Şimdi Ara

VODAFONE REDBOX 4.5G EVDE İNTERNET★ANA KONU★ [150GB 139TL , 300GB 199TL , 400GB 249TL] GÜNCEL (84. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.640
Cevap
36
Favori
222.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ylodmr

Modemin bağlandığı band değişiyordur
    Huawei modemlerde band seçebiliyorsun ama ZTElerde bu özellik yok galiba

Teşekkürler biraz araştırdıktan sonra "Huawei Band Tool" adındaki bir araçla bu işlemi yapabildim. sanırım sorun vodafone un mahallemdeki 2300 bandında, modemede boşuna pislik attık :) şu an sağlam değerler aldığım bantlardan birini seçtim ve eskisi gibi problemsiz kullanıyorum çok şükür. Teşekkürler Tekrar

• Bugün ilk defa kota bitti diye internet kesildi (büyük ihtimal ) çark çevirdim 2 GB geldi açıldı. Çark işe yarıyor galiba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • isviçreli bilim adamı kullanıcısına yanıt
    Buna sevindim 🤣
  • selimkar444 kullanıcısına yanıt
    Sorunu çözdüğüne sevindim Android telefon kullanıyorsan Huactrl programına bakabilirsiniz Huactrl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ylodmr -- 15 Mart 2021; 14:4:44 >

aynı sorun bende de var. müşteri hizmetlerini her aradığımda uzaktan birkaç ayar yapıyorlar hız artıyor, 1 gün sonra tekrar yerlere düşüyor. Yerden kastım 1 mbps bile zor oluyor neredeyse. Ben de mecburen yalnız 3Gye aldım 5-6 mbps idare ettiği kadar kullanıyorum. vodafoneunun 4G yayını yoğunluk nedeniyle çok kötü son zamanlarda. Onlar düzeltene kadar arıza kaydı açtırmaya devam edeceğim.

• Alaska Yolcusu kullanıcısına yanıt

Vodafone taşicilari çok berbat hocam , 5g nin kesin gelmesi lazim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Alaska Yolcusu

aynı sorun bende de var. müşteri hizmetlerini her aradığımda uzaktan birkaç ayar yapıyorlar hız artıyor, 1 gün sonra tekrar yerlere düşüyor. Yerden kastım 1 mbps bile zor oluyor neredeyse. Ben de mecburen yalnız 3Gye aldım 5-6 mbps idare ettiği kadar kullanıyorum. vodafoneunun 4G yayını yoğunluk nedeniyle çok kötü son zamanlarda. Onlar düzeltene kadar arıza kaydı açtırmaya devam edeceğim.

Benim yaptığım gibi huawei band tool adlı araçla iyi değerler aldığın 4g bandına sabitleye bilirsin. onların düzelteceğini sanmıyorum. en son arıza kaydıma dönmediler bile.

• Çekmeyen hızı patates olan, radyolink'le hız vermeye çalışan vodafone'un. Altyapısı olmayan müşterileri kandırıp sattığı bir hizmet. Zaten 3 mbps veriyordu redbox çıkardılar bu sefer 0 mbps olacak.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Vodafone ülkeden kalksa acaba ne olur?
    TT ile TU kapışır. Sizce en çok müşteriyi TT mi kapar TU mu?

• Redbox kullanıp Playstation'da Fifa ultimate team oynayan var mı? Varsa MS değerleri nedir acaba online maçlarda?

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-9A0BECBC3

Çekmeyen hızı patates olan, radyolink'le hız vermeye çalışan vodafone'un. Altyapısı olmayan müşterileri kandırıp sattığı bir hizmet. Zaten 3 mbps veriyordu redbox çıkardılar bu sefer 0 mbps olacak.

bölgeye göre değişir bu. ttnet ten vdsl aldım çekmedi sürekli kopuyordu çözemediler. superonline dan adsl aldım oda çekmedi süperbox aldım oda kopuyordu. 2 ay önce redbox aldım kopma yok oyunlar akıyor upload yüksek. indirme 35-40mbps arası. belekte merkeze uzak yerde yaşıyorum

• Redbox değilde redlimilitsiz tarifesinin interneti den çok memnunum

biraz kurcaladım ama benim modem huawei b535-232 sanırım band tool'u desteklemiyor.

• Arkadaşler hepinize merhaba. 12-13 Ocak gibi başvuru yaptım ve 1 günde bağlantı/kurulum sağladın. 2 aydır sorunsuz kullanıyorum. Bugün faturama baktığımda önceki aya göre farklılık gördüm. Bu herkeste bu şekilde mi oldu? Bir önceki aya göre olmayan vergileri yüklemişler.

VODAFONE REDBOX 4.5G EVDE İNTERNET★ANA KONU★ [150GB 139TL , 300GB 199TL , 400GB 249TL] GÜNCEL
    VODAFONE REDBOX 4.5G EVDE İNTERNET★ANA KONU★ [150GB 139TL , 300GB 199TL , 400GB 249TL] GÜNCEL

Cevap verirseniz çok teşekkür ederim. Ödemesi geçmemiş fatura için geç ödeme ücreti dahi çıkarmışlar.

• Beyler redbox ta son durum nedir full sınırsız tarife varmı ?

• Altyapım olmadığından dolayı redbox limitsiz paketi almak istiyorum. Hangi modemi veriyorlar ?

• Arazion kullanıcısına yanıt
    Bana zte verdiler
  • Schizoid S kullanıcısına yanıt

Bende tarife ücretleri 80 lira , taksit bedeli sabit 19 lira, diğer kullanımlar neredeyse 0 tl , vergiler de marta kadar 13, martta 19 tl.

Sizin şubat vergisini almamışlar galiba onu marta eklemişler, tarife ücretiniz fazla isterseniz onu inceleyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ofsayt Bozan Stoper

bölgeye göre değişir bu. ttnet ten vdsl aldım çekmedi sürekli kopuyordu çözemediler. superonline dan adsl aldım oda çekmedi süperbox aldım oda kopuyordu. 2 ay önce redbox aldım kopma yok oyunlar akıyor upload yüksek. indirme 35-40mbps arası. belekte merkeze uzak yerde yaşıyorum

Alıntıları Göster

Kotalı mı sınırsız paket mi

• 
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.