Şimdi Ara

Vodafone sınırsız eğlence tarifesi (Netflix ve amazon prize sınırsız)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
8.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni bir tarife çıkarmış vodafone arkadaşlar sınırsız eğlence paketi içinde netflix ve amazon da sınırsız tüm pass paketlerine ek

Vodafone sınırsız eğlence tarifesi (Netflix ve amazon prize sınırsız)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Vodafone Sınırsız Eğlence Paketi: Netflix ve Amazon Prime'da Sınırsız Eğlence

Vodafone, sınırsız eğlence arayanlara Vodafone Sınırsız Eğlence Paketi'ni sunuyor. Bu paket, Netflix ve Amazon Prime'da sınırsız içerik yayınlamana olanak tanıyor.

Netflix ile Sınırsız Eğlence

Vodafone Netflix paketi ile en sevdiğin dizileri, filmleri ve belgeselleri dilediğin kadar izleyebilirsin. Netflix'in geniş kütüphanesindeki tüm içerikler, Vodafone Sınırsız Eğlence Paketi ile sana açık.

Amazon Prime'da Sınırsız Prime Video

Amazon Prime üyeliği de Vodafone Sınırsız Eğlence Paketi'ne dahil. Bu sayede, Amazon Prime Video'da bulunan filmlere, dizilere ve belgesellere sınırsız erişim elde edersin. Prime Video'nun özel yapımları ve Amazon Orijinalleri de seni bekliyor.

Vodafone Sınırsız Eğlence Paketi İptali

Vodafone Sınırsız Eğlence Paketi'ni istediğin zaman iptal edebilirsin. İptal işlemini Vodafone Yanımda uygulaması üzerinden veya Vodafone bayilerinden gerçekleştirebilirsin.

Vodafone Netflix Fiyatı

Vodafone Sınırsız Eğlence Paketi'nin fiyatı, seçtiğin tarife ve ek hizmetlere göre değişebilir. Vodafone'un resmi web sitesi veya bayilerinden güncel fiyat bilgisi alabilirsin.

Vodafone Netflix Sınırsız

Vodafone Netflix sınırsız paketi ile internet kotanı dert etmeden en sevdiğin içerikleri dilediğin kadar izleyebilirsin. Vodafone'un hızlı ve güvenilir internet bağlantısı ile kesintisiz bir yayın deneyimi yaşarsın.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • İşte bu.....

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sınırsız chrome gelirse şaşırmam.

• < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Boks maçı sanıyordum...

• Zaten netflix denen sitedeki söz konusu film içeriklerinin bahsettiğiniz uygunsuz şeyler den hiçbir farkı yok, ha o ha o benim için

• Vodafone’un interneti kanser ediyor, Netflix’de düşünemiyorum.

• 🔞

• ne zaman resmileşiyor?

• __kadıköyRAP__ kullanıcısına yanıt
    bir aya kalmaz bence web sitesinde yeni red 40 diye çıkarırlar. pahalı falan ama paketlerin içeriği muazzam. red 50 red 100 fln beklerim yani.

• Paket kullanıma açıldımı bilen varmı kontratım bitti deneyebilirim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • .PanxeR. kullanıcısına yanıt
    Vodafone Müşteri Hizmetleri 542'yi arayın derim,büyük ihtimal çıkmamıştır ama yine de deneyin şansınızı.

• Bende anlamadım,çıkar kokusu yakında. Limitsiz Redli varken,vf'da 130 TL ve üzeri gb'lı tarifeye vermek mantıksız aslında.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.