Şimdi Ara

Turkcell Evde 4.5G VINNWiFi Kampanyası (50GB AKK) SINIRSIZ - 79 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
2.761
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

http://www.turkcell.com.tr/kampanyalar/bilgisayardan-internet/4-5g-evde-vinnwifi-kampanyasi?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber&utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

Bugun almaya gittim . Superonline için basvuru yapmam gerekiyormuş sonra port yok derlerse o fiyattan alabiliyormuşum . Şu konuyu açtığımdan beri , hatta ondan daha önce bile port yoktu . Yarın alacagım . 24 ay taahüt aylık 80 lira dedi bana . Baska bir ücret yok .
    https://mini.donanimhab...en-ne-yapayim--122746504

Edit : saçmalığa bakın arkadaslar . Turkcell diyorki evinizin olduğu bölgede boş port olacak fakat Türk Telekom izin vermyecekse size bu fiyattan verebiliriz diyor . Saçmalığın daniskası zaten boş portum olsa Türk Telekom bağlarım ben .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flowerhorn -- 10 Şubat 2017; 10:59:31 >

• Iyiymia ama 50 gb bitince 128 kbps nedir yani.bari 1 mbit falan yapsa.128 kbps adami sinir eder.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Kredi kartı yardımlaşma ve yüksek tutarlı işlemleriniz için kesinlikle whatsapptan iletişime geçiniz. İletişime geçmeden önce eski ve yeni ilanlarımda ki telefon numarasını kıyaslayınız. Hatta telefon numaramı kaydedin, hesapları çalıyorlar. Başıma gelmedi ama duyuyoruz üzülüyoruz.
  • "300 Mbps'a varan 4.5G hızında internet "

Saniyede 30 mb indirir. Dakikada yaklaşık 2 GB. Yani 25 dakika boyunca indirme yaparsanız kotanız dolar ve hızınız 3000 kat düşer, 128 kbps olur. Lanet olası AKK.
  • ampanyadan yalnızca evine Turkcell Superonline sabit internet (ADSL, VDSL) almak isteyen ancak bulunduğu lokasyonda sabit internet hizmeti verilemeyen müşterilerden son 90 gün içinde yeni bir data hattı almış olan müşteriler faydalanabilir.

bu şartı kim karşılayabilir ?

Orijinalden alıntı: issizmuhendis

ampanyadan yalnızca evine Turkcell Superonline sabit internet (ADSL, VDSL) almak isteyen ancak bulunduğu lokasyonda sabit internet hizmeti verilemeyen müşterilerden son 90 gün içinde yeni bir data hattı almış olan müşteriler faydalanabilir.

bu şartı kim karşılayabilir ?

Ben karşılıyorum :)
  • Defalarca farklı Turkcell'e gidip de katılamadığım kampanyadır kendisi. Aslında istedikleri tam olarak şu; binanızda Süperonline hizmeti olacak ama port olmadığı için bu hizmetten yararlanamıcaksınız.

Bizim binada Süperonline yok, o olmaz mı diyorum. Olmaz diyorlar.

Neyse uzun lafın kısası bu şartları karşılayan bir adres bulursanız benimle de paylaşın, yardımınız karşılıksız kalmaz 👍

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugun almaya gittim . Superonline için basvuru yapmam gerekiyormuş sonra port yok derlerse o fiyattan alabiliyormuşum . Şu konuyu açtığımdan beri , hatta ondan daha önce bile port yoktu . Yarın alacagım . 24 ay taahüt aylık 80 lira dedi bana . Baska bir ücret yok .

https://mini.donanimhab...en-ne-yapayim--122746504

Herkese merhaba. Ben de bu tarifeyi 8 Aralık 2018 tarihinde büyük uğraş sonucunda almıştım ve 24 ay kullandım. Forumları siteleri haberleri 2 ay öncesinden izlemeye başladım ve tüm silahlarımı donandım bekledim. Nihayet Kasım 2020 faturasında ''Mesajınız Var'' kısmında Bilgisayardan STD İnternet tarifesinden 63,58 TL den devam ettirileceği yönünde mesaj vardı. Rahatladım tamam dedim. 2 gün önce DATA hattıma gelen sms'de de bu sefer LIFECELL BILGISAYARDAN INTERNET 210TL olan tarifeden yararlandırılacağımı ilettiler. 2 ay öncesinden silahlarımı donanmakta ne kadar fayda olduğunu gördüm ve hemen müşteri hizmetlerini aradım

Müşteri hizmetlerine hakkını hukukunu iyi bilip arayan bir tonda konuştum. Müşteri temsilcisi gereksiz bir gerginleşmeye başladı sanki Turkcell'in yasal varisi ve mirasçısı gibi. :) Gülümseyerek niye gerginleşiyorsun ben müşteri olarak hakkımı aramaya çalışıyorum benim gibi bu konuda arayan çok mu dedim .

Neyse insancıl bir robotla görüşmek istemediğimden görüşmeyi sonlandırdım. Turkcell Online Şikayet bildirme ekranından ekran görüntülerini faturayı ekleyerek yolladım. Normalde 15 20 günde sonuçlanan şikayetim 10 saat içerisinde red edildi olarak geri geldi. Faturadan hiç oralı olmadan ısrarla 210TL lik tarifeye geçeceğime yönelik olan SMS yi üstüne basa basa yazmışlar reddetmişler.

Zaten 1 ay öncesinden hakem heyeti başvurumu ve evraklarımı hazırlayıp kenara koymuştum. Tüm bu evraklarla delillerle hakem heyetine bugün itibariyle jet hızıyla başvurumu yaptım.

Hakem heyeti 2 ay içinde sonuçlandırır ortalam. Bu süre zarfında ayda 210TL ödemeye razıyım hiçbir sıkıntım yok. İmzaladığım sözleşme ve evraklar tamamen lehimize durumda.

Sözleşmelerimin hiçbir maddesinde taahhüt bitiminde LIFECELL MAXI paketten kullanmaya devam eder diye bir ibare ve buna ima eden bir madde yoktur.

Taahhüt 16.Maddede ucu açık her şekilde müşteri aleyhine yorumlanabilecek bir ibare var. Onu da ekte sundum incelersiniz. Anayasa ve yargıtaya göre hiçbir kanuni sözleşmesel düzenleme geriye dönük olsa da aleyhe yorumlanamaz lehe yorumlanabilir.

Kanuni olarak tarifemi 63.58TL den güncellenmesi gerekir. Ancak yıllık TEFE TÜFE oranında zam yaparak fiyatta oynama yapabilir. EVDE 4.5G VINN kampanyası ilk çıktığı taahhüt fiyat 74 yazmaktadır. Ya da bu fiyattan kullandırım yapmak zorundalar.

24 ay 60TL den kullandın ses çıkarmadın şimdi mi uyandın diyenler çıkabilir. Ben Turkcell'e silah dayayıp bana bu tarifeyi ver demedim. Gittim başvurdum 15 gün uğraştım şikayet üstüne şikayetle sonunda başardım hakkım olanı aldım kullandım. Sözleşmeyi güzel yapsalarmış benim sorunum değil. Ben müşteriyim. Kimse buraya Turkcell'in avukatlığını yapmaya gelmesin karşıma.

Hakkınızı bilin araştırın uygulayın. Kapitalist çark dişlileri arasında fazla ezilmeyin.

Tüm evrakları ekran görüntülerini buraya ekliyorum herkes istifade etsin. Hakem heyeti başvuru metnini de ekliyorum.

-------------------------------------HAKEM HEYETİ BAŞVURU METNİM-------------------------------------

Superonline alt yapısı olmayan bölgelerde aylık 63.58 TL den verilen 08/12/2018 Tarihinde .........başvurup 24 ay taahhüt imzalayarak 0533 4289371 DATA hattı ile 50GB Adil Kullanım Kotalı ‘’Evde 4.5G VINNWiFi Kampanyası’’ kullanmaya başladım. 2019 Ocak ayından itibaren BTK kararı ile tüm AKN (Adil Kullanım Kotalı) Paketlerin kotası kaldırılarak sınırsıza çevrilmiştir.

Taahhüt bitim tarihi olan 24 Aralık 2020’den 1 ay önceki son faturamda ‘’Mesajınız Var’’ kısmında ‘’Bireysel Multi Modem Kampanyası isimli kampanyanız 24.12.2020 tarihinde bittikten sonra BIREYSEL STD INTERNET TARIFESI tarifesinden ücretlendirileceksiniz. Aylık paket ücretiniz 63,58 TL olacaktır. Paket bitiminde geçerli olacak diğer ücretlendirme bilgilerinizi ise "Tarife Bilgileriniz" kısmında görebilirsiniz.’’ Yazmaktadır. (EK1)

Buna rağmen taahhüt bitimine 2 gün kala 05334299371 numaralı DATA hattıma gelen sms de ‘’Kontratlı Lifecell Pro Bilgisayardan Internet paketi aboneliğiniz 3 gün sonra sona erecektir. Kampanya bitiminde kotadan sonra asim ücretli (LIFECELL MAKSI BILGISAYARDAN INTERNET) kontratsız internet paketi fiyatı ücreti üzerinden kullanımınız devam edecektir. Detaylar için https://dijital.li/a7gQ8

yi ziyaret edebilirsiniz. B002’’ yazmaktadır. Bahsettikleri paketin ücreti 210TL’dir.(EK2)

6502 Sayılı Tüketici Kanunu ve sair mevzuat gereği tüketici taahhüt/sözleşme bitimine 1 ay kala yeni durumdan haberdar edilmesi gerekmektedir. Bunu yapmamış tüketici kanununa göre haksız duruma düşmüştür. 1 ay önceki son faturamda da taahhüt bitiminde 63.58 TL üzerinden faydalanacağım yazmaktadır. Anayasa ve Yargıtaya göre tüm düzenlemeler geriye dönük de olsa Tüketicinin Aleyhine işletilmelidir. Satıcı aleyhime sözleşmeyi yorumlayarak haksız şart uygulamıştır.

Turkcell ile yaptığım abonelik sözleşmesi ve taahhüt sözleşmesinde taahhütün bitmesi akabinde hangi pakete dahil edileceğime dair herhangi bir net ifade yoktur. Firmaların müşterileriyle yaptığı tip sözleşme ve taahhüt anlaşmalarında taahhüt bitiminde müşteri kendi isteğiyle ve imzasıyla yeni bir pakete geçmediği sürece aynı paketin taahhütsüz fiyatı üzerinden devam eder demektedir.

Aynı sözleşmenin 16.Maddesinde ‘’Paket Taahhüt Süresi sona erdikten sonra yapacağım tüm Bilgisayardan İnternet kullanımlarımın, o tarihte Hattıma tanımlı bir Bilgisayardan İnternet Paketi varsa ilgili paketten , yoksa Standart İnternet Paketi Tarifesi üzerinden ücretlendirileceğini’’ yazmaktadır. Madde tüketicinin aleyhine yorumlanabilecek tarzda ucu açık haksız şart niteliğindedir. Sözleşme tamamında taahhüt bitiminde hangi pakete dahil edileceğime dair herhangi bir madde yoktur. Turkcell maddeyi yukarıda zikrettiğim çelişkili açıklamalarıyla aleyhime yorumlayarak tarifemi 210 TL den düzenlemiştir. (EK3, EK4)

‘’LIFECELL MAXI BILGISAYARDAN INTERNET’’ paketine dair hiçbir talebim ve isteğim bulunmamaktadır. Kendi isteğim ve rızam dışında bu pakete dahil edildim. Kampanya internet sayfasında ‘’29.12.2018 itibarıyla 50GB içeren paketlerde, kontratı biten müşterilerimiz 50GB Lifecell Maksi Bilgisayardan İnternet teklifi üzerinden faydalanmaya devam eder. ‘’ yazmaktadır. (EK5)

29/12/2018 Tarihi itibariyle sözleşmesi bitenlerin ve yeni abone olacaklar bu pakete dahil ediliyor. Benim sözleşme tarihim 08/12/2018’dir.

Kampanya internet sayfası:

https://www.turkcell.com.tr/kampanyalar/diger-kampanyalarimiz/4-5g-evde-vinnwifi-kampanyasi?source=CMS&place=campaigns_category

Talep ve Sonuç:

Sözleşmemde lehime olduğu gibi mevcut tarifemin 63.58 TL’den güncellenmesini, daha sonra 63,58 TL olan tarife ücretimin aynı sözleşmenin 22.Maddesine istinaden enflasyon oranları ile güncellenmesi hususlarında karar verilmesi için heyetinizden arz ve talep ederim. 

• bende iki sene kullandım taahüt bitmesine yakın başvuru yaptık kapandı .

iki senedir alt yapı gelmedi mi ?

şimdi 100 mbps fiber kullanıyorum önce milleni şimdi gıbır dayım

Orijinalden alıntı: osmanistan

Turkcell'in bu konuyu takip etmesini dilediğimden ve herkesin istifade etmesi açısından telefon numaramı yazmak istiyorum. Turkcell EVDE 4.5G DATA Hattım: 0533 428 9371

Herkese merhaba. Ben de bu tarifeyi 8 Aralık 2018 tarihinde büyük uğraş sonucunda almıştım ve 24 ay kullandım. Forumları siteleri haberleri 2 ay öncesinden izlemeye başladım ve tüm silahlarımı donandım bekledim. Nihayet Kasım 2020 faturasında ''Mesajınız Var'' kısmında Bilgisayardan STD İnternet tarifesinden 63,58 TL den devam ettirileceği yönünde mesaj vardı. Rahatladım tamam dedim. 2 gün önce DATA hattıma gelen sms'de de bu sefer LIFECELL BILGISAYARDAN INTERNET 210TL olan tarifeden yararlandırılacağımı ilettiler. 2 ay öncesinden silahlarımı donanmakta ne kadar fayda olduğunu gördüm ve hemen müşteri hizmetlerini aradım

Müşteri hizmetlerine hakkını hukukunu iyi bilip arayan bir tonda konuştum. Müşteri temsilcisi gereksiz bir gerginleşmeye başladı sanki Turkcell'in yasal varisi ve mirasçısı gibi. :) Gülümseyerek niye gerginleşiyorsun ben müşteri olarak hakkımı aramaya çalışıyorum benim gibi bu konuda arayan çok mu dedim .

Neyse insancıl bir robotla görüşmek istemediğimden görüşmeyi sonlandırdım. Turkcell Online Şikayet bildirme ekranından ekran görüntülerini faturayı ekleyerek yolladım. Normalde 15 20 günde sonuçlanan şikayetim 10 saat içerisinde red edildi olarak geri geldi. Faturadan hiç oralı olmadan ısrarla 210TL lik tarifeye geçeceğime yönelik olan SMS yi üstüne basa basa yazmışlar reddetmişler.

Zaten 1 ay öncesinden hakem heyeti başvurumu ve evraklarımı hazırlayıp kenara koymuştum. Tüm bu evraklarla delillerle hakem heyetine bugün itibariyle jet hızıyla başvurumu yaptım.

Hakem heyeti 2 ay içinde sonuçlandırır ortalam. Bu süre zarfında ayda 210TL ödemeye razıyım hiçbir sıkıntım yok. İmzaladığım sözleşme ve evraklar tamamen lehimize durumda.

Sözleşmelerimin hiçbir maddesinde taahhüt bitiminde LIFECELL MAXI paketten kullanmaya devam eder diye bir ibare ve buna ima eden bir madde yoktur.

Taahhüt 16.Maddede ucu açık her şekilde müşteri aleyhine yorumlanabilecek bir ibare var. Onu da ekte sundum incelersiniz. Anayasa ve yargıtaya göre hiçbir kanuni sözleşmesel düzenleme geriye dönük olsa da aleyhe yorumlanamaz lehe yorumlanabilir.

Kanuni olarak tarifemi 63.58TL den güncellenmesi gerekir. Ancak yıllık TEFE TÜFE oranında zam yaparak fiyatta oynama yapabilir. EVDE 4.5G VINN kampanyası ilk çıktığı taahhüt fiyat 74 yazmaktadır. Ya da bu fiyattan kullandırım yapmak zorundalar.

24 ay 60TL den kullandın ses çıkarmadın şimdi mi uyandın diyenler çıkabilir. Ben Turkcell'e silah dayayıp bana bu tarifeyi ver demedim. Gittim başvurdum 15 gün uğraştım şikayet üstüne şikayetle sonunda başardım hakkım olanı aldım kullandım. Sözleşmeyi güzel yapsalarmış benim sorunum değil. Ben müşteriyim. Kimse buraya Turkcell'in avukatlığını yapmaya gelmesin karşıma.

Hakkınızı bilin araştırın uygulayın. Kapitalist çark dişlileri arasında fazla ezilmeyin.

Tüm evrakları ekran görüntülerini buraya ekliyorum herkes istifade etsin. Hakem heyeti başvuru metnini de ekliyorum.

-------------------------------------HAKEM HEYETİ BAŞVURU METNİM-------------------------------------

Superonline alt yapısı olmayan bölgelerde aylık 63.58 TL den verilen 08/12/2018 Tarihinde .........başvurup 24 ay taahhüt imzalayarak 0533 4289371 DATA hattı ile 50GB Adil Kullanım Kotalı ‘’Evde 4.5G VINNWiFi Kampanyası’’ kullanmaya başladım. 2019 Ocak ayından itibaren BTK kararı ile tüm AKN (Adil Kullanım Kotalı) Paketlerin kotası kaldırılarak sınırsıza çevrilmiştir.

Taahhüt bitim tarihi olan 24 Aralık 2020’den 1 ay önceki son faturamda ‘’Mesajınız Var’’ kısmında ‘’Bireysel Multi Modem Kampanyası isimli kampanyanız 24.12.2020 tarihinde bittikten sonra BIREYSEL STD INTERNET TARIFESI tarifesinden ücretlendirileceksiniz. Aylık paket ücretiniz 63,58 TL olacaktır. Paket bitiminde geçerli olacak diğer ücretlendirme bilgilerinizi ise "Tarife Bilgileriniz" kısmında görebilirsiniz.’’ Yazmaktadır. (EK1)

Buna rağmen taahhüt bitimine 2 gün kala 05334299371 numaralı DATA hattıma gelen sms de ‘’Kontratlı Lifecell Pro Bilgisayardan Internet paketi aboneliğiniz 3 gün sonra sona erecektir. Kampanya bitiminde kotadan sonra asim ücretli (LIFECELL MAKSI BILGISAYARDAN INTERNET) kontratsız internet paketi fiyatı ücreti üzerinden kullanımınız devam edecektir. Detaylar için https://dijital.li/a7gQ8

yi ziyaret edebilirsiniz. B002’’ yazmaktadır. Bahsettikleri paketin ücreti 210TL’dir.(EK2)

6502 Sayılı Tüketici Kanunu ve sair mevzuat gereği tüketici taahhüt/sözleşme bitimine 1 ay kala yeni durumdan haberdar edilmesi gerekmektedir. Bunu yapmamış tüketici kanununa göre haksız duruma düşmüştür. 1 ay önceki son faturamda da taahhüt bitiminde 63.58 TL üzerinden faydalanacağım yazmaktadır. Anayasa ve Yargıtaya göre tüm düzenlemeler geriye dönük de olsa Tüketicinin Aleyhine işletilmelidir. Satıcı aleyhime sözleşmeyi yorumlayarak haksız şart uygulamıştır.

Turkcell ile yaptığım abonelik sözleşmesi ve taahhüt sözleşmesinde taahhütün bitmesi akabinde hangi pakete dahil edileceğime dair herhangi bir net ifade yoktur. Firmaların müşterileriyle yaptığı tip sözleşme ve taahhüt anlaşmalarında taahhüt bitiminde müşteri kendi isteğiyle ve imzasıyla yeni bir pakete geçmediği sürece aynı paketin taahhütsüz fiyatı üzerinden devam eder demektedir.

Aynı sözleşmenin 16.Maddesinde ‘’Paket Taahhüt Süresi sona erdikten sonra yapacağım tüm Bilgisayardan İnternet kullanımlarımın, o tarihte Hattıma tanımlı bir Bilgisayardan İnternet Paketi varsa ilgili paketten , yoksa Standart İnternet Paketi Tarifesi üzerinden ücretlendirileceğini’’ yazmaktadır. Madde tüketicinin aleyhine yorumlanabilecek tarzda ucu açık haksız şart niteliğindedir. Sözleşme tamamında taahhüt bitiminde hangi pakete dahil edileceğime dair herhangi bir madde yoktur. Turkcell maddeyi yukarıda zikrettiğim çelişkili açıklamalarıyla aleyhime yorumlayarak tarifemi 210 TL den düzenlemiştir. (EK3, EK4)

‘’LIFECELL MAXI BILGISAYARDAN INTERNET’’ paketine dair hiçbir talebim ve isteğim bulunmamaktadır. Kendi isteğim ve rızam dışında bu pakete dahil edildim. Kampanya internet sayfasında ‘’29.12.2018 itibarıyla 50GB içeren paketlerde, kontratı biten müşterilerimiz 50GB Lifecell Maksi Bilgisayardan İnternet teklifi üzerinden faydalanmaya devam eder. ‘’ yazmaktadır. (EK5)

29/12/2018 Tarihi itibariyle sözleşmesi bitenlerin ve yeni abone olacaklar bu pakete dahil ediliyor. Benim sözleşme tarihim 08/12/2018’dir.

Kampanya internet sayfası:

https://www.turkcell.com.tr/kampanyalar/diger-kampanyalarimiz/4-5g-evde-vinnwifi-kampanyasi?source=CMS&place=campaigns_category

Talep ve Sonuç:

Sözleşmemde lehime olduğu gibi mevcut tarifemin 63.58 TL’den güncellenmesini, daha sonra 63,58 TL olan tarife ücretimin aynı sözleşmenin 22.Maddesine istinaden enflasyon oranları ile güncellenmesi hususlarında karar verilmesi için heyetinizden arz ve talep ederim. 

hocam yalnız bu sefer kaybeden taraf siz olabilirsiniz. taahhüt süresince sizlere fiyatı doğru bir şekilde uygulamışlar sorun çıkmamış. Orada mesaj geldi diye size o fiyattan faturalayacaklar diye bir kaide yok.

• Taahhüt sözleşmesi bağlar bizi. Sözleşme hiçbir maddesinde dahil olacağım yeni tarife bilgisi yer almamaktadır.

Turkcell'in yapmış olduğu tüm sözleşmelerde şuna benzer ifadeler yazar mesela. Ben bu tarifeyi tedavülden kaldırdım seni buna dahil ediyorum diyemez ben istemediğim sürece.

• ''Paket Taahhüt Süresi sona erdikten sonra, aksi Turkcell’e bildirilmediği veya farklı bir Superbox İnternet paketi seçilmediği sürece, taahhüt süresinin sonuncu ayında kullanılan Superbox Fırsat internet paketinin ilgili taahhütsüz paketleri tanımlanır.

Ayrıca tüketici kanununa göre satıcı aboneyi sözleşme bitmesine 1 ay kala bilgilendirip teklif sunması gerekir. Bu zorunludur. Bunu yapmamış.

Mevcut durumda beni ya 63.58TL den ya da paketin ilk çıktığı zamanki taahhütsüz fiyatı 74TL den kullandırmak zorundadır. En fazla enflasyon oranında düzenler uygular. Benim kaybedecek bir şeyim yok iptal ettirmiyorum tarife değiştirmiyorum aynen devam. Haksız çıkarsam gider iptal ettirir kapatırım yoluma bakarım. Ama %90 haklı olduğum ortada. Taahhüt sözleşmesini herkes dikkatlice okusun anlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmanistan -- 23 Aralık 2020; 15:14:21 >

• Benim de yarın 24 ay doluyor. Bugün gidip hat iptal başvurusunu yaptım. Güzeldi ama geçti gitti.
  • Türk Telekom, tarife kapatılsa bile eski müşteriyi aynı tarifeden devam ettirse de Türkcell kapattığı tarifeden devam ettirmiyor, kafasına göre istediği tarifeye geçirtiyor müşterisini. Bu yıllardır böyle diye biliyorum.

Ayrıca "Aynı tarifeden enflasyon oranını geçmeyen zamla devam ettirmek zorundalar" diyorsanız maalesef durum öyle olmuyor. Biz geçen sene Pttcell firmasının 2 ay arayla toplamda %300'lere varan zammını BTK'ya şikayet ettiğimizde BTK'nın buranın İsviçre değil Türkiye olduğunu yüzümüze vurduğu şu müthiş cevabıyla dersimizi almıştık: "Operatörler istediği oranda zammı yapma hakkına sahiptir."..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi glory34 -- 23 Aralık 2020; 16:10:51 >
  • glory34 kullanıcısına yanıt

BTK filan hikaye. Hiçbir yaptırımı yok. Şikayeti alıp yollamaktan başka bir işe yaramaz. Hukuksal olarak bizi bağlayanlar taahhüt sözleşmesi ve abonelik sözleşmesidir. İlgili taahhüt sözleşmesinde taahhüt bitiminde hangi pakete geçeceğim yazmıyor. Operatörlerin yaptığı BTK onaylı TİP sözleşmelerinde taahhüt bitiminde şu tarifeye geçirilir yazmaktadır yeni yapılanlarda. Ama benim dönemimde bu sözleşmeye bunu yazmamışlar. Sonradan ayıkmışlar

• Bugün itibariyle güncel fatura durumum resimdeki gibidir. Lifecell Pro Bilgisayardan İnternet paketinin artık sonlandırıldığını söyleyen Turkcell abone alımına kapalı Lifecell Maxi pakete dahil edebiliyor beni. Fatura kısmında iki paket var. 63.58 TL ve 210TL olarak iki pakete dahil etmişler. Neyse hattımı hemen 90 günlüğüne dondurup hakem heyeti kararını beklemeye geçeceğim. Resmen komedi bir durum. Türk Telekom o dönemde emsal bir pakette sınırsız kullanıma aynı fiyattan kullandırmaya devam etmektedir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.