Resetlee..... < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
VODAFONE REDBOX 4.5G EVDE İNTERNET★ANA KONU★ [150GB 139TL , 300GB 199TL , 400GB 249TL] GÜNCEL (86. sayfa)

-
-
Denedim.İlginç bir şekilde sanırım altındaki etiket fabrikadan yanlış basılmış....
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Anselmo35
Denedim.İlginç bir şekilde sanırım altındaki etiket fabrikadan yanlış basılmış....Ben o modemi direk çöpe atardim kendime huawei b535 modem alirdim..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Arazioninternet hız düşüklüğünden dolayı redbox hizmetini 4 gün kullanımdan sonra iptal ettim.
Alıntıları GösterBen demiştim demek istemezdim ama maalesef öyle.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Artık iade etmişsiniz ama. Modem neydi, sinyal değerleri neydi diye sorulurdu -
Modem ZTE MF 255V. sinyal değerleri şimdilik sormadılar. bayii 7 gün içinde aranacağımı söyledi.
-
Bana da aynısından verdiler. Bu modem fena uyduruk. Wifi’si donup duruyor.
Ben wifi’yi kapatıp asus router’ı kablo ile bağladım. İnterneti asus wifi’sinden paylaştırıyorum.
Sinyal değeri de 4g’de -64dBm.
Bugun tüm gün kullandım. Epey stabildi. -
Arkadaşlar, yeni bir yazlık aldık.. Marmaraereğlisi'nde fakat yeni yapıldığı için altyapı yok ve 6 aydan önce gelmez diyorlar.. Vodafone redbox bağlatmak istiyorum. Sınırsız olan paketten fakat çok fazla şikayet var.. Superbox ve Redbox dışında alternatif yok maalesef. Kullanan arkadaşlar yardımcı olabilir mi
-
6 ay çok uzun bir süre değil. Bekleyin daha iyi. -
Vodafone hattınız varsa, alanda sabah öyle akşam aklınıza geldikçe hız testi yapın. Alacağınız değerler bunlara yakın olur. Test sonuçlarına göre kendiniz karar verebilirsiniz lakin modem olarak zte marka değil de huawei b635 kullanırsanız, satın alma şansınız varsa daha sorunsuz bir internetiniz olur.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bekleme şansımız yok maalesef çünkü oraya taşınacağız ve internet lazım olacak..
Superbox alsak daha iyi olacak gibi ama onunda hızı 10 mbps...
-
quote:
Orijinalden alıntı: ZevkiSefa
Vodafone hattınız varsa, alanda sabah öyle akşam aklınıza geldikçe hız testi yapın. Alacağınız değerler bunlara yakın olur. Test sonuçlarına göre kendiniz karar verebilirsiniz lakin modem olarak zte marka değil de huawei b635 kullanırsanız, satın alma şansınız varsa daha sorunsuz bir internetiniz olur.Bunu Vodafone'dan ekstra para ödeyerek alamaz mıyım hocam?
Şuan sadece ZTE veriyorlar sanırım doğru mudur?
Deneyebileceğimiz Vodafone hattımız yok maalesef.. Turkcell ve Turktelekom kullanıyor herkes..
Magnet tarifelerine baktım ama kotalı tarifeler olduğu için işimize gelmedi.
-
15 mbit sınırsız redbox kullanıyorum. Zte modem çok kötü. Modem değişme veya router ile dağıtma alternatifiniz yoksa bulaşmayın derim. -
Elimde hali hazırda tp link archer c60 router var.. Bu işimi görür mü sizce?
15 mbit hızın tamamını alabiliyor musunuz
-
İş görür.
Hız dalgalı speed testte tam hız alamıyorum. Şimdi test yaptım 6.3/4.6 mbit. Bulunulan yere göre çok değişken.
Ama vodafonetv izletiyor. Nadir de olsa takılma oluyor tabi. -
quote:
Orijinalden alıntı: Adabeyi
İş görür.
Hız dalgalı speed testte tam hız alamıyorum. Şimdi test yaptım 6.3/4.6 mbit. Bulunulan yere göre çok değişken.
Ama vodafonetv izletiyor. Nadir de olsa takılma oluyor tabi.Konuyu inceledikten sonra Superbox bağlatmaya karar verdim.. Teşekkürler hocam ilginiz için.. 15 mbps diye alıp 6 mbps hız alacağıma superbox bağlatmak daha iyi olacak..
-
quote:
Orijinalden alıntı: Mar00NKonuyu inceledikten sonra Superbox bağlatmaya karar verdim.. Teşekkürler hocam ilginiz için.. 15 mbps diye alıp 6 mbps hız alacağıma superbox bağlatmak daha iyi olacak..
Alıntıları Gösterben de superbox istiyordum ama fiyat yüksek ve upload düşük olduğu için tercih edemedim.
-
4-5 aydır oturduğum binada altyapı olmadığı için vodafone redbox kullanıyordum gayet de memnundum, sürekli evden çalışıyorum ve işimi gördü. Ancak şimdi yeni bir eve taşındık ve burada altyapı bulunuyor.
Vodafone ile görüşerek sabit internete geçmek istediğimi söyleyeceğim ancak buradan isteyen arkadaş varsa devredebilirim. Altyapısı olup da redbox kullanmak isteyenlere verilmiyor sanırım. İstanbul Anadolu yakasından isteyen arkadaş varsa bana ulaşsın.
not: huawei modem
-
Arkadaşlar bulunduğum konumda 4G gayet iyi çekmesine rağmen online başvuru yapmaya çalıştığımda "Üzgünüz, girdiğiniz adrese uygun evde internet tarifesi bulunmamaktadır." hatasını veriyor ve işleme devam edemiyorum. Fikri olan var mı?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X