Şimdi Ara

Volkan terbiyesizini konuşturan galatasaray

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu volkanı senelerdir konuşturan galatasaraya yazıklar olsun. Blr galatasaraylı olarak fenerbahçeyi yenemeyen galatasaray isterse liği 50 puan farkla bitirsin benim için hiçbir önemi yok!!! Bu kadar korkak oynayan fenerbahçeye senelerdir yeniliyoruz ve şampiyonluk umudum kalmadı hala sövüyorum necatiye. Fenerbahçenin şampiyonluğunu kutluyorum şimdiden. Biz onlar gibi düşünüp önemsemiyoruz bu maçı adamlar her zaman odaklanıyorlar değer veriyorlar bu maça biz onlar gibi önemsemiyoruz. Şlmdl dolu adam oynadık pozisyona girdik dicek ama 50 tane pozisyona girip saç baş yoldurtucağıma 2 pozisyonla bitirlr yatarım skora fener gibiki eminim onlar bu kadar pozisyona glrselerdi hepsinide atarlardı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Biz mi korkak oynadık? Yahu de get işine.
    Sen Galatasaray'lı değilsin Anti-Fenerlisin anlaşılan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jan Kjenic.

Biz mi korkak oynadık? Yahu de get işine.

okumayı öğren kardeş
  • ne diyon yav
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jan Kjenic.

Biz mi korkak oynadık? Yahu de get işine.

bencede okumayı öğren. Ve fenerli olsam burda ne işim var okadar fanatiğimki feneri yenememesi benlm için şampiyonluktan önemli!

• bi bakıma haklısın . Dün bizim takımda Necati yerine Sow olsa şuan şampiyonlugu kutluyorduk ama maçtan sonrada Necatiye sallamak bu takımın bütün sezon gösterdiği çabaya saygısızluk olur .
  • Necatiye gelen toplar Elmandere gelse desek bile yeter... Tam elmanderlik pozisyonlar necatiye nasip oldu, galibiyet de fenere...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Volkan Şen olayı
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Biliyorum bütün sezon hatta hala süper oynuyoruz ama yenin şu takımı yeterya benim için feneri yenmek şampiyonluktan önemli çünkü onlar böyle düşünüyor ve yeniyorlar hep. Kaç senedir oynayarak yeniliyoruz kaç senedir kadıköyde yenemlyoruz stadımız yapıldı yapılalı 3 kere karşılaştık 2sinde yenildik bilmem anlatabiliyormuyum.
  • Ben bu mantigi hicbir zaman anlamadim anlayamiyorum. Basari kriteri senin icin sampiyon olmak mi Fener'i yenmek mi ?
    Benim icin sampiyon olmak. Aslinda sampiyon olmak da cok birsey ifade etmiyor ama bizim olmamiz gereken turnuvada mucadele edebilmek, avrupanin devleriyle karsilasmak icin sampiyon olmamiz gerekiyor. Bu sadece benim degil, taraftarindan baskanina Galatasaray klubunun basari kriteri olmustur, hala da oyledir. Unal Aysal ilk goreve geldiginde hedef olarak cempiyins lig dedi hatirlarsiniz. Hedefimiz Turkiye liginde 3 yil ustuste sampiyonluk da diyebilirdi ki bunu hedef koyan kuluplerimiz var.

Fenerbahce'yi yenmek istegini, hirsini anliyorum ama bu asla ve asla bizim icin basari kriteri olmamalidir, olmamistir. Bizim bir an once ait oldugumuz yere geri gelmemiz gerekiyor ve dun aksamki futbol bana bu sezon bir kez daha gosterdi ki seneye cok guzel bir sezon bizi bekliyor. Saygilar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ike

Bu volkanı senelerdir konuşturan galatasaraya yazıklar olsun. Blr galatasaraylı olarak fenerbahçeyi yenemeyen galatasaray isterse liği 50 puan farkla bitirsin benim için hiçbir önemi yok!!! Bu kadar korkak oynayan fenerbahçeye senelerdir yeniliyoruz ve şampiyonluk umudum kalmadı hala sövüyorum necatiye. Fenerbahçenin şampiyonluğunu kutluyorum şimdiden. Biz onlar gibi düşünüp önemsemiyoruz bu maçı adamlar her zaman odaklanıyorlar değer veriyorlar bu maça biz onlar gibi önemsemiyoruz. Şlmdl dolu adam oynadık pozisyona girdik dicek ama 50 tane pozisyona girip saç baş yoldurtucağıma 2 pozisyonla iş bitirlr yatarım skora fener gibiki eminim onlar bu kadar pozisyona glrselerdi hepsinide atarlardı.

sen galatasaray taraftarı degilsin hadi şimdi terket forumu

• just be*

kardeşim oyun oynayana puan verselerdi senelerdir içeride dışarıda fener maçlarında puanlar bizim olurdu ve dün galatasaray top oynamadı fenerbahçe geri yaslandığı için galatasaray top oynamış göründü. Yunan milli takımının şampiyonluğunu hatırla herkesten kötü oynadı bütün maçlarında ama 1 pozisyon ve geri yatıp skoru korumak ona avrupa şampiyonluğunu getirdi yani anlıyacağın oynayana puan yok.
  • Futbolda şans faktörü diye bir şey var napalım yani kazanamadıysak dünyanın sonu mu?

Necati vurdu Volkan'dan sekti önünde kaldı içeri sokacak topu ayağı kaydı. Baros son dakikalarda kafayı vurdu çok güzel yere Volkan kıpırdayamadı top direğin dibinden çıktı. Elmander arka direğe çevirdi kale boş Aydın kayarak geldi birkaç cm farkla yetişemedi auta gitti. Bunlar sadece birkaçı yani bazen olmuyor ama önemli değil böyle oynadıktan sonra her yerde herkesi yeneriz şampiyon da oluruz.
  • fenerbahçeliler bizi hem içerde hem dışarda yeniyor.artık konuşmuyorlar bile maçtan sonra.bundan nefret ediyorum .tek telafisi var yenin şu feneri kadiköyde.
  • FB ye yenilince lig sampiyonlugu gecersiz mi sayiliyor kardes?
  • quote:

Orijinalden alıntı: iARDAs

FB ye yenilince lig sampiyonlugu gecersiz mi sayiliyor kardes?

benim için evet arkadaşım bu derbiyi dünya izliyor hersene adamlar yeniyor karşılıklı değil anlıyacağın. Her sene neden böynumuz bükük maç çıkışı ertesi gün hatta o hafta hatta diğer derbiye kadar onların dilinden kurtulamıyorsun bizede yazık sen işte onlar gibi düşünemiyorsun adam bu derbiye önem veriyor yen galatasarayı sonra şampiyon ol diyor. Ben kabul ediyorum fenerbahçe ile karşılaşmalarımızda adamlar yeniyor bizi.

• Çok sığ düşünüyosun kusura bakmada yenildiği maçta bile bu kadar güzel oynayan takıma Fenerbahçeyi yenemedin Şampiyon olsan ne yazar demek saçmalıktır.Bu takım Arena'da ki ilk maçta geçen akşam ki oyunun aynısını oynayarak Fenerbahçe'yi ezdi geçti hatırlarsan dün çok gol kaçırıldı ve şanssızlığımızı yenemedik ve diyorum ki yenileceksek böyle yenilelim.
  • quote:

quote:

benim için evet arkadaşım bu derbiyi dünya izliyor hersene adamlar yeniyor karşılıklı değil anlıyacağın. Her sene neden böynumuz bükük maç çıkışı ertesi gün hatta o hafta hatta diğer derbiye kadar onların dilinden kurtulamıyorsun bizede yazık sen işte onlar gibi düşünemiyorsun adam bu derbiye önem veriyor yen galatasarayı sonra şampiyon ol diyor. Ben kabul ediyorum fenerbahçe ile karşılaşmalarımızda adamlar yeniyor bizi.

Kusura bakma da Sen Galatasaray taraftarı olmana rağmen çok aşağılıyorsun Galatasaray'ı bu takımın büyüklüğü 2 tane Fenerbahçe maçıyla bağdaştırılamaz.Belli ki sen Galatasaray'ı Fenerbahçe maçlarını kazandığımız zaman sokağa çıktığında boynun bükük olmasın diye tutuyorsun.

• quote:

quote:

Dostum sunu acik ve net soyliyim. Dunyanin umrumda degil bu derbi. Rangers-Celtic de dunya derbisi diye gecer. TRden izliyen var mi? Dunyanin gercekten umrunda degil FB-GS maclari. Bir cok yabanci arkadasima sordugumda malesef 20li yaslarda olanlar GS yi tanimiyorlar, tek tuk FByi tanirlar. Turklerin disinda Turkiye ligi tekrar soyluyorum MALESEF kimsenin umrunda degil.

River Plate-Boca Juniors da dunya derbisi. Kac kisi izliyor bu maci forumdan?

10 senedir futbol takimimiz surunuyo buna ragemen 3 sampiyonluk aldik. Gerekli adimlarin atilmasi lazim. O kadar kotu bir takim aldi ki Fatih Terim bu takimin bu sene buralara gelmesu mucize. Bizim icin en realistik hedef en azindan 2. olup Sampiyonlar Ligine gitmek ve ondan sonra devamli sampiyonluga oynamak. Bu kadro ile, kanatsiz ve yetersiz forveti olan kadro ile sampiyonlugun halen daha 1. adayiyiz. Gercekten beklentilerin ustundeyiz.

Benim yakin cevrem, gercekten hayati olan isi gucu olan insanlar FB-GS macindan sonra en fazla 1-2 laf eder ve birakir. Fakat o kadar basibos insan varki, kendisini nette tatmin etmeye merakli insanlar var ki, onlar aylarca bu galibiyetleri konusurlar. Boyle insanlar istedigi kadar konussun neye yarar? Ayni seyi kendi takimimin taraftari icinde soylerim.

Ayrica bir klubun hedefi sampiyon olmaktir. GS sampiyon olsa FB bizi her mac yense eger FBliler mutlu olursa bundan o zaman hedefleri kucuktur, veya bi yerden vurmaya calisiyorlar demektir. Ayni sey bizim icinde gecerli.

FB bizi neden yeniyor? Cunku akilli transfer yapiyolar. Bitirici vurusu olan forvet, ve cok harika top teknigi olan bir adam ile ligin tozunu attirirsin. Takim oyunu bir yere kadar. Keske ikisi birlesse GSde ama olmuyor. Evet su takima yillardir adam akilli gol atan forvet alinmadi. Elmander de care degil. Harika adam hep kalsin ama yanina biri SART... Yonetim bunu yapmaz ise, devre arasinda cok kaliteli bir kanat oyuncusu almaz ise Fatih Terim de sapkadan tavsan cikaracak hali yok.

GS bu sene halen daha en favori takim yeter ki TS u yenip tekrar havaya girelim. Sampiyon olduktan sonra FB bizi yenmis yenmemis, pankart asmislar dalga gecmisler kime ne? Kucuk dusunemek lazim.

• son 3-4 senedir galatasaray bizi çok üzdü bu kesin ama bunun dışında bi kaç maç varki etrafı yumruklayasım kırasım geldi dünki maçta bunlardan biri

bu maçı kesinlik kazanmamız gerekliydi şimdi momentum tersine döndü artık ve bi çok taraftarın umudu azaldı

kazanılması ve bütün insanlara gerekli cevabın verillmesi gereken bir maçtı ve galatasaray bir kere daha bizleri hayal kırıklığına uğrattı..

geriye tek bi ihtimal kalıyor o da kadıköyde şampiyonluk maçını almak...
  • quote:

Bu volkanı senelerdir konuşturan galatasaraya yazıklar olsun. Blr galatasaraylı olarak fenerbahçeyi yenemeyen galatasaray isterse liği 50 puan farkla bitirsin benim için hiçbir önemi yok!!! Bu kadar korkak oynayan fenerbahçeye senelerdir yeniliyoruz ve şampiyonluk umudum kalmadı hala sövüyorum necatiye. Fenerbahçenin şampiyonluğunu kutluyorum şimdiden. Biz onlar gibi düşünüp önemsemiyoruz bu maçı adamlar her zaman odaklanıyorlar değer veriyorlar bu maça biz onlar gibi önemsemiyoruz. Şlmdl dolu adam oynadık pozisyona girdik dicek ama 50 tane pozisyona girip saç baş yoldurtucağıma 2 pozisyonla iş bitirlr yatarım skora fener gibiki eminim onlar bu kadar pozisyona glrselerdi hepsinide atarlardı.

sakin kardeşim dünkü maçtan sonra bu takm bir daha kaybetmez en azından kalan 3 maçı kazanırız fener maçı nolur bilmem bence biz yine aslan gibi oynadık ama tempoyu ayarlayamadık belki necati yerine başka biri olsaydı amaan boşver her şey güzel olacak.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.