Şimdi Ara

Vodafone sınırsız eğlence tarifesi (Netflix ve amazon prize sınırsız)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
9.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bunu diyecektim benden once davranmissin abi Vodafone sınırsız eğlence tarifesi (Netflix ve amazon prize sınırsız) Vodafone sınırsız eğlence tarifesi (Netflix ve amazon prize sınırsız) 

Vodafone Sınırsız Eğlence Paketi: Netflix ve Amazon Prime'da Sınırsız Eğlence

Vodafone, sınırsız eğlence arayanlara Vodafone Sınırsız Eğlence Paketi'ni sunuyor. Bu paket, Netflix ve Amazon Prime'da sınırsız içerik yayınlamana olanak tanıyor.

Netflix ile Sınırsız Eğlence

Vodafone Netflix paketi ile en sevdiğin dizileri, filmleri ve belgeselleri dilediğin kadar izleyebilirsin. Netflix'in geniş kütüphanesindeki tüm içerikler, Vodafone Sınırsız Eğlence Paketi ile sana açık.

Amazon Prime'da Sınırsız Prime Video

Amazon Prime üyeliği de Vodafone Sınırsız Eğlence Paketi'ne dahil. Bu sayede, Amazon Prime Video'da bulunan filmlere, dizilere ve belgesellere sınırsız erişim elde edersin. Prime Video'nun özel yapımları ve Amazon Orijinalleri de seni bekliyor.

Vodafone Sınırsız Eğlence Paketi İptali

Vodafone Sınırsız Eğlence Paketi'ni istediğin zaman iptal edebilirsin. İptal işlemini Vodafone Yanımda uygulaması üzerinden veya Vodafone bayilerinden gerçekleştirebilirsin.

Vodafone Netflix Fiyatı

Vodafone Sınırsız Eğlence Paketi'nin fiyatı, seçtiğin tarife ve ek hizmetlere göre değişebilir. Vodafone'un resmi web sitesi veya bayilerinden güncel fiyat bilgisi alabilirsin.

Vodafone Netflix Sınırsız

Vodafone Netflix sınırsız paketi ile internet kotanı dert etmeden en sevdiğin içerikleri dilediğin kadar izleyebilirsin. Vodafone'un hızlı ve güvenilir internet bağlantısı ile kesintisiz bir yayın deneyimi yaşarsın.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • __kadıköyRAP__ kullanıcısına yanıt
    bir aya kalmaz bence web sitesinde yeni red 40 diye çıkarırlar. pahalı falan ama paketlerin içeriği muazzam. red 50 red 100 fln beklerim yani.

Vodafone sınırsız eğlence tarifesi (Netflix ve amazon prize sınırsız)

| AMD Ryzen 5 5500 3,6GHz@4,2GHz | MSI B450M Mortar Max | Sunbeam Core-Contact Freezer | Adata XPG 32 GB DDR4 RAM (4x8GB) 3000MHz@3200MHz | MSI GeForce VENTUS 2X RTX4060 Ti 16GB@2,25GHz-18,0Gbps | | Samsung M7 LS43BM700UUXUF 43" 4ms 4K | Corsair Carbide Spec-05 550w | Kingston 500GB A2000 M2 SSD(R:2200-W:2000)|

| Asus TUF A15 | AMD Ryzen 7 7735HS 3,2GHz@4,8GHz | 32 GB DDR5 (2x16GB)4800MHz | GeForce RTX4050 6GB 140W | 15.6" FHD 144Hz AUO | Crucial P3 Plus @1 TB M.2 SSD |

• şu fake üyeliklerle kendi kendinize konuşma işini yapmayın yahu

Komple bütün uygulamaları sınırsız yapacaklar Vodafone sınırsız eğlence tarifesi (Netflix ve amazon prize sınırsız) 

Limitsiz Redli (169) zamanında herkese açılacaktı,o işte yalan oldu. Güzelim tarifeyi kapattılar,ben önceden bilsem superbox değil,limitsiz redli alırdım. Tabi o zamanlar daha forumda bile yokum,hem hız sınırım olmaz hem 40-45 lira daha az öderdim.

Valla artık güzel bir teklif gelirse atlayacam,hiç uğraşamam zaten dolar olmuş 10.5,firmalarda durur mu,yapıştırır zammı,sonrasında görürüz 20 gb 100 tl diye giden tarifeleri.

Gördüğüm ve akrabamın kullandığı manyak bir tarife buldum vodafone'da,tarife şöyle : 12 gb + sınırsız instagram,facebook,twitter 45 mi, 46 mı öyle de bir fiyatı vardı ve red tarifesiydi.

O teklif gelsin,başka bir şey istemem.

• E yani,çeşme düşün.

Çeşmenin sürekli akmasını mı istersin,yoksa ayda bir akmasını mı?
  • _____________________________
  • Boks maçı sanıyordum...
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.