Şimdi Ara

Fiat Punto 1.4 T-JET 250 Beygir Test Ettik / Büyük Turbo / Ateş ediyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
2
Favori
3.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu bölümde Arkadaşım Şerif ile Fiat Grande Punto 1.4 T-JET'i inceledik. Araç Stage 3 olup şu an pompa yakıt ile 250 Beygir güç üretmektedir.

Motor içi stock olsa da eksantrik ve orjinalinden daha büyük bir turbo ile oldukça keyifli bir hale gelmiştir.

Ben ilk defa bu kadar güçlü bir Punto gördüm ve oldukça şaşırmıştım çekim sırasında Özellikle Egzozdan çıkan sesler Puntodan sanki çıkmıyor heheh

Sizin araç hakkında düşünceler nasıl ?

Teşekkür ederim

• zamanında tjet sport sahibi biri olarak 120hp bile çok iyi gidiyorken stage3 e maşallah diyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bennett.antony

zamanında tjet sport sahibi biri olarak 120hp bile çok iyi gidiyorken stage3 e maşallah diyorum
    çok teşekkür ederim :) bende çekim günü epey şaşırmıştım. Bu kadar iyi gideceğini beklemiyordum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExtremeZer0

çok teşekkür ederim :) bende çekim günü epey şaşırmıştım. Bu kadar iyi gideceğini beklemiyordum

Alıntıları Göster
    tjet sport şaka makinasıdır hiçkimse puntodan böyle bir performans beklemez. şehirlar arası yolda önümde mondeoya 200le giderken selektör atıp yol istediğimde mondeo sürücüsünün yüz halini unutamam 😁

• t-jet, fiat için 'sol şeritte ne işi var bunun lan' diyenleri ağlatan bir makinedir. hele hele stage 3 yaptıysan zaten t-jet'in önünde kalabalık yapmayın selektör yemeden çekilin önünden
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeremy Klakson

t-jet, fiat için 'sol şeritte ne işi var bunun lan' diyenleri ağlatan bir makinedir. hele hele stage 3 yaptıysan zaten t-jet'in önünde kalabalık yapmayın selektör yemeden çekilin önünden
    hahaha güzel özetlenmiş :D
  • Ne kadar yağ yaktığını da test edebildiniz mi acaba ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: S1000XR

Ne kadar yağ yaktığını da test edebildiniz mi acaba ?
    yağ yakma sorunu yok bu şekilde 15 bin km den fazla kullanılıyor
  • bennett.antony B kullanıcısına yanıt
    hahahah :) Boss life
  • Egea alıp superchargerleaek mi acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: SuperchargerrEgeaa

Egea alıp superchargerleaek mi acaba
    ona uygun kit herhalde üretilmemiştir :)
  • Reis youtube’dan yazdım ulasamadim dm’den yazdim ulasamadim:) bende de dikkatini cekebilecek bir punto evo var pm’den fotoğraflarini gonderiyorum ilgilenirsen inceleme videosunu cekebiliriz..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SpreadYourWings

Reis youtube’dan yazdım ulasamadim dm’den yazdim ulasamadim:) bende de dikkatini cekebilecek bir punto evo var pm’den fotoğraflarini gonderiyorum ilgilenirsen inceleme videosunu cekebiliriz..
    bu aralar biraz yoğunum ilerleyen zamanda ama belki denk getirebiliriz , arabada bu arada modifiye var mı hıç ?
  • Aramızda hiç puntocu yok mu

• Açık diferansiyelle nasıl tutunuyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cormen

Açık diferansiyelle nasıl tutunuyor?
    En son çektiğim e30 m3 de açık dıif kullanıyordu hocam , izleyebilirsiniz tutunmada sorun yok , virajda işler değişir tabi

• ExtremeZer0 E kullanıcısına yanıt
    İyi de Punto önden çekiş değil mi?
  • Tekrardan eline sağlık Cevat tjet candır :) İlk tjetimi sattıktan sonra sadece 4 ay dayanabildim tekrar tjet satın aldım. LPG uyumu sayesinde de çok yönlü bir araç olarak kullanılabilmesi büyük bir artı

• quote:

Orijinalden alıntı: cormen

İyi de Punto önden çekiş değil mi?
    Evet ama değinmek istediğiniz kilit konusu yine aynı sonuca çıkıyor :)

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.