Şimdi Ara

Vodafone PİŞMANLIKTIR!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
1.879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vodafone ile rezil bir internet tecrübesi yaşıyorum. Bulaştığım güne lanet olsun.

*Öncelikle taahhüt olarak 24 mbit fiber istediğim halde 16 mbit adsl bağlamışlar. Bununla ilgili kayıt açtığımda 24-48 saat içinde dönüş yapılacak dediler. Dönüş yapılmadı!!!

*Aynı apartmanda yan daireye taşındım. İstesem kabloyu yan tarafa uzatırdım ama adres hatası olmasın diye nakil istedim. Sandım ki 1-2 saatte nakil olur. Bana bilgi verilmeden internetim tık diye kesildi. Tam 12 gündür internetim yok. Hergün kayıt açtırıyorum ve Her kayıt açtırdığımda 24-48 saat içinde dönüş yapılacak diyor. Dönüş yapılmadı!!!

*Bana taahhüt dışı bir internet bağlantısı bağlandığı için ve sinir stres sahibi yaptığı için vodafone'dan kurtulmak istiyorum dediğimde 150 tl ceza bedeli ödemem gerektiği söylendi. Allah belasını versin böyle işin. Bundan sonra her platformda kötüleyeceğim vodafone denen rezil firmayı.

Ucuz olsun filan demeyin. Ttnet'den şaşmayın. Aracı firmalar ile uğraşmak inanın ki çok çok kötü oluyor.

• Vodafone u övenlere kapak olsun bu tecrübe. Çok az yere hizmet vermelerine rağmen sorun yaşayan çok bu vodafone da..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mu5tafa

Vodafone u övenlere kapak olsun bu tecrübe. Çok az yere hizmet vermelerine rağmen sorun yaşayan çok bu vodafone da..

Ttnet calisanimisin.

Farkinda olmadigin birsey var Vodafone Alt yapisi diye birsey yok.
    Vodafone Turktelekom uzerinden hizmet veriyor.

Turktelekomunda ttnet icin yaptiklarini biliyoruz
    Turktelekom denilen tekel yok edilmeden buyuk capta bir iss zor meydana gelir.
    Adamlar rakip olmasin diye herseyi yapiyorlar.

Vodafonun hatalari tabiki var ttnete gore cok daha fazla vardir ama alt yapisal sorunlarin uzun suredir cozum bulunamamasinin sebebi Turk telekomun ttneti korumaya calismasidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: YveJhin

quote:

Vodafone u övenlere kapak olsun bu tecrübe. Çok az yere hizmet vermelerine rağmen sorun yaşayan çok bu vodafone da..

Ttnet calisanimisin.

Vodafonun hatalari tabiki var ttnete gore cok daha fazla vardir ama alt yapisal sorunlarin uzun suredir cozum bulunamamasinin sebebi Turk telekomun ttneti korumaya calismasidir.

Dikkat ettiysen üzerine basa basa söylediğim tek şey "dönüş yapılmadı" oluyor. Yani altyapı Türk telekom olabilir ama müşteri hizmetleri vodafone'a bağlı. Çok mu zor işi takip edip 48 sonra haber vermek? Ben de ucuz diye geçtim ama maalesef müşteri hizmetlerindeki elemanların kayıt açmak dışında hiç bir yaptırımı yok. Resmen yalvardım müdür veya yöneticilerine ulaşmak için. Her seferinde acil talebinizi iletiyoruz diyorlar. Yalancılılık başka birşey değil.

• YveJhin Y kullanıcısına yanıt
    ttnetten kazığı yiyince anlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnderT

quote:

quote:

Ttnet calisanimisin.

Dikkat ettiysen üzerine basa basa söylediğim tek şey "dönüş yapılmadı" oluyor. Yani altyapı Türk telekom olabilir ama müşteri hizmetleri vodafone'a bağlı. Çok mu zor işi takip edip 48 sonra haber vermek? Ben de ucuz diye geçtim ama maalesef müşteri hizmetlerindeki elemanların kayıt açmak dışında hiç bir yaptırımı yok. Resmen yalvardım müdür veya yöneticilerine ulaşmak için. Her seferinde acil talebinizi iletiyoruz diyorlar. Yalancılılık başka birşey değil.

Dedigim gibi vodafone ttnetin suan yanindan gecemez ttnete gore cok fazla sorunu var en buyuk sorunu MH nin ise yaramiyor olusu .

Bende internet baglansin diye haftalardir bekliyorum. Bu konuda kimse vodafonu ovemez ttnet mh lerinde kisi bile bana baska iss den hizmet alirsaniz ona gore hizmet alirsiniz deme haddini kendinde buluyorsa bu Turk telekom tekelinin yuzundendir.

Ben 9 senelik ttnet aboneligimi kapatim vodafone basvurdum sebep 60 mbite 4 upload 150 akk 70 lira oldugu icin.

Benim gibi nekadar cok kisi iptal ederse okadar bu oranlarin artisini goruruz yoksa akkde ayni kalir hizlarda.

Artan tek set fiyatlar olur.

Bu sebeple bazi seylerde sikinti cekecezki ttnetin akli basina gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YveJhin -- 29 Kasım 2015; 13:10:57 >

• PowerPC kullanıcısına yanıt
    TTNet işe.
     Vodafone PİŞMANLIKTIR!
  • 0365634b kullanıcısına yanıt
    bilirim fatura yavaş yavaş artmaya başlar bir bakmışsınız böyle olmuş. inanın rezalet bir durum inşallah şu altyapıyı herkese ortak açarlarda telekom ttnet gibi kan emicilerden kurtulur bu memleket.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PowerPC -- 29 Kasım 2015; 13:17:54 >
  • quote:

quote:

Ttnet calisanimisin.

Hadi ya bende vodafone un kendi alt yapısı var zannediyordum..

Adamın derdini okudun mu? Nakil sıkıntısı, vermedikleri hizmet için para istemeleri, geri döneceğiz deyip dönmemeler. Bunun ttnet ne alakası var. Cevap vermek için cevap veriyorsunuz arkadaş. Ttnet, Vodafone net vs hepsi kan emici. Hiç birini övmedim zaten. Neyse sana bu kadar cevap fazla..

• Olayın öncesini de anlatayım fikir olsun.

Salaklık edip ttnet'in 24 mbit 75 gb 55 TL'den devam et fırsatını kabul etmedim. Bu benim eşşekliğim. Geri aynı fiyata TTnet'e dönemedim. Kampanyaları bilmediğim için bu hatayı yaptım. Biraz araştırdıktan sonra ttnet'e bu kadar rest çekmezdim. Hat tamamen kapandığı için hiçbir şekilde kampanya filan vermiyorlar. 3 Ay abonelik bile vermiyor.

Neyse konu vodafone onu yazayım;İ

2 sene fiber kullandığım için 59 tl'lik fiber kampanyasına başvurdum. Bayide form doldururken özellikle bu alanı da kendim işaretledim. 1 hafta sonra filan net bağlandığında bir baktım ki adsl bağlanmış. Müşteri hiz. aradığımda kontrol edelim dedi ve birde ne söylese iyi? "Hattınız fiber için uygun değil. 10 farklı müş.hiz ile görüştüm ama hepsi sistemde kesinlikle fiber desteklemediğini söyledi. 2 senedir fiber kullandığımı hatta ttnet roket ile 97 mbit hız aldığımı söyledim ama kimse bana inanmadı. En sonunda yalvardım ve eve bir teknip ekip gönderilmesini ve evin altındaki dağıtım kutusunuı göstereceğimi söyledim. Ayrıca komşum da hala ttnet fiber kullandığı için onu da gösterecektim.

Hatta açtırdığım kayıtta şöyle yazdırdım. " sn vodafone yetkilisi.. oturduğum bölge türk telekom fiber altyapısı sağladığı halde size sistemsel olarak bunu bildirmemişler ve sizin abone alımında haksız rekabete uğramanıza sebep olan bir durum oluşmuştur. bu konuda türk telekom'u cezai işleme aldırabilirsiniz."

Bunları anlatıp kayıtlara işlettikten sonra beni 10 gün arayan olmadı. 10 günra ben aradığımda şöyle dedi.. Teknik ekibimiz inceleme yaptı ve fiber olmadığına karar verdi.

Allah topunun belasını versin. O teknik ekibinde belasını versin.

Ben kesinlikle kararımı verdim. Vodafone'da çalışan işçiler torpille işe giren bilgisiz ve çözümsüz insanlar. en azından çoğu böyle.. işlerini kesinlikle hakkıyla yapmıyorlar. .. işini iyi yapanları tenzih ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnderT -- 29 Kasım 2015; 13:58:36 >

• quote:

quote:

quote:

Ttnet calisanimisin.

Hadi ya bende vodafone un kendi alt yapısı var zannediyordum..

Adamın derdini okudun mu? Nakil sıkıntısı, vermedikleri hizmet için para istemeleri, geri döneceğiz deyip dönmemeler. Bunun ttnet ne alakası var. Cevap vermek için cevap veriyorsunuz arkadaş. Ttnet, Vodafone net vs hepsi kan emici. Hiç birini övmedim zaten. Neyse sana bu kadar cevap fazla..

Ayni sorunu bende yasadim herkesde yasayabilir.

Vodafonu oven yok .

Ttnet ne zaman ciddi anlamda musteri kaybeder ozaman tekellik sarsilir bunu anlayip oyle yorum yazin.
    Bende 20 gundur hat baglansin diye bekliyorum.
    Arkadasinki gibi vdsl yerine adsl baglanirsa direk iptal ettirip baska bir iss ye gecerim.

Olay bukadar basittir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YveJhin -- 29 Kasım 2015; 14:25:14 >

• Dün Telekom geldi kabloyu bağladı ve ben onay verdim vodafone 1 saate açar dedi. Dün aradım arıza kaydı açtı bugün hala internet yok. Açtırdığım kayidi da çözüldü diye kapatmışlar.

Allah belasını versin vallaha bıktım ya.

• müdür bende TTnetten bıktım bu kadar lanet bi firma olamaz 180 lira ödiyip acaba uydu net aknsiz sınırsız nete geçiyim mi diye düşünüyorum online oyunlarda ping olur mu acaba tek sorunum bu TTNET bıktım yani hizmete bak ya şaka gibi hizmetleri var ping çıkar upload hızı düşer kopar ta allah bin belasını versin yani böye işin biraz araştırıcam su uydu nette ping kopma vs oluyo mu olmuyosa geçicem kurtulucam 50 100 lira fazla veririm kafam rahat olur her pc oturduğumda kanser olmak zorundamıyım ayın 1 inde 16mbs ayın 2 sinde 3 mbs alsın bi tarafına soksun öyle neti ne dizi izleyebilion ne fim 1 saat önceden açıcanda dolucak ha 360p izliceksen hızlı dolduruyo :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gs09gs09 -- 3 Aralık 2015; 16:24:16 >
  • OnderT O kullanıcısına yanıt
    Geçen ayın 8inden beri vodafone un interneti aktif hale fetirmesini bekliyorum. Hergün defalarca arıyorum. Sürekli aynı hikaye bir kaç saate açılır. Kontroller bitmek üzre son aşamasında. Onay bekliyoruz. Nasıl bir kontrol varsa bir ayda bitiremediler.aradığımda küfür etmemek için kendimi zor tutuyorum. Son çare olarak ttnete geçicem mağlesef

• hidayet güneşi H kullanıcısına yanıt
    Ben bir türlü 0,10 mbit hızdan daha yüksek hız veremedikleri için ve cayma hakkımı kullanıp iptal sürecini başlatmamın ardından iptalini bile gerçekleştiremedikleri için 15-20 gündür muhatap oluyorum bunlarla neredeyse her gün 2 kez. Ve artık küfür etmeye başladım umrumda değil. Kendileri kol gibi yalanları atıyolar o müşteri memnuniyeti için kayıt altına aldıkları konuşmalarda. Sıkıyosa o kayıtları çıkarıp mahkemeye versinler benim ettiğim küfürleride. Bende onlara yalancılıktan tahrik oluşturdukları için karşı dava açarım umrumda değil. Bunlar yüzünden sinir stres sahibi oldum son zamanlarda. Bu kadar karaktersiz bu kadar pişkin insanları nasıl bir araya toplamışlar çok şaşırıyorum.

Sende et kardeşim küfür çekinme rahatlıyo insan bi söz vardır öyle g... böyle y.... diye. Bunlar onu hakediyor.
  • tetova16 T kullanıcısına yanıt
    İşyerinde bile alay konusu oldum. Eşim bile sana ne oldu niye bu kadar sinirlisin diyor. Deli olmamak elde değil. 13 ay telekomun binaya tesisat çekme keyfini bekledim. Şimdide tesisatı çekilmiş her şeyi hazır netin 1 aydır aktifleştirilmesini bekliyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: hidayet güneşi

İşyerinde bile alay konusu oldum. Eşim bile sana ne oldu niye bu kadar sinirlisin diyor. Deli olmamak elde değil. 13 ay telekomun binaya tesisat çekme keyfini bekledim. Şimdide tesisatı çekilmiş her şeyi hazır netin 1 aydır aktifleştirilmesini bekliyorum...

Sistemde benim bilgilerimi girince Fatih diye biri cikiyormus :)
    Dusun nasil becerdilerse bunu anlamadim.

Ben iptal basvurusu yaptim .

Bugun babam uzerinden vodafone neti tekrar basvurdum.
    Cumartesi telekom mudurlugune gidip babamin ustune 8 senelik iptal edilen abonelige gore bir ayar cektirmeye calisicam yada uygun bir paket onerirseler oradanda basvuru yapicam.

Hangisi once baglanirsa ona devam

Sanada tavsiyem budur.
    1 ay surduyse benim gibi sistemde biglilerin karismistir o yuzden sonuclanmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi red01 -- 4 Aralık 2015; 0:45:53 >

• red01 R kullanıcısına yanıt
    Benim bilgilerim doğru çıkıyor ama yinede baglayamadilar. Ttnet istemememin iki sebebi var. Birincisi daha önceden kullanmadığım halde ödettikleri 5 aylık fatura. Diğeri upload hızları çok düşük 2mb oda online oyunlarda yüksek pinge neden oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: hidayet güneşi

Benim bilgilerim doğru çıkıyor ama yinede baglayamadilar. Ttnet istemememin iki sebebi var. Birincisi daha önceden kullanmadığım halde ödettikleri 5 aylık fatura. Diğeri upload hızları çok düşük 2mb oda online oyunlarda yüksek pinge neden oluyor

Hocam beni heralde vodafone yada devlet iplemedi :) 10 kusur senelik gsm numaramda babamin ustune ondanmidir bilmem.
    1 aydir verilmeyen Telekom randevu

Aksam 8.30 da basvuruyu yaptiktan sonra

Vodafone sirayla 3 mesaj atmis 3. Mesaj Cumartesi sabah 9 da ekip tesisati kontrol etmeye gelecek seklinde.

Mesaj saati 21.33
    Eger sizde ilk defa hat sahibi olarak basvuruyorsaniz bu yontemi bir deneyin derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi red01 -- 4 Aralık 2015; 6:58:35 >
  • red01 R kullanıcısına yanıt
    Benim zaten hattım bağlandı. Ama vodafone aktifleştirmiyor. Güler misin ağlarmısın. Deli olmamak içten değil

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.