Arkadaşlar Turkcell´den Vodafone´a geçiyorum ancak tek sorunum şu: Turkcell de bana haftada 1 mesaj gelir rehberinizi yedekleyin diye ve evet i tıkladığım an cep telefonumdaki rehberin bir yedeği alınır. Bütün bilgi Turkcell serverlarında saklanıyor ve istediğim zaman bunları değiştirme imkanına sahibim. Ayrıca yeni bir telefon aldığımda online olarak telefonunu seçiyorsun gönder diyorsun bütün numaralar yeni telefonuna gönderiliyor.
Bu uygulamanın aynısı Vodafone da varmı acaba ???? Sim kartı yedeklemeden bahs etmiyorum. Sim kart bütün bilgileri almıyor.
Bilen arkadaşlar varsa bi yardımcı olabilirlerse sevinirim.
aynısı vodafone 64k lık kartlarda var...istersen her telefonu açtığında yedeklemek istermisiniz diye soruyor
quote:
Orijinalden alıntı: waskomnl
Arkadaşlar Turkcell´den Vodafone´a geçiyorum ancak tek sorunum şu: Turkcell de bana haftada 1 mesaj gelir rehberinizi yedekleyin diye ve evet i tıkladığım an cep telefonumdaki rehberin bir yedeği alınır. Bütün bilgi Turkcell serverlarında saklanıyor ve istediğim zaman bunları değiştirme imkanına sahibim. Ayrıca yeni bir telefon aldığımda online olarak telefonunu seçiyorsun gönder diyorsun bütün numaralar yeni telefonuna gönderiliyor.
Bu uygulamanın aynısı Vodafone da varmı acaba ???? Sim kartı yedeklemeden bahs etmiyorum. Sim kart bütün bilgileri almıyor.
Bilen arkadaşlar varsa bi yardımcı olabilirlerse sevinirim.
Doğrudur da. Sim kart isimleri faln sınırlı bir şekilde yazıyor, ve 1 kişiye farklı telefon numaraları ekleemiyorsun, her numaraya ayrı bir kişi ekliyor sanırım. Eğer yanılmıyorsam eskiden öyleydi, artık nasıldır bilemiyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: waskomnl
Doğrudur da. Sim kart isimleri faln sınırlı bir şekilde yazıyor, ve 1 kişiye farklı telefon numaraları ekleemiyorsun, her numaraya ayrı bir kişi ekliyor sanırım. Eğer yanılmıyorsam eskiden öyleydi, artık nasıldır bilemiyorum.
Hala durum böyle. Simkartların daha çok gelişmesi lazım.
Telefonun suitinden bilgisayarına kaydet..
yada windows mobile tek var ise direk myphone.microsoft.com ile eşitleyebilirsin
Ya dawww.zyb.com kullanabilirsin. Çok kullanışlı. Nokia telefonlar için senkronizasyon yapmak amacıyla ZYB mesaj ile Vodafone Live gibi ZYB isimli bir bağlantı ayarı gönderiyor. Rehber vb. senkronizasyon yaparken o profili kullanıyorsun. Çok basit kullanımı.
Hatta iphone uygulaması dahi var ZYB nin. Diğer telefonlarda hiç denemedim ama Nokia telefondan yedekledigim rehberi iphone'a çok kolay aktardım.
quote:
Orijinalden alıntı: SeTha Ya dawww.zyb.com kullanabilirsin. Çok kullanışlı. Nokia telefonlar için senkronizasyon yapmak amacıyla ZYB mesaj ile Vodafone Live gibi ZYB isimli bir bağlantı ayarı gönderiyor. Rehber vb. senkronizasyon yaparken o profili kullanıyorsun. Çok basit kullanımı.
Hatta iphone uygulaması dahi var ZYB nin. Diğer telefonlarda hiç denemedim ama Nokia telefondan yedekledigim rehberi iphone'a çok kolay aktardım.
HEPSİNİ DESTEKLİYOR..Bendede sony ericsson ile yaptım :)
Turkcell'inki 10 numara, numara tasimamak icin en buyuk sebep...
Yalniz Turkcell'den baska bir operatore gectiginiz anda tum kayitlar hemen siliniyormus, aci bir sekilde tecrube edilmistir :] ...
bende çift hat var hem turkcell hem vodafone turkcellde yedekliyorum lazım olursa turkcelli o telefona takıp yüklüyorum :)
quote:
Orijinalden alıntı: keyn
Turkcell'inki 10 numara, numara tasimamak icin en buyuk sebep...
Yalniz Turkcell'den baska bir operatore gectiginiz anda tum kayitlar hemen siliniyormus, aci bir sekilde tecrube edilmistir :] ...
Kesinlikle 10 numara. Kendisi otomatikman synchrinze ediyor. Turkcel yapıyorsa vodafone neden yapamasınki ? Turkcell den kat kat büyük vodafone. umarım birşeyler yaparlar.
Arcadaşlar tekrar merhaba, tüm uğraşlarım sonunda, gittiğim bir başka TİM'de rehber problemimi çok kolay bir şekilde halletmiş bulunmaktayım. aklınızda bulunsun, Necatibey Caddesi üzerinde bulunan TİM'de iş yok, ancak Batıkent Atlantis City'deki TİM işlemi 5 dakikada halletti. buradan yardımcı olmaya çalışan ve yorum yazan tüm Arcadaşlara tekrar teşekkür ediyor ve iyi bayramlar diliyorum... sevgi ve saygılarımla...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme