Şimdi Ara

Vodafone PİŞMANLIKTIR! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
1.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu vofafone interneti ile bir tane olumlu yorum yokmu bende bağlatmayı düşünüyodum ttnet den daha beterse almayalım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tetova16

    Ben bir türlü 0,10 mbit hızdan daha yüksek hız veremedikleri için ve cayma hakkımı kullanıp iptal sürecini başlatmamın ardından iptalini bile gerçekleştiremedikleri için 15-20 gündür muhatap oluyorum bunlarla neredeyse her gün 2 kez. Ve artık küfür etmeye başladım umrumda değil. Kendileri kol gibi yalanları atıyolar o müşteri memnuniyeti için kayıt altına aldıkları konuşmalarda. Sıkıyosa o kayıtları çıkarıp mahkemeye versinler benim ettiğim küfürleride. Bende onlara yalancılıktan tahrik oluşturdukları için karşı dava açarım umrumda değil. Bunlar yüzünden sinir stres sahibi oldum son zamanlarda. Bu kadar karaktersiz bu kadar pişkin insanları nasıl bir araya toplamışlar çok şaşırıyorum.

    Sende et kardeşim küfür çekinme rahatlıyo insan bi söz vardır öyle g... böyle y.... diye. Bunlar onu hakediyor.

    En sonunda bugün aboneliğimi iptal ettiler. Kısa mesaj geldi aboneliğiniz iptal oldu diye.

    Şu an için kalan tek sıkıntım Kasım ayı faturası olarak tarafıma yansıttıkları 21,62 liralık borç. Sanırım Aralık ayı içinde 3-4 günlük bir fatura çıkaracaktır bu edepsizler.

    Ben bu faturaları ödemek istemiyorum çünkü önceki mesajımda da belirttiğim gibi hiç bir şekilde 0,10 mbit üzeri hız sağlayamılar ve kullandığım internet boyutuda 100 mb ı aşmadı. Onuda her akşam hız değerlerinde acaba değişiklik varmı diye speeedtest internet sitesine girip çıkmaktan harcadım ki zaten google sayfası bile yaklaşık 2 dakikada falan açılıyordu.

    Bunlara sinirimden gittim GSM operatörü içinde hattı Turkcell'e taşımaya karar verdim. Lanet olsun Vodafone gibi bunlara. Elini veren kolunu kaptırıyor resmen. İnsanların iş saatinde zamanını çalarlar akşam olur eve gidersin çoluk çocukla oynamak eğlenmek varken bu gerizekalıları arayıp muhatap olmak zorunda kalırsın. Yemin ederim bunlarla öyle bir 20 günlük süreç yaşadımki yaşım 30 ben 10 yıl önce bile inter kullanırken böyle sıkıntılar çekmemiştim.

    Aman uzak durun arkadaşlar , sıkıntı olmadan bağlantısı sağlanan adamın bile yanlışlıkla internetini iptal ediyor gerizekalılar isim benzerliği gibi aptallıklarla. Ne güzel benim internetim bağlandı çatır çatır kullanıyorum diye sevinmeyin iki gün sonra pat diye kesiveriyolar. Binlerce şikayet okudum 20 gün boyunca içli dışlı olduğum için şu gerizekalılar hakkında. Kafama tüküreyim zaten yıllardır GSM hattı olarak bunların hizmetini aldığım için yine gücenerek ADSL hizmetlerinede balıklama atladım.

    Şimdilik tek sıkıntım tarafıma yansttıkları fatura derdi kaldı. Onuda ödemeden şunlardan yakamı kurtarırsam adağım var gidip bunlara vermem gereken parayı ihtiyacı olan birine vereceğim. O derece bezdirdi şerefsizler.

    Edit : Yahu bildiğiniz sanki uzun zamandır çok istediğim bir eşya , cihaz vb. bir şeyler almış gibi seviniyorum şu anda aboneliğimi iptal ettikleri için. Duruma bakarmısınız :)) Ağlanacak halime seviniyorum yahu. Allah belanı versin Vodafone Net beni ne hallere soktun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tetova16 -- 4 Aralık 2015; 12:23:44 >




  • Arkadaşlar size tek diyeceğim ALMAYIN ALDIRMAYIN!!!!.Gördüğünüz her kişiyi uyarın sevap işlersiniz.Amacınız tekelliği ortadan kaldırmaktır çok doğru düşüncedir.Ama vodafonenet bu davanız için çok yanlış bir firma.

    Bu adamlarda işlemlerinizi yapacak muhattab yok.Sipariş dışında iptal olsun hat taşıma olsun bu adamlar onu yapamıyor rezil olup kalıyorsunuz.

    Bana aklımı kaçırtacaklardı son 3 haftadır.Hattı iptal ettiriyorum hiç bağlanmayan interneti 1 hafta sonra başvurunuz onaylanmıştır diyor , deliriyorum BTK şikayet var bimer , topa tutuyorum.Ondan sonra tekrar kapattılar.Korkuyorumki haftaya 1 sms daha gelecek.

    Şuan ttnet kullanıyorum adamlar 1 gün içinde bağladılar bunların 1 haftada bağlayamadıklarını.Allahtan vodafone'dan hiç hizmet almadım.Yani port bağlanmadı internet gelmedi.Ona göre de fatura veya ceza çıkaramıyorlarmış.İsterse çıkarsınlar hakem heyeti tüketici mahkemesi zevkine uğraşırım bu adamlarla.

    Bakın tekrar diyorum ALMAYIN ALDIRMAYIN , alacak olanıda uyarın.Elinizi verirsiniz kolunuzu kesmek zorunda kalırsınız.

    TTnet hakkında bir tüyo vereyim kullanan var ise.Fatura ödemeye bayisine gittiğinizde abonesi olduğunuz hattın ne gibi extralara dahil olduğunu sorun.Yani tivibu şu bu öteki beriki varsa internetiniz dışındaki tüm hizmetlerinizi iptal ettirin bayiden ondan sonra fatura şişkin gelmez.En azından resmi bayideki çalışanın söylediği buydu bana.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmuMaster -- 4 Aralık 2015; 12:40:50 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: hidayet güneşi

    Benim zaten hattım bağlandı. Ama vodafone aktifleştirmiyor. Güler misin ağlarmısın. Deli olmamak içten değil

    Kullanici adinizi sifrenizi modeme girmeyi denedinizmi birisi aktif olmatan kullanmaya baslamisti diye hatirliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • red01 R kullanıcısına yanıt
    Dsl hattı yok diyor. Hat bağlı ama aktifleştirmemiş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayın 18 inden beri yan daireye hâlâ nakil yapılmadı. Vodafone batsın ve işini hakkıyla yapmayan işsiz kalsin tek dileğim bu. İşini hakkıyla yapanlar ise umarım daha iyi bir firmada iş bulurlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vodafone ile 17 gündür yaklaşık 60 görüşme yapmışımdır. Hepsi 24/48 saat içinde dönüş yapılacak dedi. Bunların 3 tanesi takım sorumlusu denilen kişiler. Bir kez bile arayan olmadı. Bitmeyen işi bitti diye sonlandırma bile yaptılar. Keşke vodafone ' un merkezine almanca bir mail atabilsek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonunda benim sıkıntının kaynağı bulundu. Evraklarda sorun çıkmış. Evrak ellerinde oldugu halde ben yollamamışım gibi görünüyormuş. Bunuda hallektik. Bakalım sonuç nasıl olacak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hidayet güneşi

    Sonunda benim sıkıntının kaynağı bulundu. Evraklarda sorun çıkmış. Evrak ellerinde oldugu halde ben yollamamışım gibi görünüyormuş. Bunuda hallektik. Bakalım sonuç nasıl olacak

    Hocam sikinti varsa cidden surunuyorsun.

    Bende kendi basvurumu sorunsuz iptal ettirdim bugun sms lede iptal edildi onayi geldi.

    Onceden yazdigim Cumartesi 9 da randevu verdiler demistim.

    Bugun gelmisler hatti baglamislar kabloyada isim yazmislar bende cat5 i baglicam yarin.
    Olunca cok hizli oldu, olmayincada hic olmuyor gibi suan orta yolu yok .
    Modem bu baglantidan sonra ne zaman kargoya veriliyor bilginiz varmi size ne zaman gonderildi mesela.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • red01 R kullanıcısına yanıt
    Modemi kendim aldım. Müşteri hizmetlerinden üç iş günü içerisinde veriliyor demişlerdi.

    Düzeltme: üç iş günü içerisinde kargoya veriliyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hidayet güneşi -- 4 Aralık 2015; 20:59:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: red01


    quote:

    Orijinalden alıntı: hidayet güneşi

    Benim zaten hattım bağlandı. Ama vodafone aktifleştirmiyor. Güler misin ağlarmısın. Deli olmamak içten değil

    Kullanici adinizi sifrenizi modeme girmeyi denedinizmi birisi aktif olmatan kullanmaya baslamisti diye hatirliyorum.



    Merhaba
    Bu söylediğiniz durumu yaşadım ben. Vodafone net'e geçiş yaptım. Başvurudan bir hafta sonra internete girmek istediğimde başka bir servis sağlayıcıdan hizmet aldığınız için sayfa açılmıyor benzeri bir uyarı çıktı. Hemen vodafone net'in kullanıcı adı ve parolasını girdim. Anında internet geldi. Sonrasında müşteri hizmetlerini her aramamda altyapı kontrolü devam ediyor deniyordu. Bu şekilde bayağı kullandım. Ttnet'i aradım artık bizden hizmet almıyorsunuz dediler. Bence de kullanıcı adı ve parolasını girip bir bakın. Port açılıyor ama kimsenin haberi yok, çiftlik gibi vodafone.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vaskin77 -- 4 Aralık 2015; 21:06:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • vaskin77 kullanıcısına yanıt
    Bende şöyle bir sıkıntı var. Modemi taktığımda dsl hattı yok diye uyarı alıyorum. O yüzden kullanıcı adı ve parola giremiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vodafone adsl Hakkında bu yorumu çok sık duymaya başladık

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok şükür bağlantı sabah sağlandı. Sorunsuz olarak girebiliyorum. Darısı bağlanamayanlara inşallah.
  • 7 ila 12 is günü dediler. Şu an bu süre fazla fazla geçti ama iptal etmek istediğimde ceza ödersiniz diyorlar. Taahhüt verdikleri süre geçtiği için ben haklı olmuyor muyum?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende baglanirken hic bir sorun yasamadim ttnetten gectim ayni hiz daha ucuz oldu bir sorun yasamadim sukurler olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vodafone ADSL pişmanlıktır tecrübe edinmiş biri olarak söylüyorum istediğiniz sorabilirsiniz.
  • Bugün 20 gün oldu ve bana tek dedikleri beklemem gerektiği. Hele bir de 24/48 saat içinde bidibidi dediklerinde anaavrat küfür edesim geliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OnderT O kullanıcısına yanıt
    Bekleme kardeşim iptal ettirmeden direk ara ttneti sana kargoyla evrak yollayacaklar kapdıa imzala kimlik fotokopini ver 2 gün sonra kimseyi aramadan açıyorlar vodf ile uğraşmıyorsun onlar hallediyorlar sana bidaha ki ay ceza bedelini ödemek kalıyor ki ben onu ödemeyeceğim tüketici haklarını koruma kanunua göre 1 yıldan fazla taahhütlü sözleşmeleri sebep gereçke göstermeden iptal edebilirmişi ve cezai bedel ödemiyormuşum bundan dolayı btk ya şikayette bulundum cevap bekliyorum
  • OnderT O kullanıcısına yanıt
    TTNet hattım iptalli için aradım neden iptal etmek istiyorsunuz diye sordu müşter hizmetleri ben de dedim hattım vdsl varmış süperonline geçcem dedim müşter hizmetleri de bana resmen arza oldugu zaman teknik epik önçelik ttnet müştersinde dedi bu ne demek sizçe ?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.