Şimdi Ara

Volkswagen Tamaş Servisi Aracımı Bozdu (Istanbul)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
3.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2012 Model 1.6 Tdi Dsg Polo aracımı 15.000 km bakımına götürdüm servise.

Bir kaç bir şey rutin bakım yapıldı, birde aracın airbag'i bozulmuş serviste söylediler. (2.250 Tl masraf) garantiden değişti.

Fakat servisten önce 5.9 lt - 6.3 lt arası değişen yakıt gösterirken yol bilgisayarı , şuan 10 lt- 8 lt yakıyor.Geri götürdüm Tamaş'a araçta problem yok yapacağımız bir şey yok diyorlar..(Bi laptop bağladı baktı bir şey gözükmüyor dedi adam yolladı geri beni)

Yakıttan diye düşündüm fakat 5 aydır aldığım Shell'den almıştım, mazot bitince birde Petrol Ofisinden alayım dedim sonuç hüsran.

Perşembe günü doğuş otomotivden randevu aldım, sorun ne olabilir veya bundan sonra ben ne yapmalıyım,

Başından böyle birşey geçmiş olan veya hukuksal boyutu nedir bu olayın?

Teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demage -- 28 Temmuz 2012; 18:13:35 >

• Araba bakimdan cikinca biraz fazla yakabilir diye biliyorum. Kullandikca duzelecektir sanirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emryrgc

Araba bakimdan cikinca biraz fazla yakabilir diye biliyorum. Kullandikca duzelecektir sanirim.

Teşekkürler yorumunuz için Golf Tdi dsg'de bizde mevcut 1 ay önce 15 bin girdi oda, onda böyle bir sorun olmamıştı aynı motor-aynı bakım değil mi sonuçta?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Demage

quote:

Orijinalden alıntı: emryrgc

Araba bakimdan cikinca biraz fazla yakabilir diye biliyorum. Kullandikca duzelecektir sanirim.

Teşekkürler yorumunuz için Golf Tdi dsg'de bizde mevcut 1 ay önce 15 bin girdi oda, onda böyle bir sorun olmamıştı aynı motor-aynı bakım değil mi sonuçta?

Kulaktan dolma bilgi olabilir belki bende pek emin degilim ama boyle bir sey duymustum sanki. Umarim bir an once sorununuz sonuclandi.

• Yol bilgisayarı bozuldu yanlış rakam mı gösteriyor ? Yoksa araç fazlamı yakmaya başladı ?
    Bu arada petrol ofisinin dizel yakıtı TDİ motora pek iyi gelmez. Siz shell den şaşmayın

• quote:

Orijinalden alıntı: Erukay

Yol bilgisayarı bozuldu yanlış rakam mı gösteriyor ? Yoksa araç fazlamı yakmaya başladı ?
    Bu arada petrol ofisinin dizel yakıtı TDİ motora pek iyi gelmez. Siz shell den şaşmayın

Çok yakıyor sorun şuan bu, 8-10 lt yakıyor böyle olursa 320d binen adamdan bir farkımız kalmadı.

normal 5 aydır 5.9-6.3 yakan araç bu hale geldi lanet olsun
  • Yakit olcumu yapan parametrelerde kisacasi yol bilgisayarinda hata vardir diye tahmin ediyorum. Bakimdan sonra cok yaksin 7 olsun ki benim bildigim bakimlardan sonra daha az yakit harcar arac.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayraktar. -- 28 Temmuz 2012; 18:43:13 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara Renault Servis Tavsiyesi
    9 yıl önce açıldı
    Bursa Honda Servisi Acil
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Yol bilgisayarı bozuldu yanlış rakam mı gösteriyor ? Yoksa araç fazlamı yakmaya başladı ?

ne alakası var_?

Ayrıca o motor TDi değil common-rail sadece ismi tdi
  • Bilerek bi parmak atmışlardır ileride götürürseniz zırt sibobunun pırt pistonunun altındaki parça bozulmuş derler bide kullanıcı hatasınıda (abi garanti dışı ) ekleyip bi kaçbin tl faturayı yazıcılarından çıkarır masaya koyarlar.
  • İlk defa duyuyorum ilginçmiş.Bakalım sonuç ne olacak.
  • Eskiden servise gidince elemanlar arabayla gazlıyordu falan,gelmişsin benzin azalmış gibi olaylar vardı.
    Ama böyle bir şey olacağını zannetmiyorum.

Geçmiş olsun.
  • 15000 km deki bir aracın durduk yere AirBag neden bozulmuş ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mchll

Eskiden servise gidince elemanlar arabayla gazlıyordu falan,gelmişsin benzin azalmış gibi olaylar vardı.

Geçmiş olsun.

Oluyor oluyor hala oluyor, benim araçla 450km test sürüşü yaptılar, adiler...
    Araç 2012 vw bu arada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: apia

quote:

Orijinalden alıntı: mchll

Eskiden servise gidince elemanlar arabayla gazlıyordu falan,gelmişsin benzin azalmış gibi olaylar vardı.

Geçmiş olsun.

Oluyor oluyor hala oluyor, benim araçla 450km test sürüşü yaptılar, adiler...
    Araç 2012 vw bu arada.

Bu sürüşü yapan eleman bi memlekete gitti geldi sanırım.
    450 km test sürüşü mü olur ya?
    Ne cevap verdiler size çok merak ettim ?
  • İlginç durum,takipte kalalım bakalım...
  • Manuel ölçüm yapın ki, adamlara sorunu tam aktarabilesiniz. Eğer aynı yakıyorsa ama ekran fazla gösteriyorsa yol bilgisayarı, yoksa enjektör, filtre vb kontrolü yapılır..

• quote:

Orijinalden alıntı: hasanmerto

quote:

ne alakası var_?

Ayrıca o motor TDi değil common-rail sadece ismi tdi

Motorun common-rail teknolojisi ile çalışması TDİ olduğu gerceğini değiştirmiyor.
    Ayrıca biraz araştırırsanız PO'dan alınan yakıtla araç, titreme+ses artışı+vuruntu+kısa menzil yapıyor. Eski üye Taner Göde'nin aracıda Common-rail teknolojisine sahipti ve oda bu şikayetleri yaşamıştı.

• kullandıkça düzelir o ancak NASIL OLUYOR DA 2012 MODEL OLAN BİR ARACIN, VW GİBİ BİR MARKANIN AİRBAGİ HATALI OLUYOR? VW FANLARI NOLUR YAZI YAZMAYIN ŞURDA OBJEKTİF BİR TARTIŞMA OLSUN
  • Yol bilgisayarı sıfırlanmıştır, kısa mesafe kullandıysan geçici olarak yüksek görünür,
    2 tane ortalama vardır normalde, biri günlük kullanımı gösterir, diğeri manuel sıfırlanır
    polo'larda nasıl yol bilg. bilmiyorum, onunla alakalı olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: postal58

kullandıkça düzelir o ancak NASIL OLUYOR DA 2012 MODEL OLAN BİR ARACIN, VW GİBİ BİR MARKANIN AİRBAGİ HATALI OLUYOR? VW FANLARI NOLUR YAZI YAZMAYIN ŞURDA OBJEKTİF BİR TARTIŞMA OLSUN

Onu bende anlamadım neyseki garantiden değişti, garanti bitince değiştirsek iyice girecekti.

quote:

Orijinalden alıntı: borabjk

Bilerek bi parmak atmışlardır ileride götürürseniz zırt sibobunun pırt pistonunun altındaki parça bozulmuş derler bide kullanıcı hatasınıda (abi garanti dışı ) ekleyip bi kaçbin tl faturayı yazıcılarından çıkarır masaya koyarlar.

Buda bir gerekçe olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demage -- 28 Temmuz 2012; 22:27:51 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.