|
Selamlar, Fiber olunca benzer hızlar alırsınız. Çok farklı stabilite performansı olacağını da zannetmiyorum. Şöyle bariz farklar var ama: Vodafone kendi altyapısında maksimum 200 MB download hızı veriyor. Daha yüksek hızlar henüz yok. İndirmede ise son aylarda 100 MB vermeye başladı. En yüksek hızı 200/100 olarak düşünün. Bunu da kampanyaya göre 550-610 TL aralığında bir fiyata veriyor. Modem ücreti yok, statik IP 40 TL şu anda. Türk Telekom ise 1000 MBe kadar hız veriyor. Bunu 50 MB upload ile veriyor ama. En yüksek hızı 1000/50 olarak düşünün. Aylık 1000 TL'ye yakın fiyatlarla veriyor. +75 TL modem ücreti alıyor. Statik IP ise 90-100 TL civarı sanırım. Size hangisi gerekliyse (download veya upload) birini seçin. Benim oturduğum yerde de Vodafone kendi fiber altyapısı olduğu için yıllardır kullanıyorum. Son olarak upload hızlarını da artırdılar ki evde çalıştığım için çok iyi oldu. Şimdi ise download hızlarında artışı bekliyorum. Türk Telekoma bir ara geçeyim dedim. Ama hem fiyatları daha yüksek, hem her şeye para alma derdindeler. Yıl olmuş 2025 halen Fiber denen telefon kablosu ile hiç ilgisi olmayan paketleri bile YALIN internet diye bir mantıkla satıyorlar. Ev telefonu istemiyorsan, kullanmıyorsan bir fark yansıtılıyor. Ücreti pakete dahil diyorlar. Modem ücreti yüksek, genel olarak bütün servisleri vs. yüksek... |
|

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
Hızlı