Şimdi Ara

Volkan Demirel: Futbolu bırakırım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fenerbahçe ile 1 yıl daha sözleşmesi olduğunu belirten tecrübeli kaleci, “Kontratım bitene kadar kalmak isterim. Ancak yönetim gitmemi isterse, başka takımda oynamam ve kariyerime nokta koyarım” yorumunu yaptı.

Volkan Demirel: Futbolu bırakırım

Önümüzdeki sezon birinci kaleci olarak düşünülmeyen Volkan Demirel’in, geleceği konusunda bir kaygısı bulunmuyor.

Şu an ailesiyle birlikte tatilde olan Volkan, “Benim Fenerbahçe ile 1 yıllık daha sözleşmem bulunuyor. Daha önce de dediğim gibi, bu formayı kapmak için elimden gelenin en iyisini yapacağım. Mücadeleden asla kaçmam. Kimin oynayacağına ise teknik direktörümüz karar verir. Burada birinci kaleci olmak ya da olmamak önemli değil. Önemli olan bu formayı giymek. Ben tribünden bu takımı destekleyerek bu noktalara geldim” diye konuştu.

‘Beni kimse aramadı’

Takımın topbaşı tarihi olan 25 Haziran’da Samandıra’da olacağını belirten 33 yaşındaki oyuncu, “Sözleşmemin sonuna kadar burada kalmak isterim. Ancak yönetim ‘Git’ derse de, başka bir takımda oynamayı düşünmem ve profesyonel futbol kariyerime nokta koyarım. Beni şu ana kadar bu konuyla ilgili kimse aramadı” ifadelerini kullandı.

• adamakıllı oynayacaksa 1 sezon daha oynasın bıraksın sonra

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haraketlerine laf denebilir ama fenerbahçeliliğine laf denemez helal olsun.
  • Yonetim git derse eger bir yere gitmem futbolu birakirim diyor ama baska kaleci alinirsa giderim demiyor.Forma rekabetine her zaman varim diyor.Kac gundur cikan haberlerde sanki yeni bir kaleci alindigi an giderim algisi yaratildi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 33 yasında futbolu mu bırakacak, üstelik kaleci, geçiniz

Biliyor avrupadan onu kimse almayacak, gitse gitse fenerbahçeden kat kat kötü takımda oynar

Türkiyede zaten baska takıma gitmez. Mantıklısını söylüyor

• Hayırdır ne göndermesi?

Nerden çıktı şu kaleci olayları arkadaş! Bu ne aptallıktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gol mü ofsayt

33 yasında futbolu mu bırakacak, üstelik kaleci, geçiniz

Biliyor avrupadan onu kimse almayacak, gitse gitse fenerbahçeden kat kat kötü takımda oynar

Türkiyede zaten baska takıma gitmez. Mantıklısını söylüyor

33 ? 81 doğulu önümüzdeki sezon 35 olacak. 1sene daha oynasa 36 ... bırakılır yani 36 da.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Volkani gönderelim diyenler ne içiyor yahu sanki daha iyi türk kaleci var

• quote:

Orijinalden alıntı: dolcia

Volkani gönderelim diyenler ne içiyor yahu sanki daha iyi türk kaleci var

Dışarıda her zaman daha iyisini bulabilirsin. Yabancı sınırı yok ve üstüne de Fb'nin doğru düzgün para sıkıntısı da yok.E bu iki madde bir araya gelince Volkan olsa ne olur olmasa ne olur diyor insan.
  • Amin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olm adamin paraya mi ihtiyaci var. Milyon eurolari cukkaliyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkratoss

quote:

Dışarıda her zaman daha iyisini bulabilirsin. Yabancı sınırı yok ve üstüne de Fb'nin doğru düzgün para sıkıntısı da yok.E bu iki madde bir araya gelince Volkan olsa ne olur olmasa ne olur diyor insan.

Tamam iyi bir yabancı gelirse volkan yedeğe geçer de göndermek neden yani onu anlamıyorum yabancı kaleci sakatlansa ben mi gecicem kaleye

• quote:

quote:

üstüne de Fb'nin doğru düzgün para sıkıntısı da yok

• Volkancığım yıllardır yerli Fenerbahçenin içinden yetişmiş hocalarla zaten banko oynayacaksın sıkıntı yok. Sıkıntı hiç tanımadığın yabancı ve otoriter bir hocanın gelmesi seni korkutuyor asıl babanda baskı yapamaz kadro için bundan böyle şimdi o göbeklede seni düşünmemeleri normal. Fatih Hocada kesti seni almıyor milli takıma, Parayada ihtiyacın yok zaten seve seve emekli olursun tabikide işinde hazır muhtemelen Aziz hocanın yanında yardımcılık yaparsın, kaleci antrenörlüğü yaparsın bi şekilde çorba kaynar. Ama daha edilecek çok kavgalar var saha içinde o yüzden bence biraz varlık gösterde 20 milyon Fenerbahçe taraftarını temsil ettiğini, yoksulun, fakirin, garibanın elinde tek şey Fenerbahçenin başarısı ile olan insanların hayallerini yıkma bu sene yaptığın gibi. Adam gibi çalış adam gibi formanı hak ederek terlet yoksa seni sevdiğimizden değil taraftarın için çaba sarfet ve iyi ol dileklerim sadece bunun için...

• quote:

Orijinalden alıntı: wolfallen

quote:

quote:

Gerçekleri söylüyoruz genç.En azından kendi takımının bütçesini fazlasıyla aşabilecek güçte oldukları kesin.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Gerçekleri söylüyoruz genç.En azından kendi takımının bütçesini fazlasıyla aşabilecek güçte oldukları kesin.

kkratoss Harikalar Diyarında

Hayallerini yıkmak istemem de, İsmail Kartal'ın veda ettiği basın toplantısını izlemelisin. Birde ya geçen hafta yada önceki hafta yayınlanan Futbol'A programını da tavsiye ediyorum, Kemal Belgin Fenerbahçe borçları ve Mali Genel Kurullarında neler döndüğünü anlatıyor.

Ha birde UEFA Financial Fair Play'i de bir araştırırsan faydalı olur.

Bu arada ben Galatasaray ile ilgili de birşey söylemedim farkındaysan. Kurduğun bir cümle çok komik geldi sadece, hala da gülüyorum

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

kkratoss Harikalar Diyarında

Hayallerini yıkmak istemem de, İsmail Kartal'ın veda ettiği basın toplantısını izlemelisin. Birde ya geçen hafta yada önceki hafta yayınlanan Futbol'A programını da tavsiye ediyorum, Kemal Belgin Fenerbahçe borçları ve Mali Genel Kurullarında neler döndüğünü anlatıyor.

Ha birde UEFA Financial Fair Play'i de bir araştırırsan faydalı olur.

Bu arada ben Galatasaray ile ilgili de birşey söylemedim farkındaysan. Kurduğun bir cümle çok komik geldi sadece, hala da gülüyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.