Şimdi Ara

Vodafone şikayete cevap....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Soru:
    Merhabalar..Tarifemi değiştirmek ve içerisinde internet paketi bulunan bir tarifeye geçmek istiyorum fakat; tarifeleri incelediğimde farklı operatörden gelen yeni abonelerden daha fazla ücret ödemem gerektiğini görüyorum.Yaklaşık 16-17 yıllık aboneyim.Benden; yeni gelen abonelerden daha fazla ücret isteyerek niçin cezalandırıyorsunuz? Bunca yıldır farklı bir operatöre geçmediğim için suçlu muyum?

    Cevap:
    Sayın **************

    İletmiş olduğunuz bildiriminize istinaden, ********* numaranız ile ilgili gerekli incelemeler sağlanmıştır.

    Web sitemiz [www.vodafone.com.tr] üzerinde belirtilen mevcut kampanyalarımızdan, gerekli koşulların sağlanması durumunda tüm abonelerimizin faydalanabileceğini belirtmek isteriz. Abonelerimizin talep ve sorunlarını karşılayabilmek, en kısa sürede çözüme ulaştırabilmek ve siz değerli abonelerimizin memnuniyetini kazanmak için; Vodafone olarak yeni servisler, yeni düzenlemeler ile sürekli gelişmekte ve hizmet kalitemizi arttırmakta ve siz değerli abonelerimiz için en iyisini yapma gayreti içerisindeyiz.

    Gerek Vodafone Faturalı gerek Vodafone Faturasız hatlarımız için belirli süreler kapsamında farklı avantaj ve içerikte kampanyalar hazırlamaktayız. Talep etmeniz durumunda, şu an abonelerimizin kullanımına sunulmuş olan tarife ve kampanyalarımızdan yararlanabileceğinizi hatırlatırız. Mevcut kampanyalar ve tarifeler hakkında detaylı bilgi için web sitemizi [www.vodafone.com.tr] ziyaret edebilirsiniz.

    Saygılarımızla
    Vodafone


    Çok yaratıcı bir cevap....







  • Vodafone nin turşunu mu kurcan kaz gibi yolunacağına taşı hattı

    İlla vodafone kullanacağım diyorsan 3 ay diğer operatörde kal sonra vodafone ye taşın sonra bak nasıl el ✋ üstünde tutuyorlar seni

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyide tüm operatörler aynı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.