Şimdi Ara

VODAFONE REDBOX 4.5G EVDE İNTERNET★ANA KONU★ [150GB 139TL , 300GB 199TL , 400GB 249TL] GÜNCEL (87. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
2.644
Cevap
35
Favori
229.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
14 oy
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Müşteri hizmetleri ile görüştüğümde Vodafone evde internet tarifelerine ceza ödemeden geçemeyeceğim söylediler. Ceza tutarı 1.300tl imiş. 2 yıl dolmadan kapatırsam ceza çıkacakmış. Ayrıca devredilemiyormuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: asafated

Müşteri hizmetleri ile görüştüğümde Vodafone evde internet tarifelerine ceza ödemeden geçemeyeceğim söylediler. Ceza tutarı 1.300tl imiş. 2 yıl dolmadan kapatırsam ceza çıkacakmış. Ayrıca devredilemiyormuş.

1.yılın sonunda iptal edemiyor muyuz yani?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seperatex -- 2 Nisan 2021; 16:18:4 >

1300 ne ya yuh arkadaşım superbox u kapatırken 600 tl falan ödemişti.

ilk ay sanki iptal ettirememiz için sorunsuz 35mbps veriyorlardı. 1 haftadır 10-15mbps kopmalar başladı.

Maalesef, 2 yılmış. Zaman geçtikçe cayma bedeli düşüyormuş.

Yalnız şöyle bir saçmalık var; ilk başvuruda internet altyapısı bulunmayan lokasyında olmayı şart koşuyor. Sonra altyapısı bulunan yere taşınırsan da ayrılmanı engelliyor. Yine Vodafone'da kalacak olsan bile sabit internet tarifesine geçişine izin vermiyor. Birbiriyle çelişen durumlar.

Maalesef, 2 yılmış. Zaman geçtikçe cayma bedeli düşüyormuş.

Yalnız şöyle bir saçmalık var; ilk başvuruda internet altyapısı bulunmayan lokasyında olmayı şart koşuyor. Sonra altyapısı bulunan yere taşınırsan da ayrılmanı engelliyor. Yine Vodafone'da kalacak olsan bile sabit internet tarifesine geçişine izin vermiyor. Birbiriyle çelişen durumlar.

Saçmalıklar çok fazla. Bizim binada altyapı var ama kusurlu çalışıyor, telekom çözemedi sorunu. Vodafone u aradım redbox için. Sizde altyapı var, redbox bağlayamayız dediler. Sonra netten başvurdum. Ertesi sabah redbox bağladılar.

Binaya süperonline fiber geldi, hemen başvurdum bağlandı bile. Vodafone faturam 15 nisanda kesiliyor.

Vodafone u iptal ettirirken nelere dikkat etmeliyim? Mh yi aradım 600 ceza 110 son fatura çıkacak dedi. Süperonline 600 cezayı karşılıyacak.

Mesela ceza olan faturayı tarife(110tl) faturasından ayrı mı kesmeliler?

Modem bende kalıyor diye biliyorum?

İncelikleri soruyorum anlayacağınız. Başından geçen varsa yardım bekliyorum.

• Merhaba arkadaşlar Limitsiz Redbox tarifesini kullanıyorum 6 aydır, ancak ilk haftanın sonundan itibaren salonda bulunan modemin sinyal gücü diğer odalarda düştü, sanırım modemin arkasında sinyal gücünü artırmak için yükseltme yapılabilirmiş bunu nereden satın alabilirim ? Modem marka/model Huawei B535-232

Fotodaki gibi olacak sanırım.

4g/lte anten diye aratırsanız olur.

Örnek:
    www.vatanbilgisayar.com
    ZYXEL LTA3100 / LTE3302 / LTE5366 MODELLERİ İÇİN ANTEN fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/lta3100-eu01v1f.html

• quote:

Orijinalden alıntı: Adabeyi

Fotodaki gibi olacak sanırım.

4g/lte anten diye aratırsanız olur.

Örnek:https://www.vatanbilgisayar.com/lta3100-eu01v1f.html

Zyxel modellerini diyo ama bizim modem marka ve modeli için uygunmudur ?

• ~Onur~ kullanıcısına yanıt
    Modemin arkasındaki kapağı açıp bakın. Sma tipi dişi giriş olacaktır büyük ihtimalle. Alacağınız da sma tipi erkek konnektörlü anten olacak.
  • Aslında ben tam olarak vodafone'un bu durumda önerdiği veya sattığı ürünü almak istiyordum

Bugün aradım cayma bedeli 860 olacak diyorlar. 2 günde ne değişti ki farklı konuşuyorlar acaba?

• Şu paketin kıymetini bilemedik. Arkadaşım almıştı 1.5 sene önce herşey dahil 110 lira ve taahhütsüz 10 mbps sınırsız. Heryere taşınabilir internet, tam kampanya kapandığı zaman almak istemiştim vodafone tarifeyi kapattık dedi.

Arkadaşıma o zaman HUAWEI 4G Modem vermişlerdi.

VODAFONE REDBOX 4.5G EVDE İNTERNET★ANA KONU★ [150GB 139TL , 300GB 199TL , 400GB 249TL] GÜNCEL

;

12 + 12 ay hocam bu sizin tarifeniz 12. Ayda cayarsaniz bedel cikmaz sadece modemin kalan taksitlerini pesin odersiniz, modem 2. El 400 500 liraya satiliyor size giren cikan bisey olmaz yani. İptal ettirmeyin bence cok sacma olur.

16 . aydayım. Cayma bedelinin 600 TL sini süperonline ödeyecek.

Eee hocam niye sitem ediyosunuz ? 400 500 lirayada modemi satarsiniz kar a bile geçiyorsunuz :)

İlk mesajımı okumadınız galiba. Müşteri temsilcileri farklı konuşuyor.

Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.