VODAFONE 1 haftadır çok iyi kampanya yapacakmış gibi herkesi umutlandırdı.Fakat kampanya açıklandıktan sonra fos olduğu ortaya çıktı.Şimdi turkcell in kampanyalarını beğenmeyenler VODAFONE bunlarla gsm piyasasını sallayacağını zannediyor.Turkcellin kampanyları avea yı da geçti.Turkcell 40 milyon aboneye doğru gidiyor.Vodafonenun geyik kampanyasının çok iyi kampanya olacağını söyleyenler şimdide bunu söylüyolar mı acaba?
Turkcell aldı başını gidiyor, durdurana aşk olsun
ben arkadaş önerden bakıyorum ama numaraların çoğu servis dışı olmuş toplasan 20 milyon hazır abone var
aynen ya bide bana daha geyik msj gelmedi ne zamn gelecek acaba
Vodafon alıcam da geyik mesajı gelicek de ccevaplıycam da.....
Ohooo..
Azcık beyni olan adam alsınlar şu Vodafona. Hepiniz mi torpillisiniz lan siz? Çaycıya sorun çaycıya halk adamıdır bilir napıcaanı!!
dediğin gibi turkcell in .20 milyon abonesi varsa vodafonun 4 aveanında 3 milyon vardır
Son kampanyada fos çıktığına göre yarın Vodafone'a giderek hattı iptal ettirmenin zamanı geldi demektir. Kapattırıp Turkcell'e geçeceğim
Son kampanyada fos çıktığına göre yarın Vodafone'a giderek hattı iptal ettirmenin zamanı geldi demektir. Kapattırıp Turkcell'e geçeceğim
geç bile kaldık.
elin ingilizine güvenilir mi yahu. ah kafam ah
Vodafone'u yedeğe almanın zamanıdır gerçekten. Çevremde Vodafone'lu kalmadı zaten. En iyisi hattı kontörlüye çevirip 6 ayda bir 20 kontör yüklemek (hazır bu imkanı lutfetmişlerken!). Ne zaman Vodafone'un aklı başına gelir, ben de o zaman hattı tekrar faturalıya çevirip kullanmaya başlarım
Vodafone yönetimni ne yapamk istiyor keşke bir konuşma imkanımız olsa
Turkcelleden birisini Vodafone'u çökertmek için başına geçirsem inanın bundan daha iyi yapar..
Bu kadar olmaz
Turkcell iyi kampanyalar yapıyor ancak vodafone öğrenci tarifesiyle hala şebeke içi en uygun konuşturan tarife
quote:
Orjinalden alıntı: mylove
Turkcell iyi kampanyalar yapıyor ancak vodafone öğrenci tarifesiyle hala şebeke içi en uygun konuşturan tarife
BNCE Bİ DAHA DÜŞÜN.
TURKCELL DE 10DK=1KONTOR
5 SMS SONRA 5000 SMS HEDİYE (günlük)
TAm olarak şu şekilde en çok görüştüğünüz kişiler arkadaşınız olsun aileniz olsun daha çok türkcel kullanıyorlarsa türkcell vodafone sa vodafone daha ekonımik hesaplı gelr ne gerek var tartışmaya ;)
Turkcell baya atakta bu aralar Hadi devam koçum
vodafon kimmiş yahu..
aslında bi 6 aylığına avea ve turkcell ceoları dönüşümlü olarak vodafone u yönetse de şebekeye kalite gelse... şu anki vodafone ceosu eskiden macaristandaydı.tabii orada da vodafone sonuncu geliyodu
quote:
Orjinalden alıntı: netcii
aslında bi 6 aylığına avea ve turkcell ceoları dönüşümlü olarak vodafone u yönetse de şebekeye kalite gelse... şu anki vodafone ceosu eskiden macaristandaydı.tabii orada da vodafone sonuncu geliyodu
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme