Şimdi Ara

Vodafone VoWiFi Aranmaya ve SMS Almaya Kapalı mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
115
Cevap
3
Favori
19.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yine olucak cayma bedeli. Faturalı olmanın kötülüğü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uçak modunda sms atabilirsiniz ama sms alamazsınız. Neden bilmiyorum. Tüm hatlarda böyle. Tüm telefonlarda böyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: agritux

Uçak modunda sms atabilirsiniz ama sms alamazsınız. Neden bilmiyorum. Tüm hatlarda böyle. Tüm telefonlarda böyle.
    öyle oluyor mu yaaa
  • buluterdemir kullanıcısına yanıt
    iphone da da öyle hocam bu durum. sanırım tr de bir bug bu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: agritux

iphone da da öyle hocam bu durum. sanırım tr de bir bug bu :)
    deniyecegim o zaman. Teşekkür ederim bilgi için.
  • Turkcell’de iphone ile vowifi ile sms alınıyor ve gönderiliyor, vodafone da alınmıyorda gonderilmiyorda, tt de henüz destek yok ne olacak bilmiyoruz, en azından iPhone 8 de durum bu...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • maaart M kullanıcısına yanıt
    iPhone kullanıyorum Vodafone hattım da telefon 4G de iken birisi aradığın da telefon genel de 3G ye düşüyor. Sizde de böyle bir sorun var mı ? Bu arada sorun şöyle, ben birini aradığım da 4G de kalıyor ancak başka biri beni arayınca genel olarak 4G den 3G ye düşüyor çok nadiren düşmediği de oluyor.
  • Allah’a şükürki artık vodafone kullanmıyorum ama kullandığım dönemde bazen oluyordu, VoLTE sunucusu hangi bağlantı stabilse sizi ona atar, dert edecek bir sorun degil bu...

• artık vodafone kullanmıyorum ve böyle bir sorunum da yok
    Uçak modunda sadece wifiyi açtığınızda sms alabiliyor musunuz? Dener misiniz? Gönderiyor olmanız ama alamıyor olmanız lazım
  • aaaa uçak modunda mesaj olayını bilmiyordum ben bakk
  • agritux kullanıcısına yanıt
    Uçak modunda vowifi sayesinde SMS gitmiyor, Wi-Fi bağlı olduğu için imessege olarak gidiyor, karşıdaki kişi iPhone kullanmıyorsa sms gitmiyor

Android'de ama gidiyor ancak gelen sms ler iletilmiyor. Muhtemelen iMessage özelliğini kapatırsanız sizde de öyle olacaktır.

• agritux kullanıcısına yanıt
    imsg wifi bağlı olduğu için zaten yolluyor bir sorun yaratmıyor, imsg olmayan yani android kullananlara sms de gitmiyor, ayrıca andorid cihazda da gitmiyordu, bir süredir vodafone kullanmıyorum, belki düzeltmişlerdir diyeceğim ama düzeltirlersede kendilerine yakıştığı şekilde düzeltmişler anlaşılan gönderim var alım yok şaka gibi...
  • 1 hafta oldu Vodafone a geceli ama vowifi bende calismiyor anlamadim. Aciyorum vowifiyi simgesi cikmiyor. Aranildigimda ulasilmiyor diyor bende arayamiyorum kimseyi. Vowifi kullanmiyorum ama deneyince böyle sacmalamasi da enteresan geldi. Modemden falan desem ayni modemle Turkcell ve TT calisiyor sorunsuz.

• Vodafone VoWiFi Aranmaya ve SMS Almaya Kapalı mı?

Önceden SMS göndermiştim şimdi SMS de göndermiyor SMS zaten gelmiyor

• vodafone'da vowif aktifken sorun yaşıyorum. bazı zamanlar aranıp bazı zamanlar aranamıyorum, telefonum kapalıymış gibi mesaj gidiyor karşıya.

turkcell'de var mı böyle sorun?

• ~Lion King~ kullanıcısına yanıt

Vodafone'a yeni geçtim Turkcell'den. Vowifi Turkcell'de sorunsuz çalışırken Vodafone tam bir facia. Müşteri hizmetleri konudan bihaber. Volte çalışıyor Vowifi çalışmıyor. Yazıştık, konuştuk, ayarları iptal edip tekrar yüklediler falan ama hiçbir şekilde olmuyor. Sorun tamamen hat ile alakalı ama kabul etmiyorlar. Telefonum çift hatlı, Türk Telekom'da çalışıyor her ikisi de ama Vodafone çalışmıyor. Sanırım sorunu çözen de yok, saatlerdir çözüm arıyorum nette

• cospero C kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun hocam vodafone hem pahalı hem rezalet, dandik bir operatör ben Türk telekom'dan geçtim ona rağmen pişman oldum. Turkcell'den geçenleri hiç düsünemiyorum bile. Hat benim üstüme değil diye kullanıyorum, hattı taşıttırmam yakındır.

Gerçi vodafone'da vowifi arama sms yollamaya açık şekilde çalışıyor, sizin telefonda neden çalışmıyor ki?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.