Şimdi Ara

VODAFONE SüperNet FİBERMax (FTTH/GPON) -ANA KONU- (527. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.678
Cevap
116
Favori
587.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 525526527528529
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Fiber olunca benzer hızlar alırsınız. Çok farklı stabilite performansı olacağını da zannetmiyorum.

Şöyle bariz farklar var ama:

Vodafone kendi altyapısında maksimum 200 MB download hızı veriyor. Daha yüksek hızlar henüz yok.

İndirmede ise son aylarda 100 MB vermeye başladı. En yüksek hızı 200/100 olarak düşünün.

Bunu da kampanyaya göre 550-610 TL aralığında bir fiyata veriyor.

Modem ücreti yok, statik IP 40 TL şu anda.

Türk Telekom ise 1000 MBe kadar hız veriyor.

Bunu 50 MB upload ile veriyor ama. En yüksek hızı 1000/50 olarak düşünün.

Aylık 1000 TL'ye yakın fiyatlarla veriyor.

+75 TL modem ücreti alıyor. Statik IP ise 90-100 TL civarı sanırım.

Size hangisi gerekliyse (download veya upload) birini seçin.

Benim oturduğum yerde de Vodafone kendi fiber altyapısı olduğu için yıllardır kullanıyorum.

Son olarak upload hızlarını da artırdılar ki evde çalıştığım için çok iyi oldu. Şimdi ise download hızlarında artışı bekliyorum.

Türk Telekoma bir ara geçeyim dedim. Ama hem fiyatları daha yüksek, hem her şeye para alma derdindeler.

Yıl olmuş 2025 halen Fiber denen telefon kablosu ile hiç ilgisi olmayan paketleri bile YALIN internet diye bir mantıkla satıyorlar.

Ev telefonu istemiyorsan, kullanmıyorsan bir fark yansıtılıyor. Ücreti pakete dahil diyorlar.

Modem ücreti yüksek, genel olarak bütün servisleri vs. yüksek...

• isoomail kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim bilgilendirme için. Vodafone'un kendi sitesinde 1000 mbit paket gözüküyor. Ben kendi altyapısı zannediyordum, sizin dediğinizden anlıyorum ki Türk telekom'un altyapısı üzerinden verdiği paket bu. Keşke kendi 1000 mbit'i olsaydı uygun fiyata. Upload'ı da 100'e çıkarılmışken hemen taahütü basardım. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • byJuck kullanıcısına yanıt

Vodafone paketleri 12 ay sabit fiyatlı olarak satılıyor.

Bu durumu müşteri hizmetlerine bir sorun isterseniz. Başka bir ek paket bir şey vardır. Normalde fiyatın taahhüt sonuna kadar artmaması gerekir.

Geçen bana da oldu, 3 ay indirimli 9 ay sabit fiyat ile sözleşme imzalamışım, darladım vodafone u arayıp, taahhüt ortasında niy efiyat arttırıyosunuz diye, meğerse sözleşmem öyleymiş, tamma dedim kapattım telefonu :) Kontrol edin siz de bir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Ben de 2024 haziranında e-devlet üzerinden iptal edip bir gün sonra aranmıştım.
    İlk 3 ay 250 TL, sonraki 9 ay 450 TL + 500 TL HepsiBurada hediye çeki önerilmiş ve kabul etmiştim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

güncel faturam bu şekilde;

yeni teklifleri ise bu şekilde ;

200mbit download 609 TL

100 mbit download 589 TL

yaklaşık 8 yıldır aynı şekilde sözleşme yenileyerek ilerliyorum, değiştirir miyim bilmiyorum problem de yaşamıyorum internette.

fiyat nasıl yada daha iyi teklif geliyor mu nasıl bir yol izlemek lazım?

EDİT: bulundugum lokasyonda türk telekom altyapısı da mevcut. onlarda wifi 6 destekli modem ve 24 ay sabit fiyat 100 mbit için 650 TL gibi bir fiyat teklif ettiler. 24 ay olması aklımı karıştırdı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kvadankpakal -- 30 Haziran 2025; 17:35:11 >

Dolaştığım ülkeler;
    / EUROPE: TURKEY, GREECE, BULGARIA, ROMANIA, GERMANY, ITALY, FINLAND, NORWAY
    / MIDDLE EAST: UAE, CYPRUS
    / ASIA: AZERBAIJAN, PAKISTAN, CHINA, HONG KONG, SOUTH KOREA
    / ASIA-PASIFIC: THAILAND, INDONESIA, MALAYSIA, SINGAPORE, PHILIPPINES, VIETNAM

• kvadankpakal kullanıcısına yanıt

Selamlar,

Ben Vodafone ile devam ettim. 200 MB için önce hep aynı fiyat çıkıyor, yanımda uygulamasında ise buna artı olarak HepsiBurada hediye çeki veriliyor 500 TLlik.

Tabi temmuz ayına geldik. Fiyatlar-kampanyalar değişebilir.

Taahhüt sonlarına doğru 569 TLye düştü benim teklif, sonra Vodafone mobil hattına geçiş yaptığım için ekstra 90 TL indirim tanımlandı.

Dikkat edilmesi gereken ise bunlar temmuz ayından önce yaşandı. Türk Telekomun Temmuz ayı ile birlikte toptan fiyatlarını vs. artırması ile bütün operatörler fiyat artışı yapabilir. Aynı fiyatları göremeyebilirsiniz.

Türk Telekom'da dikkat etmeniz gereken önemli bir nokta var:

Ekstra modem ücreti alınacak. Fiber ise 75 TL. Fiyatın üzerine ekleyin.

Bir de hangi kampanya ile geçeceksiniz bilmiyorum ama ilk defa Türk Telekom omurgasına geçecekseniz bağlantı ücreti vs. gibi bir sürü ekstra ödeme çıkabilir.

Bazı kampanyalarında bunları almıyor, bu konuya dikkat etin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isoomail -- 1 Temmuz 2025; 9:39:2 >

• intikam91 kullanıcısına yanıt
    Ona nerden bakabilirim ki? Ben sabit biliyorum çünkü.

• byJuck kullanıcısına yanıt
    Şikayet olarak yazın, detaylı araştırıp dönüyorlar, normalde bir yerde görünmüyor sanırım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vodafone ev icine nasil kablo cekiyor arkadaslar @TurkNet Destek gibi duvarlari delik desik ederek mi cekiyor yoksa daha temiz bir kurulumu mu var? Turkneti bu yuzden iptal ettirdim butun gun alci cekmekle ugrastim. Tekrar ayni duruma dusmek istemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mapel -- 6 Temmuz 2025; 6:57:50 >

teşekkür ederim verdiğin bilgiler için.

bende yeniledim tekrar vodafone ile 1 sene daha.

100mbit hızımı 200mbite çıkardım 609 TL karşılığında.

20mbit olan upload hızım temsilci ile birşey konuşmamamıza rağmen 100mbit'e çıkmış, bu da güzel süpriz oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kvadankpakal -- 7 Temmuz 2025; 10:20:4 >

Dolaştığım ülkeler;
    / EUROPE: TURKEY, GREECE, BULGARIA, ROMANIA, GERMANY, ITALY, FINLAND, NORWAY
    / MIDDLE EAST: UAE, CYPRUS
    / ASIA: AZERBAIJAN, PAKISTAN, CHINA, HONG KONG, SOUTH KOREA
    / ASIA-PASIFIC: THAILAND, INDONESIA, MALAYSIA, SINGAPORE, PHILIPPINES, VIETNAM
  • kvadankpakal kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun.

Müşteri temsilcisine Upload'ı sorsaydın bile bilmiyorlar. Yine 20 devam edecek, pakette bir değişiklik yok denmişti bana.

100 olması ülke şartlarında çok güzel.

Bi de download hızlarını artırıp 500/200 veya 1000/500 gibi paketler çıkarsalar süper olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 14 Temmuz 2025; 16:15:35 >

*** 22.07.2025 güncelleme: iptal süreci başlatmıştım, 2 iş günü içerisinde iptal ekibinden arama geldi. 100mbit 509₺ - 90₺ Vodafone gsm abone indirimiyle = 419₺ 100mbit 12 ay taahhüt yeniledim. Yanında 750₺ Hepsiburada hediye çeki verdiler ve ücretsiz wifi6 modeme güncelleme kaydı oluşturdular.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sazan84 -- 22 Temmuz 2025; 15:1:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • VodafoneNet’de 1000 mbit yok mu? Ben başvuruda bulunmuştu ama burayı okuyunca tereddüt ettim. 959 tl sabit 12 ay. 90 tl Vodafone faturalı kullananlara indirim ve VodafonePay ile ödenirse ilk fatura iade kalan ödemelerde de %10 iade dediler.

Altyapı sorgula dediğimde 1000 mbit’e kadar yazıyordu. Alamayacak mıyım 1000 mbit?

• 1 ağustos tarihinde sözleşme bitecek bakalım ne teklif yapacaklar

Kendi hattında 1000 MB yok, Türk Telekom üzerinden veriyor bu hızı.

Binanızda Türk Telekom altyapısı varsa Vodafone üzerinden 1000 MB alabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isoomail -- 21 Temmuz 2025; 9:34:30 >

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.