Şimdi Ara

Volkan Ve Melonun Pozisyonuna Birde Bu Videodan Bakın (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
478
Cevap
3
Favori
15.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Herkes Volkan niye Melo'ya doğru sevinmeye koşuyor diye soruyor ama eöinimki herkes Nuri Şahin'in Podolski'ye verdiği ayar adlı videoyu severek paylaşmıştır. Az bir şey empati kurarsanız niye Melo'nun üstüne doğru koştuğunu anlarsınız. Galatasaray'lı arkadaşlar öyle bi konuşuyor ki hiç Melo'yu izlemeyen sanacak sütten çıkmış ak kaşık. Bu maç bir şey yapmadı diyenler olabilir ama bu tarz hareketler birikimle yapılan şeyler. Gereksiz yere ahlak bekçiliği yapmayın burada. Melo'nun yaptıklarını unutmasın kimse.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Likeaboss1905

    Kardeş başkasının yorumunu atmayı bırak ilkten bir... İkinci olarak da bu adamlar enine boyuna 10 metre olan canlılar değil... Melo sadece 1 adım kendini geriye doğru atıyor ki neden öyle bir şey yaptığını da dedim yukarıdaki yorumumda... Volkan kasti olarak Melo'nun sırf pisliğine yakınından geçiyor. Melo isterse 10 kere dönüp dursun etrafında Volkan onun yanından geçmese böyle bir şeyin olma ihtimali yok.

    Sanane başkasını yorumunu atıyorsam? O adamın yazdığının altına imzamı atarım. Çünkü doğru söylemiş. Volkan istediği yerden geçer,istediği gibi tahrik eder. Sizin hep Emreye yaptığınız gibi. Ama melo Volkanın koşu yolunu engelleyemez. Ayrıca galiba körsün ki anlamıyorsun Volkan oradan zıplayıp giderdi melo önüne geçmese. Düşün bakalım hakem niye meloya kart verdi? Suçlu Volkan olsa ona kart verip devam ederdi. melo gelip Volkanın yolunu kesiyor.




  • Bir Fenerbahçe'li olarak yazıyorum bu yorumu;

    Olayı iyileştirmeye çalışmaya gerek yok. Gayet açık tüm sporlarda darbeyi almak diye bir şey var. Melo oradan kaçmaya mı çalışacaktı birde? Volkan her zaman ki gibi yapacağını yaptı ama melo'ya helal olsun ben o adam kesin bu hareketten sonra ortalığı karıştırır dedim fazla abartmadı. Volkan en ağır cezaları hak ediyor bana kalırsa. Ne açıdan bakarsak bakalım ben sarı lacivert forma altında bu hareketleri yapan bir kaleci görmek istemiyorum. Emre'ye iyi insan ama saha içinde kendini tutamıyor diyoruz kendimizi avutuyoruz da Volkan'ın en ufak bir mazereti bile yok her seferinde bir şey yapıyor.
  • gOkO kullanıcısına yanıt
    katılıyorum.
  • Melo kasıtlı dönmüş olsa fark eder? Volkan neden gelip Melo'nun tam dibinde zıplıyor onu söyleyin bana?
  • bu video montajlı kesinlikle.
  • Ne demek sana ne? Bana atıyorsun o yorumu? Kendin ol sen, ben o yorumu gördüm yukarıda zaten merak etme. Volkan istediği yerden geçemez, istediği gibi tahrik de edemez. Hakem biraz erkek olsaydı kırmızıyı gösterirdi orada ama işte şikesi bile örtpas edilen bir kulübün futbolcusuna nasıl cart diye kırmızı versin... Melo'nun Emre'ye hiçbir fiziki müdahalesi olmadı. Ne de üstüne yürüdü. Oyun içinde üstüne oynadı, Emre de bunu ve kırmızısını yedi. Bu olayla, o olay arasında dağlar kadar fark var da işte bunu anlayabilmek içinde insanların biraz düzgün düşünmesi gerekiyor. 105 metrelik sahada tek koşacak yer Melo'nun arkası mı ki Melo koşu yolunu kapatıyor adamın? Komik olmayın, mantıklı olun. Bugün Mehmet Demirkol'un dediği gibi biri NBA'de bu tarz bir şey yapsa biri 45 maç ceza alır. Volkan ayılığını ve 'tahriğini' Melo'nun 5 metre arkasında yapsın o zaman hiç bu kadar olay olmaz, he gene 15 yaşında gibi davranmış olur ama böyle bir olay olmaz.




  • http://www.youtube.com/watch?v=57eahVmuvSU Bu videoda 3. saniyeden bakın tekrar tekrar 3. saniyeden başlatın. İQ den bahseden arkadaşlar Melonun Volkanın geldiğini görür görmez öne adım attığını göremiyorsa onlar ilk başta kendi zekalarından şüphe etsin bakar kör olmak bu futbol için karakterinizden ödün vermeyin. Bir yanlış var ama bu sadece Volkan da diyorsanız bu da sizin karaktersizliğinizi gösterir. Ben Fenerliyim Volkan'ın koskoca yer varken Melonun yanından geçmek istemesini yanlış buluyorum ama Meloda burda öne adım atıp Volkanın geçisini bariz engelliyor. Bu da en az Volkanın yaptığı kadar yanlış harekettir. Doğruluktan dürüstlükten bahsederken bile doğru dürüst olamayan insanlarsınız arkadaş. Bir çok yanlışı olabilir Volkan'ın maç boyunca ama doğuluk dürüstlük deyip yalan konuşmayın göz göre göre. Tarafsız olun delikanlı olun 2 dk.




  • macı seyrederken heh dedim volkan kırmızıyı yedi
    bi baktım melo sarı yedi acayip şaşırmıştım
  • Bakmayın arkadaşım artık! Gözünüzü seveyim bakmayın. Zaman kaybı yemin ediyorum. Çocuk gibi tartışıyorsunuz hala.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gallifreyan

    quote:

    Orijinalden alıntı: DokuzKuyrukluTilki

    Yüzü dönük dursaydı ne olurdu sen biliyor musun?

    Kasıtlı dönüyor evet. Üzerine biri koşsa sende dönersin.

    Üzerine birisi öyle gelirse savunma amaçlı olarak engellemeye çalışır yani ellerini ona doğru kaldırır ve belini kırarsın. Her insanın içgüdüsel olarak yaptığı/yapacağı hareket budur . Ama melo Volkanın koştuğu yöne gidiyor. Adam seviniyor melo kıpırdamasa Volkan yanından zıplayıp geçecekti.

    Koca sahada bir orası var zaten tabe.



    Nuri demişsin diğer mesajda. O olayda Podolski Nuri'ye hareket yapıyor o yüzden Nuri kayıyor. Melo naptı da Volkan üzerine koştu?




  • Kardeş sen körlük derecesinde fanatik Fenerbahçelisin, yazık deyip konuşmayı bitiriyorum sadece.
  • futbol fanatiklerini ülkeden yollasak iq seviyesinde bariz bir yükseliş olurdu
  • Besiktasli olarak soyluyorum ikisinide gram sevmem ama melo oldugu yerde sonuyor aekasini ayi volkan ustune atliyor biraksaydida kavga etselerdi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keşke Melo arkasını falan dönmeseydi bakalım üstüne atlayıp ya da çarpınca ne olacaktı çok merak ediyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mortal-Gamer

    quote:

    Orijinalden alıntı: BucksWolf

    quote:

    Orijinalden alıntı: Rhaegar Targaryen

    Gözleri A101 den mi aldın knk ?

    ulan sen bimden mi aldın peki ? adam volkana bakıyor geldiğini görüyor arkasını dönüp volkana çarpıyor.Melo bile biliyor ne bok yediğini burada taraftar ağlıyor.Aynen böyle devam birde futbolu biliyorum diye forumda ağlıyorsun koca maç melonun volkana yaptığı akıllıca harekete döndü.Helal valla bunu tartışıp takımı görmemeye devam et futbaldan çok bildiğini zanneden adam (?)

    melo volkana çarpıyordan sonra okumayıp içimden sövdüm

    harbiden bende öyle yaptım

    inanılır gibi değil, kendılerını kandırmayı başarıyorlar işin kötüsü.




  • Öncelikle Melo'nun suçu olmadığına inanıyorum, takımdaki Volkan'ı, Emre'yi, Selçuk Şahin'i, Caner'i (iyi oyuncu olsa da çok agresif) de pek sevmem, futbolcudan çok serseri gibiler. Ama aklıma başka bir ihtimal daha geliyor, pozisyonu tekrar izledim ve bir şey farkettim. Melo, Volkan'ın koşup geçeceğini zannedip arkasını dönüyor. Volkan da tam zıpladığı anda Melo döndüğü için yön değiştiremiyor, çarpışıyorlar. Biliyorum yorumdan çok bahane gibi durdu, bu Volkan'ın açıklamalarını vb tasvip ettiğim anlamına gelmiyor. Ama dikkatli izleyince ikisi de habersiz gibi gözüküyor birbirlerinden.



    Tabi durum bu olsa bile Volkan suçlu, sevinecek o kadar alan varken böyle tehlikeli bir hareket yapmak akılsızca.




  • Alin size Melo


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Volkan'ın yaptığı sevinç normal ama Melo'ya doğru yapması yanlış fakat Melo arkasını dönmese bile çarpmayaktı Volkan, Melo da çok açık bir şekilde Volkana doğru hamle yapıyor.

    Herkes tuttuğu takımın oyuncusunu savunmuş burda ama Volkan yüzde 60 hatalıysa Melo'da yüzde 40tır. Şunu da unutmamak lazım Melo'nun ne kadar karaktersiz biri olduğunu herkes biliyor.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.