Şimdi Ara

Volvo çarpışma test merkezi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• En baba video eksik. Şudur;

• quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

O da güzelmiş. Bir de şu dikkatimi çekti üstad:

Ben sadece Mercedes kullanıyor sanıyordum bu teknolojiyi. Volvo'da da varmış.

Bu videoları bilgisayarı temizlerken farkettim. Ayıptır söylemesi worldcarfans'ın en çok izlenen 450 videosunu indirdim şimdi güzellerini seçip kalanlarını atıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Caslantas -- 4 Ekim 2012; 23:43:00 >

• Dünyanın en sağlam arabalarını yapıyorlar bu merkez sayesinde.
    Volvo sağlamlık konusunda bir ikon gerçekten de.
  • Zamanında Volvo Çinli oldu diye dizini dövenler vardı bir de.İbret alıyorlardır umarım
  • Böyle bir merkez başka markalarda da var biliyorum. Ama sağlamlık deyince akla volvo gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LiveForSpeed -- 5 Ekim 2012; 0:12:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

En baba video eksik. Şudur;

Eline saglik

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Golf ekspertiz ve süspansiyon
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Volvo her yönünden en sağlam arabadır sade ve sağlam bir araç
  • diger arac firma yetkili leri volvo ya sormuslar urettiginiz araclar goze hitap etsin uzaktantan belli olsun spor gorunsun vs. vs. gibi volvo yetkilileride biz celik'e ancak bu kadar sekil verebiliyoruz demis.

• Bu artık bir 'olgu' hâline geldi. Volvo en sağlam araçları üretiyor. Çünkü diğer markalara oranla bu konunun üstünde fazlasıyla duruyo. Bazen görüyorum birkaç yorumda 'volvo s60 niye teste girmedi ? ' diyorlar. Yahu arkadaş o aracın teste ihtiyacı mı var volvo euroncap tan 5 * aldı diye reklam yapıcak bir marka değil ki zaten

• Bir çarpışma testi de ben ekleyeyim dedim

• Çoğu çarpışma testini analiz ediyorlar. Müthiş bir yer olsa gerek videolardan gördüğümüz kadarıyla. Bence en çok önden çarpmalar overlap testleri kadar, arkadan çarptıktan sonra boyunun zedelenmesini en aza indirmeleri de çok önemli. Genelde dikkatli sürücülerin arkasından çarparlar. Sonuçta limitlere ve kavşak kurallarına uyduktan sonra bir sorun olmuyor. Acil durumlar dışında.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.