Şimdi Ara

Volkan Ve Melonun Pozisyonuna Birde Bu Videodan Bakın (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
477
Cevap
3
Favori
16.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: KuzuXx

Yok kanka dikkatli bak ama.. Cidden sanki melo kasıtlı dönüyor gibi geldi ya..

Doktor değilim ama hastasın eminim
  • mesele ne ya sürekli bi volkan dalgası görüyorum bugün yine birinimi aldırdı evinden ?
  • Şimdi ikisi de birbirinden çakal
    Melo penaltı atmadan önce sakız çiğniyor, ağzı ile hareket çekiyor volkanı tahrik ediyor.

Melo gol atamayınca Volkan Meloyu kızdırmak için onun önünde seviniyor.

Melo da baktı VOLKAN üzerine geliyor
    Tıpkı emreyi attırdığı gibi buna belki birşeyler yediririm diye sırtını dönüyor ki Volkanı engellesin

Normal bir insan Biri senin üzerine geliyorsa sebebi de belli ise orda çekilirsin
    Aşağıdaki hareketi yapan adam Melo ağır tahrik etmiştir. Suçsuz olma ihtimali yoktur,
    Sinsi bir adamdır.

Volkan Ve Melonun Pozisyonuna Birde Bu Videodan Bakın

Olayın iç yüzü böyle olmasına rağmen
    VOLKAN meloya olan kininden dolayı yaptığı sevinç hareketinin izah edilebilir hiç bir açıklaması yok
    Penaltılar bitmemiş, kimin kazandığı belli değil
    Sen neden dünya şamp olmuş gibi seviniyorsun

Zıplayacaksan Neden Melo nun arkasında seviniyorsun?
    Bugune kadar hep geçerli bir mazareti var diyerek savunduğum Caner , Emre, Volkan üçlüsü benim için bitmiştir.
    Bunlar artık, E.baytar, Melo, gibi ne yapacakları belli olmayan birer bombadır
    Her an FB ye zarar da verebilir, fayda sağlar
    Ama zararları faydanın 10 mislidir.

Volkan içindeki kavgacı tutumunu her ortamda dışarı vuruyor.
    Artık yeter..
    Alın Melo, Burak, Caner, Emre, volkan sizlin olsun bunlardan yeni nesillere ne örnek olur ne de bunların kazandıkları maça sevinebilirim
    Dünki kupaya, maça, sevinen tarafdaşlarıma da zaten ayrıca şaşırıyorum.

• Adam gayet üzülmüş volkan gidip üstüne atlamış abi açık ve net volkanın ne pislik yaptığı belli gayet.
  • Grörüyorum ki
    Meloya kızan GS lılar da var
    Volkan a kızan FB liler de var benim gibi.

Bu demektir ki ikisi de sütten cıkmış ak kaşık değil
    GS lıya göre Melo 6 / 10 puan alır
    Volkan Emre 4 / 10 puan alır

FB liye göre de tam tersi.

Yani ez cümle Toplayın hepsini atın denize
    boyle tipler spor sahalarından temizlenmelidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: KuzuXx

Videonun 40. saniyesini açın. Melo volkanın geldiğini görüyor, gördükten sonra arkasını kasıtlı dönüyormuş gibi geldi bana. Bilmiyorum ama birde siz bakın.

http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/214954/melonun-volkanin-ziplamasina-engel-olmasi

Hakikatten ohar

• quote:

Orijinalden alıntı: asparanda

volkana en ağır lafları ederdim'de ceza alırım diye tutuyorum. T.T geleceksin volkan madamı.

sizin Ülker Arena ya geldiğiniz gibi mi
  • Volkanda biraz şeref gurur olsaydı, 2. yarı başladığından taraftar onca şişe atarken gelip kendisine bunlar atılmasın diye taraftara engel olmaya çalışan Melo'ya bu maçta bunu yapmazdı
  • Evet evet ne kadar saçma bir konu açmışsın sen ya sığır geliyor atlıyor adamın üstüne pardon yanlış oldu ya melo çelme takmış durun diğer açıdan izleyin tam bir sığırsın gözler 15 derece miyop galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: asparanda

volkana en ağır lafları ederdim'de ceza alırım diye tutuyorum. T.T geleceksin volkan madamı.

Ya arkadas mac bıtmıs olan olmus adamlar mılyon lıraları alıyo bız hala yok volkan yok melo ... nasıl gelecekmıs tt arenaya ... nasıl gelecek takım otobusuyle

BENDE yazayım o zaman kadıkoye nasıl geleceksın melo tıpsızı :DDD

Takmayın bunları kafanıza ...
  • Şu yaşam formunu savunanlar var hala
  • yen veya yenil spora yakışmayan hareketler bunlar. spor dostluk kardeşliktir. bizimkiler savaş sanıyorlar. bencede volkan hatalı ona doğru koşması hareketi
  • Kimse bu videoda Melo için suçsuz diyemez. Tarafsız biri olarak konuşuyorum ki ; Volkan %70 ise Melo'da en az %30 alır bu olayda. Dikkat ettiğiniz zaman Melo eğer arkasını dönmese Volkan ile temas dahi gerçekleşmezdi. Hafif sağa doğru arkasını döndüğü an Volkan ona çarpıyor. Bazı olayları gerçekten çift taraflı değerlendirseniz hiçbir tartışma çıkmayacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: UnnRated

Şu yaşam formunu savunanlar var hala

sızın meloyu savundugunuz gıbı :D hanı o terbıyesız dansı yapan .. hanı kopek taklıdı yapan.. hanı besıktas trıbunlerıne hareket yapan.. hanı emreye ( kı emreyıde savunmuyorum ) hareketler yapan...
  • volkana kartı göstermesi gerekirken basiretsizlik gösteren bir hakem
  • quote:

Orijinalden alıntı: emreunal14

quote:

Orijinalden alıntı: Xenil1905

https://vine.co/v/MlqzWKEA7Uj

şu adama küfretmek neden yasak anlamıyorum

quote:

Orijinalden alıntı: Xenil1905

https://vine.co/v/MlqzWKEA7Uj

şu adama küfretmek neden yasak anlamıyorum

adam ?

O lafı Volkan'ın yüzüne söylesene sen.

• Pek futbolla arası olmayan hatta sırf takım tutmuyorum dememek için galatasary diyorum fakat adam ilk 11i sorsalar mal mal etrafa bakıcak birsi olarak yorum yapmak istiyorum.Burada Melo'ya kart çıkması gerçekten yanlış bir karar olmuş ki bu kart hakemin taraf tuttuğunu akla getirmiyor değil.Kart çıkıcaksa burada Volkan'a çıkmalıydı ki bence kırmızı kart görmeliydi Volkan.
  • Volkan'ın acilen ara transfer döneminde satılması gerektiğini düşünüyorum.
    Son zamanlarda iyice ahlaksızlaştı ve özellikle sokak köpekleri yorumundan sonra taraftarın gözünden de düştü.

''Ben sporcunun zeki,çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim'' demiş ATA.

ki Volkan'ın zekiliği ve çevikliği de tartışılır.

Bu arada Fenerbahçe'liyim.
  • DokuzKuyrukluTilki kullanıcısına yanıt
    Bana kalırsa arkanı dönüp, geriye bir adım atmaktansa ileriye doğru bir adım atıp, üstüne koşan kişiden kurtulmaya çalışırsın
  • Volkanin fb tvde melo ile ilgili hakarete varan tehdit dolu "belediye gerekeni yapsin yoksa ben yaparim ifadesi" liseli ergenlerin yapabileceği guzellikte! bir laf. Onune geleni tehdit etmek ibadet olmus bu herifte. Bence gs yonetimi derhal savciliga basvurmali bu kendini bilmezin tehdidi karsisinda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.