Şimdi Ara

Volvo mu Honda mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
2.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar yasim 23 araba alacagim 55-56 bin tl ye hangi volvo veya honda modelini önerirsiniz

• Model ve yılı söylemeniz yardımcı olacaktır.
  • Hondayi daha ucuza yurutursun geri kalan hersey icin volvo
  • Volvonun ikinci elde dramatik değer kaybı ve hondanın hakkından fazla abartılması sebebiyle o bütçelerde ikinci el alacağın araçların arasında model yılı ve kilometre olarak uçurum olmayacaktır. Volvo güzel araba, herşey için volvo diyorum
  • Kaç model alacaksın, sıfır mı 2.el mi alacaksın honda ve volvo kıyaslanacak araçlar da değil ama ben volvo deyip gidiyorum
  • Cevaplariniz icin tesekkur ederim 2009 ve ustu ikinci el dusunuyorum Volvo s60 veya s40 honda civic (yeni kasa) arasinda kaldim
  • S60 o paraya hayal olur
  • zaferdurukan kullanıcısına yanıt
    Sahibinden ilan no: 367460739 boyle bi araba buldum ama galiba agir hasar kayitli
  • Alirken volvo mutlu eder, satarken honda
  • Honda: Sorumsuzluk, ikinci el, yakıt.

Volvo: Güven, konfor, yol tutuş, donanım, kalite.
  • Honda Civic'in yeni kasayi bende cok begendim, fakat 55-56 bine bulman zor olur. Gencsin, Civic HB hic dusundun mu? 1.6 dizelli. o paraya temizini bulabilirsin 2013 yila kadar.
  • Orgeneral123 O kullanıcısına yanıt
    Simdi o araci görüp içinin gitmesi gayet normaldir,sonucta 50 liraya lux premium arac alacaksın ama o arac pert kayıtlı!,nasil toplandığını veya nasil kazaya karıştığını bile bilmiyorsun. Belki çok önemsiz sebeplerden dolayı perte çıkarılmıştır ama bilemiyorsun ki! Ya arabanin tum dinamiklerini hasat olmuş ise?? Hergun kelle koltukta gidersin, her gün arabadan sesler cikar, arızalar verir vs vs

Asla bulasma ama asla!! Sana tavsiyem 55-56 liraya yuksek modelli dusuk km li temiz fransiz al! C4 otamatik ısrarla tavsiye ederim
  • Orgeneral123 O kullanıcısına yanıt
    kalp volvo ister ama beyin honda.
    bahsettiğin honda artık eski kasa. otomatik düşünüyorsan honda daha mantıklı volvonun 1.6 larda kullandığı powershift şanzımanlar çift kavramalı biraz sorunlu(belkide bu yüzden geartronic e geçiş yaptılar) 2.0T hakkında bilgim yok vergi den dolayı bakmadım.
  • Cevaplariniz icin tesekkur ederim 26 bin tl kredi cekip volvo s60 aldim hatasiz boyasız tramersiz yarın da satışını alacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orgeneral123

Cevaplariniz icin tesekkur ederim 26 bin tl kredi cekip volvo s60 aldim hatasiz boyasız tramersiz yarın da satışını alacağım

Hocam hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin.. Honda civic den üst segment bir araba ve premium bi marka sonuçta.. Çok güzel araba güle güle binin inşallah

Araç kaç model hangi donanım ve motor seçeneğiyle aldınız ve kaç liraya maloldu size onu öğrenebilir miyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orgeneral123

Cevaplariniz icin tesekkur ederim 26 bin tl kredi cekip volvo s60 aldim hatasiz boyasız tramersiz yarın da satışını alacağım

Hayırlı olsun.volvo alarak en iyisini yapmışsınız bence.
  • MYılmaz4646 kullanıcısına yanıt
    @MYılmaz4646

Teşekkür ederim 2013 model 1.6 D Premium olarak geçiyor 79500Tl ye aldım
  • Moueson kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim daha iyisi sizin olsun
  • sahibinden.com
  • şahin vs mercedes karşılaştırması gibi olmuş. honda volvonun tekeri olamaz :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.