Şimdi Ara

volkswagen kapı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba 2004 golf 5 aracı yeni aldım.aracın şoför kapısı uzaktan kumanda ile açılmıyor fakat diğer kapılar açılıyor.nasıl bir çözüm bulabilirim ankaradayım tecrübeli arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merkezi kilit motoru bozulmuş olabilir, kilitçiye giderseniz Max 100 TL ye hallolur.

• Simdi tok kapi ile ilgili espriler gelir

Bu islerden anliyorsan kapi kaplamasini sok. Kontrol et kablolari ve motoru. Belki oksitlenmis veya kablo cikmistir yerinden. Secenek 2 elektrikciye git

• sadri.abi kullanıcısına yanıt
    İçerden kapı açma mandalda açmıyor için garibi kesin bu sebepten mi yapar?

• quote:

Orijinalden alıntı: woodgate

İçerden kapı açma mandalda açmıyor için garibi kesin bu sebepten mi yapar?

O zaman daha basit, içinde elbise askısından halllice bir tel var. Kilit motoruna uzanıyor. O çıkmıştır veya esnemiştir

• sadri.abi kullanıcısına yanıt
    Özetlersek iç kapı mandalı tepkisiz uzaktan kumanda ile komut almıyor ama diğer kapılar açılıyor, ve son olarak dışardan anahtarı sokarak kilitleyip açabiliyorum.bu şartlar dahilinde dediğiniz gibi bir sorun ortaya çıkıyor değil mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: woodgate

Özetlersek iç kapı mandalı tepkisiz uzaktan kumanda ile komut almıyor ama diğer kapılar açılıyor, ve son olarak dışardan anahtarı sokarak kilitleyip açabiliyorum.bu şartlar dahilinde dediğiniz gibi bir sorun ortaya çıkıyor değil mi?

Aynen hocam. Kilitçi bu arızayı 20 dk da halleder, önceden fiyatı Konuşun ve yaptırın, kapı iç döşemesi tırnaklarını da satın almalısınız, yoksa kırık olarak takarlar ses yapar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aslında bu kadar basit olabillir. Eğer eliniz biraz yatkınsa açın ve bakın.

volkswagen kapı sorunu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.