Şimdi Ara

VODAFONE SüperNet FİBERMax (FTTH/GPON) -ANA KONU- (534. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: semih_izmir Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
10.678
Cevap
116
Favori
587.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 530531532533534
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bu tarifeler vodafone un kendi altyapısı mı başka iss altyapısında ki tarifeler mi?

VODAFONE SüperNet FİBERMax (FTTH/GPON) -ANA KONU-

turk telekom fiberinde veriyor.

eyvallah

V1 yazıyorsa Türk Telekom veya başka bir operatörün altyapısı üzerinden verdiği hizmeti anlatıyor.

VF yazıyorsa kendi altyapısı var ve onun fiyatını anlatıyor.

oturduğum binada superonline altyapısı üzerinden VodafoneNET kullanıyorum, maks. 100 mbit internet veriyorlar ve bu paketi kullanıyorum

daha yüksek internet hızı için binada cihaz mı değitirmeleri gerekiyor, bir talep yapsam bu talebin belli bir kişi sayısında mı olması gerekiyor, tam oalrak nasıl olur

bilgi sahibi olanlar aktarabilir mi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

tek benim başvurumla hız arttırımı yapacaklarsa superonline a da geçerim ama nasıl yükseltme uygulayabiliryor, benim başvurumla yaparlar mı sadece

elimdeki modem yüksek hızları destekliyor ama 100 mbit e takılı kalıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Su anki tarifem;

Engelsiz Yaşam Devam Evimin İnterneti Kampanyası Fiber (VF) 100 Mbps KADAR

Taahhutum yakında bitiyor.

Bu tarifeyi kullanıp yakın zamanda taahhut veren var mı?

Guncel fiyatı ne kadar acaba?

Bir de Vodafone'dan iyi bir teklif alabilmem için hangi numarayı aramalıyım?

Bana verebileceğiniz taktik var mı?

Çok teşekkürler.

Artık ayrı tarife olarak satılmıyor mevcut kampanya tanımlanıyor son fiyatı üstünden %25 indirim aylık otomatik düşüyor.

Teklif için Vodafone Twitter desteğe yazın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 10 Kasım 2025; 17:55:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Hocam benim de taahhütüm ocakta bitiyor , bugün aradılar 100mbit kullanıyorum 515tl veriyorum aynı tarifeye 609tl teklif ettiler kabul etmedim , bari hızı arttırın dedim kem kum etti , dusunucem dedim kapadım.
    Nasıl yapayım ? Var olani kabul edip devam edeyim mi? Taahhüt bitince kapatip başka operatörden mi açayım?

Vallaha kardeş bu Vodafone un kafası biraz değişik çalışıyor.Geçen sene millet “son ana kadar bekleyin sonra kapatmakla tehdit edin onlar sizi arayıp daha iyi teklif sunuyor “ dediler ben de gaza gelip öyle yaptım ama adamlar tam 7 gün sonra aradı(7 gün netsiz kaldım) ve blöfü yemediler yine ilk verdikleri teklifi kabul ettim mecburen.Ha bu arada superonline a geçeyim dedim ama “sansür”den dolayı kimse memnun değil.O yüzden dönüp dolanıp kürkçü dükkanına geldik senin anlayacağın.Bence sorun yoksa çokta kurcalama devam et.%20 gibi bir rakama tekabül ediyor ki yıllık enflasyona bakınca bana çokta fazla gelmedi.Ha bu arada kendi altyapısı olduğu içindir belki bilemiyorum ama ben 8 yıldır falan kullanıyorum yaşadığım sıkıntı bir elin parmakları kadardır.🧿O yüzden çokta kurcalamak istemiyorum.Benim yaşadıklarım bunlar.Karar sizin tabi sonuçta

LED TV:SONY KD-55XF 9005 ///AV Receiver: Sony STR-DB 1080 QS ///Stereo Amplifikatör: DENON PMA-2010 AE ///CD Player:MARANTZ CD7300 GOLD///Tuner:Denon TU 1500 AE///BD Player: PANASONIC BDT-300 EG//Media Player:DUNE BD PRIME 3.0 ///Equalizer: TECHNICS SH-8055////Front Hop:JBL E 100/// Center:JBL EC 35///Surround:JBL E 30///Subwoofer: DEFINITIVE TECHNOLOGY SUPER CUBE II
  • Demiurgos kullanıcısına yanıt
    Anladım haklısınız tabi çok da kurcalamamak lazım , mobilde her türlü pazarlık yapabiliyoruz da ev interneti oldu mu mecbur kaliyoruz biraz.
    Son fatura döneminde (Aralık) indirim için bi şansımı deniyim olmazsa kabul edeyim ozaman , teşekkürler 👍

Hayırlısı olsun hocam.Umarım daha iyi bir teklif gelir.En azından download hızını artırmayı zorlayın derim👍Sonucu buradan bildirin biz de bilelim hala tok satıcılar mı yoksa biraz esnaf olmuşlar mı 😁

LED TV:SONY KD-55XF 9005 ///AV Receiver: Sony STR-DB 1080 QS ///Stereo Amplifikatör: DENON PMA-2010 AE ///CD Player:MARANTZ CD7300 GOLD///Tuner:Denon TU 1500 AE///BD Player: PANASONIC BDT-300 EG//Media Player:DUNE BD PRIME 3.0 ///Equalizer: TECHNICS SH-8055////Front Hop:JBL E 100/// Center:JBL EC 35///Surround:JBL E 30///Subwoofer: DEFINITIVE TECHNOLOGY SUPER CUBE II
  • 200 mb için geçen sene 200, bu sene 400 ve taahhüt bitmek üzere yeni taahhüt için 650 istiyor 2 ayım var. VF kendi altyapısı. Sizlerde durum nasıl?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kelebekxax K kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com/vodafone-gizli-tarifeler-faturali-faturasiz-2021-ve-2022-teklif-gelmeden-gecis-redlimitsiz-tarife--151044564

Bu konuyu takip edin hocam anlarsınız.

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.