Şimdi Ara

Vodafone VoWiFi Aranmaya ve SMS Almaya Kapalı mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
2
Favori
17.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Xiaomi Mi A2 Lite telefon uçak modunda iken VoWiFi üzerinden arama yapabiliyorum ve SMS gönderebiliyorum. Ancak beni aradıklarında "ulaşılamıyor" ses kaydı çıkıyor. Konuyu sorduğum Vodafone müşteri hizmetleri yetkilisi, Vodafone'da VoWiFi üzerinden sadece arama yapıp SMS gönderebileceğimi ama aranamayacağımı ve SMS alamayacağımı söyledi. Fakat bu iş bana pek mantıklı gelmedi. Vodafone'da durum gerçekten bu mudur, yoksa benim cihazımda / hattımda mı bir sorun var?

    Aşağıdaki kısım, Vodafone'ın sayfasında yer alıyor ve buna göre arama yapıp aranabilmem gerekiyor.

    Wi-Fi ile Arama Teknolojisi nedir?
    Mobil sinyalin olmadığı ortamlarda bile Wi-Fi aracılığıyla Vodafone şebekesine bağlanarak HD ses kalitesiyle arama yapabilmenizi sağlar. Örneğin; bodrum kat, otopark, asansör gibi mobil kapsama sorunu yaşanan yerlerde Wi-Fi erişiminiz var ise HD ses kalitesiyle konuşabilirsiniz.
    Telefonunuz uçak modunda iken de Wi-Fi aracılığıyla Vodafone şebekesine bağlanarak arayıp aranabilirsiniz.
    Wi-Fi üzerinden başlattığınız arama, Wi-Fi bağlantınızın kesilmesi durumunda 4.5G’ye transfer edilir. Böylece kesintisiz bir ses iletişimi sağlanır.
    Wi-Fi ile arama yaparken aradığınız kişinin de Wi-Fi bağlantısı olması gibi bir ön koşul bulunmamaktadır. Bu hizmetten ek bir uygulamaya ihtiyaç duymadan veya ek bir ücret ödemeden, tarifeniz kapsamındaki dakikaları kullanarak yararlanabilirsiniz.
    Kaynak:http://www.vodafone.com.tr/Internet/vodafone-vowifi.php



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilen Biri -- 8 Eylül 2019; 12:44:9 >







  • Ayni cihaz bendede var hocam. Ss deki givi arama aliyorum ama sms alamiyorum bende.
    Vodafone VoWiFi Aranmaya ve SMS Almaya Kapalı mı?
  • SYLAS S kullanıcısına yanıt
    Bende Android 9 yüklü. Sizinki nedir? Hattınız Vodafone mu?
  • Bilen Biri kullanıcısına yanıt
    Android 9 agustos yamasi yüklü. Vodafone hat
  • Yıllardır vdfn kullanıyordum bu vowifi işini doğru dürüst hiçbir zaman beceremedi. Sms desen bende ne alıp ne de gönderebiliyordum. Telefon zayıf çektiğinde vowifi aktif oluyordu ama çağrı sırasında normal şebeke üzerinde iletişim kurmaya çalışıyordu ve çağrı yarıda kesiliyordu. Bunu vowifi işini turkcell çok iyi başarıyor tamamen sorunsuz kullanıyorum. Turkcell’de sms özelliği de çalışıyor.
  • Şaka gibi! Biz Vodafone'un sorunlu VoWİFİ hizmetinden bahsederken bugün gelen SMS:

    Wi-Fi olan her yerde kesintisiz konusun! 19 Eylul'e kadar telefonunuzda Wi-Fi ile Arama Teknolojisi'ni aktif edip kullanin, 20 Eylul'den itibaren 2 hafta gecerli 4.5GB HEDIYE kazanin. Detaylar:http://www.vodafone.com.tr/Internet/vodafone-vowifi.php Size ozel indirim ve firsat bildirimlerini almak istemiyorsaniz IPTAL yazip 5203'e gonderebilirsiniz. B003
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bilen Biri

    Şaka gibi! Biz Vodafone'un sorunlu VoWİFİ hizmetinden bahsederken bugün gelen SMS:

    Wi-Fi olan her yerde kesintisiz konusun! 19 Eylul'e kadar telefonunuzda Wi-Fi ile Arama Teknolojisi'ni aktif edip kullanin, 20 Eylul'den itibaren 2 hafta gecerli 4.5GB HEDIYE kazanin. Detaylar:http://www.vodafone.com.tr/Internet/vodafone-vowifi.php Size ozel indirim ve firsat bildirimlerini almak istemiyorsaniz IPTAL yazip 5203'e gonderebilirsiniz. B003
    Aynı mesaj bana da geldi. Iphone 8 cihazımda ne yaptıysam aktif hale getiremedim. 10 kez müşteri hizmetleri ayarlarınızı güncelledik dedi ama nafile. Hiçbir şekilde çalışmıyor bende wifi ile arama. Denemediğim yok kalmadı. Cihazınızda sorun var dediler en son, Turkcell hat takınca wifi ile arama aktif oluyor diyince konuyu saptırdılar.




  • Turknet Wifi üzerinden bağlanıyordum ve aranamıyor, SMS alamıyordum. Bugün Türk Telekom Mobil Hotspot üzerinden bağlandım; aranabildim ama yine SMS alamadım. Turknet'in sorunlu olduğunu anladım ama aranma sorunu çözülmesine rağmen SMS gelmemesi şaşırtıcı.
  • Bilen Biri kullanıcısına yanıt
    Sms gelmiyor hic benim gm5plusdada aynı idi. Arama gelme gitme isi isslerde ve modemde fark ediyor.
  • Huawei p10 var.

    Uçak moduna alınca çok iyi kullanılıyor.

    Hatta evdeyken sürekli uçak modunda takılarak vo wifi üzerinden konuşma yapmak istiyorum. Ama sms gelmiyor. Sms de alışveriş, şirket sistemine giriş, bankacılık işlemleri için gerekiyor.

    Turkcell in de adam akıllı bir tarifesi yok geçelim çok pahalı.
  • Turkcell vowifi de sms desteği var, vodafone vowifi de sms desteği yok, tt sağolsun vowifi desteği sms - ses hiç bir şekilde yok tam bir rezalet.
  • Turkcell de bu hizmeti kullaniyorum yine en iyisi turkcell guzel calisiyor sms de geliyor ama diger hattim turk telekom onda birakin vowifi yi daha sebeke bile dogru duzgun cekmiyor.Vowifi en cok lazim olan operatorde vowifi yok talep de olusturdum ama sonuc yok.
  • Ben de SMS alamıyorum ama aranabiliyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bilen Biri

    Turknet Wifi üzerinden bağlanıyordum ve aranamıyor, SMS alamıyordum. Bugün Türk Telekom Mobil Hotspot üzerinden bağlandım; aranabildim ama yine SMS alamadım. Turknet'in sorunlu olduğunu anladım ama aranma sorunu çözülmesine rağmen SMS gelmemesi şaşırtıcı.
    Aranma işini internet sağlamcınızdan çözebildiniz mi? Internet saglayiciya ne diyip halledebiliriz acaba bilen var mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hey -- 16 Şubat 2020; 22:20:25 >
  • hey kullanıcısına yanıt
    Çözemedim. Sonra başka bir telefon aldım. Orada aynı ISS üzerinden hem çağrı alıyorum hem de arama yapabiliyorum. Ama uçak modundayken SMS gelmiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilen Biri -- 20 Şubat 2020; 16:49:3 >
  • Sms alma ozelligi sadece Turkcell'de mevcut. Vodafone ve Turk Telekom mevcut degil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AAD4AAA61 -- 19 Şubat 2020; 22:2:18 >
  • Vodafone’da vowifi açık olmasına rağmen çalmama sorunu yaşayan var mı?
  • Ben sorunu kendimde sanıyordum neden sürekli vowifi düşüyor neden sms atamıyorum/alamıyorum diye, sorun Vodafone imiş. Kaç defa aradım vodafone u, evde Vodafone fiber var vowifi durduk yere düşüyor telefonda simgesi gidiyor sonra geliyor, arama ortasında düşüyor geri aramak için kapatıyorum

    SMS alamıyordum ilk zamanlar şimdi alıyorum ama gitmiyor sms. Turkcell kullanıyordum 60tl idi faturam, yarıya düşüyor diye geçtim lanet olsun gectigim güne, 3 ay dolsun olmadı tekrar geçeceğim böyle rezil bir hat olmaz.
  • micropod M kullanıcısına yanıt
    Turkcell de yeni müşteri kampanyalarından faydalanmak istiyorsan;

    Faturalıya geleceksen bekleme şartı yok.

    Faturasıza vodafone da 30 günü doldurduysan gelebilirsin.
  • Aa iyiymiş, Valla turkcell den taahhüt bitmeden geçtim diye 200 kusur para odettiler lanet olsun gectigim güne :D

    Buradan geçerken de taahhüt bozduğum için fark odemiyim tekrar. Çok koydu 200 kusur miktar.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.