Arkadaşlar merhaba, Öncelikle konunun yeri bu alt forum olmayabilir ama, başka soracak alan da bulamadım. ilk olarak 65 inç oled tv ( ürün etiketinde hdr mx 234 watt yazıyor ) ve ps5 ( bu da ps verdiği bilgiye göre uhd olarak 214-218 watt ) bağlamak için bu ürünü aldım. bu ikisi sanırım bu ürün yeterli olur. fakat bir de ses sistemim var . soundbar 37 watt, sub 37 watt yazıyor klavuzda. Bu ürünün bir de başka bir yerde kullandığım 1000 va 600 wattlık 4 çıkışlı ürünü var. ( şu an satışta aynı ürün yok, olsa alacaktım) onla da 3 giriş kullanıyorum. değiştirirsem 600 wattlık diğer ürünün bana tv + ps + ses sistemi için yeterli gelir mi ? Yeni aldığım ürünü de sadece ps5+ tv ile de kullanabilirim. fakat her türlü bir tarafta çoklama yapmam gerekecek. voltaj regülatörü üzerine üçlü priz takılır mı ? taksam sorun yaratır mı ? ya da duvardaki ana prize üçlü priz taksam, ikisini normal ses sistemi için, birini de voltaj regülatörünü taksam aynı şekilde çalışır mı ? Bilmem derdimi anlatabildim mi Powerful AVR-1200 1200VA Otomatik Voltaj Regül - PttAVM https://www.pttavm.com/powerful-avr-1200-1200va-otomatik-voltaj-regulatoru-p-1146318941 |
Bildirim