Şimdi Ara

Volvo C30 Pert

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar Linkteki araç hakkında ne düşünüyorsunuz. Çok beğendiğim bir araç ancak hasar kaydı var. Tabi maddi durumlarda var.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-otoexpert-den-2009-volvo-c30-1-6d-premium-edition-78806363/detay

• Şasi sağlamsa al bin, doya doya yanla derim.
  • ben begendim.

millet baslayacak uzak dur su bu falan diye ama her turlu alirdim ben biraz daha pazarlik yapip ustalarima gosterdikten sonra.
  • Aracı görmedim ama airbagler açılmamış. Kaskoda ya da trafik sigortasında sorun olur mu? Değer mi yani sizce?
  • kaskoyu unutun derim ben. ama yine de sigortaciniza soylersiniz belki yaptirabilme sansi olur kasko.

trafik sigortasinda bir sorun olmaz ama.
  • Yanlız fiyat çok iyi
    hem 2009 hem dizel hem volvo hem elektrikli koltuğa kadar var hemde volvo daha ne olsun
  • araç güzel toplanmış. motor ve yürüründe sıkıntı olmaz ise ve kasko yapılıyor ise alınır paşa paşa da binilir.
  • Satarken sorun olur büyük ihtimal ama ben de zaten uzun süre kullanmayı düşünüyorum aracı.
    Sağlamlığından çok bişey kaybetmezmiş gibi geliyor Volvo. Kasko zor sanırım aracın normali 40.000 tl
  • Araba iyi duruyor motorda sanırım birşey yok. Kasko belki yapılmayabilir ama sigortada sorun olmaz. Uzun süreli kullanıcaksanız alın bence, kısa süre binip satmak isterseniz zorlanırsınız.
  • teşekkür ederim arkadaşlar. Pert kaydının silinmesi mümkün olabilir mi birşekilde?
  • Konyada çok iyi toplanyo araçlar hurda bile olsa adama çeviriyorlar onu bilmelisin,ayrıca neden hasar kaydı var b baktır ona göre pazarlıgını yapıp alırsın.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hermestod

teşekkür ederim arkadaşlar. Pert kaydının silinmesi mümkün olabilir mi birşekilde?

Pert kaydı silinse bunu sigortacılar 40 bin lira diye satmaz mıydı? Pert kaydı silinse bile ne olacak ki, kime götürseniz bütün kusurları kabak gibi ortaya çıkar bana göre. Kaldı ki dış görünüşe aldanıp araç alınmaz. Belki daha da masrafı var aracın.

Dış görünüşe bakıp; Kaporta, aracın şekli şemalı tamam şeklinde alınan araç genelde masraf çıkaran araçtır. Yani demek istediğim, sürüş testi yapılması, motor ve diğer bileşenlerin en ince ayrıntısına kadar sıkıntılı olup olmadığına bakılması gerekir diye düşünüyorum.
  • Resimlerin çekildiği hava kuru ama pedalların orada kötü görünen lekeler var.Gözüme takıldı,nedir çözemedim.
    Araç güzel duruyor, şasi ve direkler sağlamsa fiyatı iyi görünüyor.
  • Şasenin üstüne düş eğer pert olurken şase kaymışsa vede düzgün bir ustada işlem görmemişse otabanda fren yaparken gezinmeler seni bekler ayrıca hava yastıkları var sanarsın kaza anında çıkmadığında aslında hava yastığı konmadan düzeltildiğini anlarsın arkadaşım çok çekti ordan biliyorum ....
  • Evet hava yastığı olayı benimde kafamı karıştırdı.Ben bilmiyorum ama anlamanın bir yolu olmalı hava yastığının çalışıp çalışmadığının değil mi?
  • alıp 1 yıl sonra satacaksanız almaya değmez ama en az 3 yıl binecekseniz alınabilir. son sahibi olabilirsiniz..
  • Ben sanayide 2 yarım arabayı birleştiren adamlar gördüm alıcaksanz sağlam biyere gösterin
  • Bir yere göstermeden sakın almayın iyice içinize sinsin.
  • Şaside sıkıntı yoksa alın gitsin.

Şasi önemli. Yan yan gitmesin sonra pertten toplama şahinler gibi.
  • 40 bin liralik araca binmek istiyorsaniz 40 bin lira verin
    kendinizi kandirmayin
    pertten toplanmiş araba kusura bakmayin ama (burayı affınıza sıgınarak yazıyorum ) genelevden çıkmış hatuna benzer .
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.