Şimdi Ara

Volkan ve Onur Kıvrak İstatistikler (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
1.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Natalie D.

quote:

Orijinalden alıntı: Tom Marvolo Riddle Burnu

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Alman Sempatizanı

quote:

quote:

quote:

quote:

Mehmet Demirkol'u dinlemediniz herhalde .

Ayrıca Romanya ve Macaristan maçlarını açıp izleyin tekrar.

Volkan show vardı.

Semihi unutmuşsun tabi işine gelmez savunma hata yapar kaleci gol yer suçlu o olur.

Hayır unutmadım.

o zaman taraflı yorum yapma macaristan ve romanya maçında semih volkan show vardı.

Burada Semih tartışılmıyor Semih sakatlıktan döndüğünde yine Semih oynayacak bu takımda yeri garanti ama Volkan'ın yeri garanti değil çünkü rakipleri baya güçlü.

Semih'in rakibi yok şuan milli takımda Ömer-Semih ikilisi oynar hep bir daha ki maçta Ömer'de olmayacağından Semih kesin oynar sakat olmazsa , Ersan Gülüm'üde gördük bugün. Bence Onur yerine Tolga ilk 11 başlatılmalı ama böyle oldu işte .

Volkan olsaydı yenerdik palavralarını bırakın bence.

bu takımda 1. tercih ersan ve ömer olmalı yine semih gelişecek diye onun saçma sapan hatalarını görmek zorunda değiliz.

ersan ve ömerin kötü oynamasının sebebi ise Fatih terimin bizdeki sistemi yanlış anlaması oldu.

topalı stopere koyunca bu 2 adam da oynayamadı tamamen sistem kurbanlığına gitti.

Ersan mı olacak?
    Dün akşam Ersan'ı ve Ömer'i izlemedin heralde. Semih sakat değilse beğenmesemde 1. Tercih Semih Kaya'dır.
    Semih'i beğenmiyorum ama Ersan cidden milli takımın as oyuncusu olabilicek seviyede değil. Semih'in hataları oluyor ama 1 maçta Ersan kadar hata yaptığını hatırlamıyorum, 2. yarı girip takımın savunmasını tek başına toparladığı maçlar var Semih'in ve yetersiz olmasına rağmen şuan en iyi stoperimiz Semih.
    Ömer Leverkusen'de mükemmel oynuyor ama milli takımda vasat bile değil. Onun yerine Egemen oynasın tercih ederim.

Ersanı kaç defa izledin ?

Ömeri kaç defa izledin ?

adamlar hayatında kaç defa 3 lü dizlişte oynamış ? kaldı ki 3. adam stoper bile değil

en iyi stoperimiz semih falan değil alt yapıdan çıkma diye adamı öve öve bitiremiyorsunuz bütün hatalarına göz yumuyorsunuz daha genç gelişecek diye

dün ersan la ömerin kötü oynamasının tek sebebi FT dir.

böyle bir maçta böyle saçma sapan bir sistemle ilk defa bu adamları oynatırsan olacağıda buydu Topal stoper de değilde ön liberoda biraz daha ileride oynasa dünkü maç bambaşka olurdu ömerle ersanda afallamazdı.

bekiroviç veya kasap egemen olmalıydı

• quote:

Orijinalden alıntı: nk061

Birde bunlar var tabii.

Her kalecinin kötü günü olur beyler. Onur iyi bir kalecidir ve şu anda milli takımın kalesini koruması gereken kişidir. 2. kaleci ise Tolga olmalıdır benim gözümde.

Yeter bıktım senden artık. Tamamen taraflısın. 2016 ya kalabilirsek kaleye Onur geçecek. Ama şimdi Volkan durmalı.
    O kadar boş yorumlar yapıyorsun ki

• quote:

Birde bunlar var tabii.

Her kalecinin kötü günü olur beyler. Onur iyi bir kalecidir ve şu anda milli takımın kalesini koruması gereken kişidir. 2. kaleci ise Tolga olmalıdır benim gözümde.

al içeri al :)

• quote:

Mehmet Demirkol'u dinlemediniz herhalde .

Ayrıca Romanya ve Macaristan maçlarını açıp izleyin tekrar.

Volkan show vardı.

quote:

Yahu Brezilya 2014'e biz 2 puandan dolayı gidemedik! Tahmin edin semihin hataları bize kaç puana patladı ? analizler yaptım ki hatırlayabildiklerim ...

Varan 1 :

Volkan ve Onur Kıvrak İstatistikler

Türkiye - Romanya Semih düzgün basamayınca rakibi kolayca topu takım arkadaşına aktarınca, semihin koridor boş kalır ! Volkan açılmak zorunda kalır ve gol yenir. Suçlu Volkan ilan edilir !!! giden puan 1 ( en kötü ihtimalle )

---------------

Varan 2:

MAcaristan maçı. Semih'İn amatörce hatası ile maç 1 - 1 olur ve 2 puan kaybedilir.

----------------

Varan 3 :

Hollanda maçı. Semih boşa atlar ! Semihin ıskası sonucu Volkan kontürpiyede kalır ve golü yer ! Suçlu Volkan olur !!!

---------

Varan 4 :

İsveç maçı. Yine amatörce hata ama şükür ki bu hazırlık maçıdır.

Asıl olay olan Fatih Terim'in maç sonu röportajıdır. Maç sonunda Semih'in yaptığı hata sorulunca Terim'in cevabı "Genç daha, hata yapa yapa yapmamayı öğrenecek" olur !

ulan Serdar bu ülkenin evladı değil mi ? Aykut bu ülkenin evladı değil mi ? Bırak onlar da hata yapsın ama şans ver hak ettikleri ! ama yooook. Sen sırtını dayadın sisteme. Eşek yükü ile tabir edilen paran yatıyor. Milli takım iyince babanın malı oldu.

Demirkol kendisini şaşırmış herhalde

• quote:

Orijinalden alıntı: Forever A Golem

quote:

Birde bunlar var tabii.

Yeter bıktım senden artık. Tamamen taraflısın. 2016 ya kalabilirsek kaleye Onur geçecek. Ama şimdi Volkan durmalı.
    O kadar boş yorumlar yapıyorsun ki

Onur yan toplarda yok ! kaç sene önce dedim gene diyorum ! şu maça bak yahu. biz atıyoruz onur yiyor.

• Volkan'ın hatalarını yazmaya kalksan destan olur, Volkan devri bitti.Artık ya Tolga geçer yada Onur, bu kadar basit.Fenerbahçe'de oynuyor diye illa Volkan bey geçecek kaleye bazılarına göre.
  • Valla bence hepiniz haklısınız bence de Volkan geçsin kaleye Onur bize kalsın hatta Fenerli arkadaşlar hatırlar 2-2 halisülasyonu gördükleri sene Onur'un çıkardıklarıyla Volkan'ın yediğini.Onur bize kalsın maçları kurtarsın Volkan abimiz hatasız kaleci ve milli takımda hata yapmayan tek kalecidir oynasın:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forever A Golem kullanıcısına yanıt
    Arkadasim fanatik olmakla hatasi yok, tek bir adam elestiriliyor ona kiziyorum ben. Onur'un topu iceri dogru celdigi pozisyonda o adama oradan sut attiran Ersandi. İlk golde boyunu kullanamayan da Ersandi. Hatalar ortak. Tek 1 adama yüklemeyin. Tarafli olmakla alakasi yok bunun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Maxib0sS

Dünyanın en iyi kaleciside hatalı gol yer. Volkan'da Onur'da. Ben Onur'un daha iyi olduğunu düşünüyordum ama Türkiye'nin en iyi kalecisi Volkan Demirel'dir. 1'e1'de olsun, penaltıda olsun adamın bi tarzı var ve başarılı. Uzaktan gol yediğini görmedim ben.

Tam tersi yakından gol yediğini görmedim.Volkan'ı Volkan yapan yakından kurtarışları zaten.Uzaktan şutlarda aksine kötü,birebirdekiler kadar iyi değil.
  • Mert Günok Volkan'dan kat ve kat iyi bir kaleci. Volkan Aziz kepazesinin saha içindeki adamı olduğundan Mert pek şans bulamıyor. Ama bulsa şuan Türkiye'deki yerli kalecilerden ne Volkan ne Onur en iyi kaleci olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spider-Man

quote:

Orijinalden alıntı: Maxib0sS

Uzaktan gol yediğini görmedim ben.

Aklıma ilk gelenler:

Sevilla maçı hariç diğer maçlarda yapacak birşeyi yok .

• quote:

Orijinalden alıntı: ultraturk

Onurun fenerin kendini şampiyon olduğu maçta kalesinde kurtardigi 10 dan fazla topu acaba volkan bir sezon boyunca kurtarabilmis mi? Onur olmasin milli takimda zaten artik milli takim değil paraci takim.olmuş gs FB takimi olmuş. Onur az bile Yapti ben olsam o şerefsiz milli takim kalesini korumazdim ! Bu şartlarda

Son cümleye utanır insan ayıp.

Onur kötü oynadı kaybettik malesef durum bu lafı evirip çevirmenin anlamı yok.Nasil ki Volkani Fenerde daha hırslı diye eleştiren kitle çok ki hakli sayilirlar aynı durum Onurda da var.

• quote:

Orijinalden alıntı: fluox

quote:

Orijinalden alıntı: malumatfuruş

quote:

Onurun fenerin kendini şampiyon olduğu maçta kalesinde kurtardigi 10 dan fazla topu acaba volkan bir sezon boyunca kurtarabilmis mi? Onur olmasin milli takimda zaten artik milli takim değil paraci takim.olmuş gs FB takimi olmuş. Onur az bile Yapti ben olsam o şerefsiz milli takim kalesini korumazdim ! Bu şartlarda

Milli takıma şerefsiz demek ne oluyor? İnsan önce düşünür ne diyorum ben diye. Lafınızı bilin de konuşun!

Sözde trabzonlu olacak, bunu çarşıda söylese vururlar.Kesin hayatında trabzona 3-4 kere gitmiştir babadan dolayı memleket diyodur

Her yil olmasa da 2 yolda bir banko giderim !

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Milli takıma şerefsiz demek ne oluyor? İnsan önce düşünür ne diyorum ben diye. Lafınızı bilin de konuşun!

Sözde trabzonlu olacak, bunu çarşıda söylese vururlar.Kesin hayatında trabzona 3-4 kere gitmiştir babadan dolayı memleket diyodur

O zaman benden sana abi tavsiyesi bunu trabzonda kahvede maç izlerken hiç dile getirme dayaktan öldürürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fernando!

volkanı almıyosan tolga yı al sambade gibi bi adamı aldık falan yani

sakat değilmiydi ?
  • Herkes bir tutturmuş Volkan - Onur karşılaştırmasıdır gidiyor.

Anlamadığımız bir olay var ki Onur'un suçu yok bu olayda. Onur da Volkan da birbirinden değerli iki kaleci bu kesin olan şey. Ancak bizim hangisine ihtiyacımız var?

Asıl soru bu olmalı bence. Volkan geçen maç olsa ilk golü yemezdi, sebebi gayet basit vücudunu harika kullanıyor ve topa çıkıyorsa eğer almadan dönmüyor. Onur bunu yapamıyor ama ilginç yanı ise yapamadığı halde yapma peşinde. Bir kaleci için yüksek toplarda en kritik nokta kararsızlıktır.

Kararsızlık geçen maç olan olayı da beraberinde getirir.

Onur'un başarısına gram lafım yok ama bu milli takımın o defans kurgusu ile kesinlikle Volkan'a ihtiyacı var.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

O zaman benden sana abi tavsiyesi bunu trabzonda kahvede maç izlerken hiç dile getirme dayaktan öldürürler.

Milli maclari evimde izliyorum. Trabzon da değil İstanbul'da yasiyorum.

• quote:

quote:

quote:

İsterseniz gidin şikayet edin ! Kimse kusura bakmasin. Milli takimda artik namus,hira,azim,hic birisi yok. Emre caner selçuk burak'in gs FB'de oynadigi futbola bakin sonra gelin milli takim.performansına bakin ! Fatih terim dediğimiz her ne haltsa teknik direktör diye piyasalarda gezip ayda 500 bin TL maaş aliyor! Ruzgari bahane ediyor utanmadan ! 2002 milli takim ile şimdiki milli takim arasinda dağlar hatta kitalar kadar fark var ! Almanya milli takim prim olarak final primi 400 bin € teklif ediliyor Türkiye'ye gruptan CIK 500 bin € futbol aerik futbol mücadelesi değil,para mücadelesi halini aldi. Kimse kusura bakmasin !

Şikayet edecek değilim. Benim söylediğim, söylediğiniz şeyi önce bir tartın ondan sonra konuşun.

İnsanların performansını beğenmeyebilirsin ancak Milli Takımın bir bütün olduğu unutularak şerefsiz demek yanlış.

Şöyle düşün, TS bir kesime yakın olsa diğer kesime yakın taraftarlar da şerefsiz TS demesi gibi birşey.

• Milli Takım’dan evvel Milli kavramı bence halen daha bu ülkede anlaşılamamış bir durum. Milli kavramına dâhil olmak için İstanbul Pasaportuna sahip olmak gerekiyor maalesef. Anadolu’nun en ücra köşesindeki birey bu ülkede kendini milli hissedemiyor.

Kaleden başlayalım milli olmamaya. Çünkü Milli(!) Takım’ın kalesinde oynayan Onur Recep Kıvrak bu ülkede milli sayılmıyor. İstanbul Pasaportu yok. İzlanda maçında yediği gollerden sonra hain ilan edilecek bir konuma getirildi. Benden duymuş olmayın ama Onur Trabzonspor tarafından yıllarca eğitildikten sonra Milli Takım’a yükseltilen ve oraya ihanet etmesi için yetiştirilen usta bir ajan! Yoksa bu haberlerin başka anlamı olabilir mi?
    Gel gelelim Milli Takım’ın en millisine. Emre’ye. Şike ve Irkçılık yapan bir insan her nasılsa Milli Takım’a kaptan olabiliyor. Ağzını gere gere Fuc.. Nigga diyen bir zat beyin olarak gösteriliyor. “Oğlum ben Emre abin çok zorlama aldıracağım seni, beni başkanla papaz etme” diyen bir zat. Gülmüyoruz tabi çünkü hiç de komik değil. Trabzon’da ki Güney Kore ile yapılan dostluk maçında bile elinden gelen tüm çirkefliği sergileyip kırmızı yiyen ve bizi Kore’ye rezil eden yine kendileridir. Ama kaptanımız(!)

İzlanda maçına kısa bir dönüş yaparsak ne Milli Futbol Direktörünün(!) ne de ulusal basının şak şakçı yazarları İzlanda’nın son yıllarda ki harika yükselişinden bir haber. Bu da milli olmanın ilk kuralı galiba.

Gelelim bizim Futbol Direktörü ’ne. Kendileri ayda 400 Bin TL maaş alıyor. Ama maç sonunda kabahat rüzgârın oluyor. Rüzgâr parayla satın alınamıyorsa demek! Başkasının parasını konuşmak değil mesele. 400 Bin TL maaş alan bir insan çocuk esirgeme yurdunda başkalarının eskileri ile yaşayan o temiz çocukların nasıl millisi olur? Birçok yardıma muhtaç insan varken ülkemizde tek bir maç primi bağışlanmış mı senin Milli Takım’ın?

Beni görmüyorsa, beni tanımıyorsa, ben sana neden destek vereyim arkadaş!

Senin Federasyon başkanın atama usulü ile başa gelip şike gibi bir melanetin üstünü örtmeye çalışıyorsa ben sana neden destek vereyim!

Senin hocan “konuşacağım sene sonunda” deyip para alınca susuyorsa ben seni neden seveyim!

Tamamen bana ait olan bir görüş katılmayan da olacaktır. Ama 400 bin TL ayda alıyorsan bana bahane üretmeyeceksin eleman!

Yıllarca Şenol Güneş adice eleştiren ulusal basının satılmış kalemleri Fatih Terim için ‘Bu hoca bu takıma light’ başlığı atabilir mi? Giydiği kıyafete karışabilir mi? Karışsın demiyorum sadece dürüst olsun diyorum adamına göre muamele işinden bıktığımdandır.

Benim için futbol da bir milli takım yok. İstanbul’u temsil eden ve formasında benim ülkemin güzel bayrağından başka saygı duyacağım herhangi bir nesne yok. Keşke benim bayrağımı kullanmasalar. İstanbul’a bir bayrak üretmeleri onlar için sıkıntı olmaz çünkü onlar sahaya yansımayan şikeyi bile icat edecek kadar üst sınıfta uzmanlar!

Ya bu ülkeyi temsil eden arkadaş ya da bayrağımızı rahat bırakın…

• quote:

Orijinalden alıntı: linqs

quote:

Orijinalden alıntı: Fernando!

volkanı almıyosan tolga yı al sambade gibi bi adamı aldık falan yani

sakat değilmiydi ?

son maçta 11 çıkmadı fakat sakatlığı büyük değildi demek ki yedekteydi
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.