüm ve aşık oldum napacan gönül bu
  • o zaman audi alacaksın ;)
  • çok güzel ya

• buda

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PASSAT 1.8T Mİ AUDİ A4 ? MÜ
    14 yıl önce açıldı
    Audi a4 1.8 tfsi vs 2.0 dizel
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bana sorarsan a4, 159 un yanında sanayi tipi kaldı, 159 daha minimal, daha sanatsal
  • quote:

Orjinalden alıntı: joz

çok güzel ya

Sen yine 159 bak,A4 pahalı olabilir ekstra donanımlarıyla.

• yeni kasa A4 benim gözümde 159'dan çok daha güzel bir araba

artık 159'un tipi eskidi passat gibi

1.8 160'lık a4 alırsan 0-100 ve son hız açısından alfa tozunu toplar o kasaya o yakışır (10.2-8.6 / 206-225)

her iki araçta konforlu ve iyi yol tutuyor

2.elde ise tartışmasız audi A4 avantaja sahip

yerinde olsam A4 alırdım
  • test sürüşü
  • quote:

alfisti adam alfadan varzgeçmez ama audi a4 gördüm ve aşık oldum napacan gönül bu

Bence Alfa'ya olan aşkına ihanet etme

Şaka bir yana, aynı sınıfta arabalar olmasına karşın benzer paralara alınamıyorlar. Denk motor ve donanımlı A4, 159'un neredeyse iki katı fiyatlı oluyor. Durum böyle olunca da iş bütçende çözülüyor. Param çok dersen A4 bence tercih sebebi. Ama bomboş bir A4'e binmek de bence çok keyifli olmaz.

Bence bir Audi showrooma git ve oradan fiyat al. Dediğim gibi donanım fiyatı çok oynatıyor. Audi'nin internet sitesindeki fiyatlar bomboş araçların fiyatları ve o kadar boş aracı bayiler getirmiyorlar bile.

• quote:

Orjinalden alıntı: over and under

yeni kasa A4 benim gözümde 159'dan çok daha güzel bir araba

1.8 160'lık a4 alırsan 0-100 ve son hız açısından alfa tozunu toplar o kasaya o yakışır (10.2-8.6 / 206-225)

yerinde olsam A4 alırdım

kuthancım ama a4 bir makyaj yesin direk eskilerinin değeri düşüyor. o riske girmeye değer mi? bir de tonla fark var arada alfa ucuz
  • quote:

Orjinalden alıntı: funkmaster

quote:

yerinde olsam A4 alırdım

kuthancım ama a4 bir makyaj yesin direk eskilerinin değeri düşüyor. o riske girmeye değer mi? bir de tonla fark var arada alfa ucuz

makyaj yiyen veya kasası değişen tüm araçlar için geçerli mercedesinden fiat'ına

2. elde alfa gibi zor satılmaz hiçbir zaman sen merak etme

istersen bir piyasa araştırması yap galerilere sor hangisi daha kolay satılır diye

cevapları ortak olacaktır

• quote:

Orjinalden alıntı: gonur

quote:

alfisti adam alfadan varzgeçmez ama audi a4 gördüm ve aşık oldum napacan gönül bu

Bence Alfa'ya olan aşkına ihanet etme

Şaka bir yana, aynı sınıfta arabalar olmasına karşın benzer paralara alınamıyorlar. Denk motor ve donanımlı A4, 159'un neredeyse iki katı fiyatlı oluyor. Durum böyle olunca da iş bütçende çözülüyor. Param çok dersen A4 bence tercih sebebi. Ama bomboş bir A4'e binmek de bence çok keyifli olmaz.

Bence bir Audi showrooma git ve oradan fiyat al. Dediğim gibi donanım fiyatı çok oynatıyor. Audi'nin internet sitesindeki fiyatlar bomboş araçların fiyatları ve o kadar boş aracı bayiler getirmiyorlar bile.

kesinlikle katılıyorum a4 opsiyonlaıyla çok daha tuzlu olacaktır

• quote:

quote:

quote:

yerinde olsam A4 alırdım

makyaj yiyen veya kasası değişen tüm araçlar için geçerli mercedesinden fiat'ına

istersen bir piyasa araştırması yap galerilere sor hangisi daha kolay satılır diye

ama demek istediğim audi alırken biraz da 2. eli için alıyorsun, tamam 159 ölü eşek fiyatına gider ama aklın 2. elinde kalıp da audi alırsan, makyaja girdiğini görmek üzer

• 159'dan daha yakışıklı bir araç yok bence, ne audi, ne bmw. Eğer daha önce 156 kullandıysan yabancı değilsindir. Sanırım yaşlanıyorsun, tercihlerin değişmeye başlamış. Audi biraz daha klasik çizgilere sahip.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

yerinde olsam A4 alırdım

ama demek istediğim audi alırken biraz da 2. eli için alıyorsun, tamam 159 ölü eşek fiyatına gider ama aklın 2. elinde kalıp da audi alırsan, makyaja girdiğini görmek üzer

valla beni üzmez o araba bana o sürüş zevkini yaşattıktan sonra gerisini kafama takmam

sadece 2. eli için bir araba alınmaz

A4'ü sadece bu nedenle alacak da çıkmaz

• efeyi uçurmuşlar sınırsız ne oldu ki ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi over and under -- 4 Ağustos 2008; 17:20:33 >
  • quote:

efeyi uçurmuşlar sınırsız ne oldu ki ???

fake almış galiba.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.