< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tonyadams -- 12 Şubat 2020; 21:47:33 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tonyadams -- 12 Şubat 2020; 21:47:33 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Kesinlikle corolla.
Hem otomatik, hem daha çok tutuldu, hem de 5 bin de olsa daha ucuz. Aradaki farkın bir miktarı ile LPG taktırır gerisi ile yakıt alırsın 👍 |
Günümüzde talep otomatik araçlara.
Çift kavramanın sorunları ve masrafları, tek kavramanın ise konforsuzluğu ibreyi CVT veya tam otomatik tork konventörlü şanzımanlara çevirdi. Corolla'da CVT şanzıman var. Motoru da LPG'ye tam uyumlu. Ayrıca yeni Corolla sürüş dinamikleri açısından gerçekten çok farklı bir araç olmuş. Youtube'ta test videoları var. Onları izle ne demek istediğimi anlayacaksın. Yalnız Corolla'yı alacaksan kesinlikle SunRoof'lu alma. |
Ben olsam düz vites Ford alırdım. Masrafsız çiçek gibi araba. Toyota'da iyi ama Ford daha sağlam ayrıca.
|
Kalite arıyorsan Ford
|
1- kalite: 10-15 yıllık Focus larin ic mekanını incele, aynı yaşta corolla nin. Kaliteyi görürsün.
2- sağlamlık: 10-15 yıllık focuslarin duruşuna bak, aynı yaşta corollalar. 3- Focus torsiyon. Corolla bağımsız süspansiyon. 4- iki araçta da tedris ekranı var. Focusunki aşırı göze batıyor. 2004 focusun ici daha guzel. Corolla hem idare eder , hemde değişimi daha kolay. 5- Focus satamadigı icin fiyat düşen, indirime giden taraf, corolla zamlanan. 6- 1.6 corolla vs Hindistan motorlu 1.5 Focus. Focus bildiğim kadarıyla Almanya üretimi. Ben başka bir artı göremiyorum. |
Ford hocam kesinlikle sağlamlık olsun yol tutuşu corolla dan bir tık önde.
|
Bence donanımları karşılaştırın mantığım otomatik olduğu için Corolla diyor. Ford'un yeni focusunu tasarım olarak çok beğenmedim kişisel yorumum. Ayrıca full donanımda hayalet ekran Corolla da çok hoş görünüyor bence
|
Al Ford ol zort
Tabiki corolla |
Hocam selam,
Corolla al geç. Senelerce ekstra masraf çıkmaz.Fiyat farklı ile lpgyi taktırıp aylarca gezersin. Japondan şaşma |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|