Şimdi Ara

volvo s 40 -- tercih yardımı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar volvo s 40 almayı düşünüyorum 2000-2003 arası bir model...fikirlerinizi almak isterim .

• Araba dış görünüş olarak oldukça şık bir araba araçta yanılmıyorsam Ford motoru kullanılıyor az önca bir arkadaşımla dizel 2006 model full s40 ı inceledik lacivert renkte 44000 ytl istedi ama bence parasının arabası değil işçilik volvoya yakışmamış ön göğüslülte kabarmalar vardı hemen arkasında 2005 C-MAX duruyordu onu inceledik o daha baba geldi bize ayrıca volvonun parçası içinde sıkıntılı diyorlar şu an Fordun elinde oda satmaya çalışıyormuş bence biraz daha düşünün
  • açıkçası çok fazla motor seçeneği mevcut. ama sürat ve güvenlik arıyorsan t4 ya da t5 i tavsiye ederim. hatta bulabilirsen 2.0 t bile seni fazlasıyla memnun eder. temizini bulduktan sonra hiç sorun yaşamadan keyifle binebileceğin bir araba bence.
  • volvo kaliteli araçtır,2senedir kullanıorm öneririm
  • Volvo'nun o modelleri arasındaki otolarını beğeniyorum şahsen yeni kasadan daha şık ve asil duruşu var.
    Kulanım olarak rahat ve güvenilir bir araç olumsuz tek düşüncem yakıtının fazla olması.
  • volvo s40 1997-2004 eski kasa ve 2004 sonrası yeni kasa olmak üzere 2 kasa olarak üretildi.
    sizin bahsettiğiniz 2000-2003 eski kasalarda volvo nun üretimi 1.6 , 1.8 2.0 , 2.0t ve 1.9 t4 motorlar kullanıldı. T5 2005 sonrası s40 larda var ve 220 bg 5 silindir yüksek basınçlı turbo. Volvo alırken çok iyi gözden geçirtin. Volvo servisleri size 80 ytl karşılığı bu konuda yardımcı olacaklardır. eğer yorgun bir araba alırsanız toplamak pahalıya malolur.
    Şu araba benim uzaktan hoşuma gitti. Fiyatıda uygun.
    http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=4567231

Bu forumda yazıştığımız bir volvo başlığımız var. Bekleriz.
    http://forum.donanimhaber.com/m_6826730/tm.htm

Bir öneri

• Önceki mesajlardaki bazı yanlış bilgileri düzeltelim:
    1. Güncel S40 ile sizin düşündüğünüz S40 arasında ismi dışında bir benzerlik yok. O nedenle güncel S40'ın malzeme kalitesi sizin düşündüğünüz I. Nesil S40 hakkında size fikir vermez.
    2. Sizin düşündüğünüz I. Nesil S40 1995-2004 yılları arasında üretilmiştir. 2004 yılında aynı zamanda yeni kasa da üretilmiştir. Bu yeni kasada (II. Nesil S40) 225 bglik T5 motor vardır ama öncekini alabileceğiniz en güçlü motor 1900cc 200bglik T4 motordur.
    Sizin düşündüğünüz araç şu:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hesheit -- 11 Eylül 2007; 22:46:44 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • @hesheit bende senin bir yanlışını düzelteyim. Senin gibi Volvo üstadının hatasını bulmak pek olası değil aslında ama konu Volvo olunca detay önemlidir.
    Yeni nesil s40 lardaki t5 motor yukarda plcmn in yazdığı gibi 220 bg.
    bakınız
    http://www.volvocars.com.tr/models/s40/which/Variant/#item3
  • S40 ' lar eski Volvo' lar kadar sorunsuz değil maalesef, sanayide anlayan ustalarda tek elin parmağını geçmeyecek düzeyde, yetkili servislerde saatlik işçilik ücretinin 66 Euro olduğunu duymuştum. Ben zamanında çok araştırdım, en son bir arkadaşım aldı 2001 S40 T4 araba sürekli arıza çıkarmaya başladı en son motor yatak sardı, şimdi klima arızalandı pek memnun değil, 2. eli çok yavaş ben olsam bir önceki kasa volvolara bakardım özellikle S70 t5 ' ler işte onlar efsane volvo araçlarından...
  • 20 Gün önce modelinde en temiz ve en full olan 2004 S40 Classic 1.6 aldım. Geçen cumartesi bir sinirle sattım. Hemde bedava sayılacak bir paraya galericiye. Oda hemen pazartesi satmış. Şimdi satış yapacağız. Ama şunu söyleyeyim o araba full ve 50.000 km olmasına rağmen ben öteki arabam olan toledonun kullanımını daha çok sevdim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ua_tayfa_kapalı

volvo kaliteli araçtır,2senedir kullanıorm öneririm

Bize yakit,servis ve yedek parca ile ayrintili bilgi verebilirmisin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozcanak

20 Gün önce modelinde en temiz ve en full olan 2004 S40 Classic 1.6 aldım. Geçen cumartesi bir sinirle sattım. Hemde bedava sayılacak bir paraya galericiye. Oda hemen pazartesi satmış. Şimdi satış yapacağız. Ama şunu söyleyeyim o araba full ve 50.000 km olmasına rağmen ben öteki arabam olan toledonun kullanımını daha çok sevdim.

Niye sattınız?
  • kaç tly ye verdiniz?
  • Klimasının gazı yok araba yattığı için boşalmış dediler. Gaz için servise gittim. Bastılar olmadı. Klima kurutucusu arızalı dediler (218 ytl) değişti olmadı. Kompressor bozuk dediler (1050 ytl) değişti oldu ama 15 gün heba oldu. 1500 ytl masraf. Satan fiyatttan düşmedi. Galericiye 24500 ytl ye o sinirle sattım. Araba boyasız(dı). Cihazla baktılar sol tarafta çizikten dolayı boya var. Kapı içlerinde yok sadece dışta. Boyasız diye almıştım. (Bu arada alırken bakan ustalar boya yok demişlerdi. Acaba cihazmı bozuk diyorum bu arada).Neyse 2000 ytl düşüp 22500 ytl ye 20 günlük çekle verdim. Sinirle kalktım zararla oturdum.

quote:

Orjinalden alıntı: decsan

quote:

Orjinalden alıntı: ozcanak

20 Gün önce modelinde en temiz ve en full olan 2004 S40 Classic 1.6 aldım. Geçen cumartesi bir sinirle sattım. Hemde bedava sayılacak bir paraya galericiye. Oda hemen pazartesi satmış. Şimdi satış yapacağız. Ama şunu söyleyeyim o araba full ve 50.000 km olmasına rağmen ben öteki arabam olan toledonun kullanımını daha çok sevdim.

Niye sattınız?

• Onun kadar full ve aynı kilometrede olan arabalara intenette 30500 ve 32500 ytl istiyorlar buarada.
  • çok üzüldüm .. bu araçların en kötü tarafı hor kullanım ve bakımsızlık yüksek fiyatlı masraflar doguruyor işte.
  • İnan o arabayı görmelisin o araba kadar temiz kullanılmış bir araba olamaz. Yeni kokusu bile duruyor. Deri döşemeleri filan deri bakımı yapılmış vs.
    Bu arızanın hor kullanmayla bir alakası yoktu sanırım. Zaten sahibi aracını parketmiş. Başka arabayla kaza yapıp vefat etmiş. Araba 6 aydır yatıyormuş. Arızadan kimseninde haberi yokmuş. Zaten problemlerde satan akrabalarının problemleri bilmemelerinden kaynaklanıyor.

quote:

Orjinalden alıntı: BMW 528

çok üzüldüm .. bu araçların en kötü tarafı hor kullanım ve bakımsızlık yüksek fiyatlı masraflar doguruyor işte.
  • Hocam araba arıyorsan 1 aydır sefaköy oto pazarına 2001 model bir tane volvo geliyor fiyatı 20 bin küsürlü olması gerekiyor.Düşünüyorsan bir bak derim.Bu arada araba şuanda bir galeride daha önceki sahibi 18 bine verdi arabayı ona göre pazarlık yapabilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: heLLWeapon

Hocam araba arıyorsan 1 aydır sefaköy oto pazarına 2001 model bir tane volvo geliyor fiyatı 20 bin küsürlü olması gerekiyor.Düşünüyorsan bir bak derim.Bu arada araba şuanda bir galeride daha önceki sahibi 18 bine verdi arabayı ona göre pazarlık yapabilirsin.

krem rengi olanmı? ona eleman 17.500 fiyat çektide..
  • bnce S40 clasic al arabam.com da baya ilanı var füme rengi 22 24 milyar arasında bulunuo
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.