Şimdi Ara

Vodafone Pay [ANA KONU] (601. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: mucemal , mucemal , m.ereneren Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 2 Misafir - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.047
Cevap
397
Favori
916.995
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
44 oy
Sayfa: önceki 599600601602603
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Evet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: wearesorryserver

Hala 100 lira mı veriyor cüzdan kodu ?

Evet veriyor ben onun için ve SSport+ için katlanıyorum yoksa değmez şahsen

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• İstanbulkart yüklemeyi İstanbulkart uygulamasından yapınca yine 100 tl iade veriyor değil mi kampanyada İstanbulkart uygulaması yazmıyor artık vf paydan 500 yukletiyor ama kendileriyle çelişiyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harock -- 2 Şubat 2026; 14:21:56 >
  • harock kullanıcısına yanıt
    "Vodafone pay uygulaması üzerinden bakiye yüklemesi" diye yazıyor.

Ben ilk kez yükleme yapayım dedim, ama istanbul sanalkartı kabul etmedi, fiziki kart istiyor ise bu saçma, çünkü uygulamayı ulaşımda ve harcamada fiziki kart olmaksızın kullanabiliyorsunuz. Kayıt açtım, konudan bihaber mt mantıklı bir yanıt veremedi, tekrar dönüş yapacaklarmış.

• Hb kodu gelmezse ben de premiumu iptal edeceğim. Çünkü bir karı olmuyor ssport ile alakam yok.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Vf mh zaten ne biliyor ki geçen ay vf pay sanal kart ile ist kart uygulamasından 1k yükledim 10 da komisyona gitti 100 tl iade gelmişti bu ay ist kart uygulaması ibaresini kaldırmislar yine de yükledim yarın belli olur gelip gelmediği

bir de önceki aylarda kurum fatura ödemelerine 100 tl almıştım. ocak ayında yaptığım işlem için hiç iade yapmadı. Bir de sadece 1 defa yararlanılacağına dair bir açıklama yok. Market %10 iadesi de bitti artık kullanmaya gerek yok.

onun yerine paycell kullanıyorum her ay 1000 tl ye 150 tl nakit iade veriyor. Türkcelli olmanız gerekmiyor. Market ve akaryakıtta çok iyi oluyor.

WHATSAPP: 0505 748 49 61

***TÜRKNET DAVETİYE KODU: DYP88QP23RRK
  • erdemirci kullanıcısına yanıt

Alıntı

metni:
    vodafona pay qr ödemede sadece faturaya yansıtanlara mı 250 tl veriyor?

evet

• shutterbug kullanıcısına yanıt

Öyle gibi

Bu arada bir sorum var. Mobil odemeyi vod premium satin almak icin aktiflestirdim. Suan mobil odemeye ucret kesilir mi? Cunku sadece vod premium icin abone olanlardan ucret kesilmiyormus.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadowylord -- 3 Şubat 2026; 22:43:20 >
  • Merhabalar, konuyu da az çok takip ediyorum ama pay açmakla açmamak arasında kaldım. Vodafone faturalarım var, talimatsız faturalarım, YouTube pre var fayda sağlayabileceğim alternatifler bunlar gözüküyor gibi ama maliyet kurtarıyor mu ekstrası ne oluyor bitiyor şuan da nasıl geçişe değer mi aydınlantabilir misiniz?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Kurum faturası ödemenize sadece 1 adet fatura için en fazla 100 TL'ye kadar nakit iade veriyorlar.

Ödeme yaptığınız günün sonraki sabahında nakit iade vodafone pay sanal kartınıza geliyor.

Vodafone yanımda üzerinden premium üyelik alırsanız aylık 100 TL faturanıza ekliyorlar, karşılığında vodafone pay cüzdanınıza 100 TL indirim kodunuzu SMS ile gönderiyorlar, Vodafone pay hesabınıza giriş yaptıktan sonra Vodafone pay cüzdanım kısmından bakiye yükle bölümünde size gönderilen kodu giriyorsunuz ve 100 TL nakit ödülünüz cüzdanınıza tanımlanıyor

Daha premium üyelik hediyelerinde hepsiburada da geçerli aylık 100 TL indirim kodu da vardı kaldırdılar.

Şu anda Vodafone yanımda premium üyelik hediyelerinde 2. Defa çark çevirme hakkı, 100 TL nakit ile ssport plus aylık kullanım hakkı var yanlış hatırlamıyorsam.

Ben de Vodafone yanımda premium üyeleği yanlış hatırlamıyorsam 2 ay kullandım, ilk ay premium üyelik hediye sayıldı, sonraki ay 80 TL ödedim, Ocak ayından itibaren premium üyelik ücreti aylık 100 TL olarak güncellendi.

Ben Vodafone pay sanal kartıma bakiye yüklemesi için banka kartını kullanıyorum bu şekilde komisyon ek ücret kesilmiyor.

Siz de debit banka hesap kartınızla Vodafone pay sanal kartınıza nakit bakiye yüklemesi yaparsanız ek bir maliyeti olmaz fakat meblağı yüksek olan tutar yüklemelerinde sorun çıkabiliyor, bununla ilgili bir sorun yaşadığımda Vodafone pay müşteri hizmetlerini aramıştım bizle alakası yok bankanızın güvenlik politikası ile ilgili denmişti.

Banka hesabımdan 2000 TL yüklemeye çalıştığında hata vermiş ve işlem gerçekleşmemişti ben de çözüm olarak Vodafone pay sanal kart hesabıma havale ile 2000 TL'lik tutarı yükleyenilmiştim, kullandığım ziraat bankası sadece 6,5 TL civarında bir ücret kesmişti, kullandığınız banka havale EFT ücreti almıyorsa bu ücret çıkmayacaktır.

Kredi kartı ile Vodafone pay sanal kartınıza bakiye yüklemelerinde sanırım %3 komisyon ücreti kesiliyor.

Eskiye oranla hediyeleri azalmış durumda yine de vodafone cep telefonu fatura ve kurum faturası ödemesi için kullanabilirsiniz.

İlk olarak Vodafone pay hesabınızı açtıktan sonra NFC destekleyen bir telefon ile hesabınızı doğrulamanızı istiyorlar yoksa nakit iade vermiyorlar.

Hesabınızı doğruladıktan sonra Vodafone pay üzerinden, her ay Vodafone cep ev telefonu kampanyalarına ve kurum faturası ödemeleri kampanayalarına katılmak gerekiyor yoksa nakit iade kazanılamıyor.

Benim bildiklerim,aklıma gelenler şimdilik bu kadar.

Ekstra olarak faturana yansıt kampanyaları yapıyorlar fakat neredeyse 5 aydır Vodafone kullanmama rağmen şimdiye kadar ne faturana yansıt qr ödeme ne de anında bakiye kullanamadım sebebi ise hesabıma limit tanımlanmaması bakiyem sıfır TL olarak görünüyor.

Sanırım sebebi kredi kartı kullanmamam olabilir.

Faturana yansıt işlemlerinde 31.5 TL ve %3 komisyon ücreti alınıyor diye hatırlıyorum.

Aralık ayında 1000 TL nakit iade vermişlerdi, Ocak ayında da aynı kampanya devam etmişti şimdi ise tutarı 250 TL ve üzeri alışverişlerde 250 TL'ye kadar nakit iade olarak güncellediller.

Vodafone pay hesabı açıp açmamak size kalmış, sadece fatura ödemelerinde nakit iadesi anlamak için açanlar da çoğunlukta, ben de bu şekilde kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockerman21 -- 6 Şubat 2026; 0:57:39 >

• 
Sayfa: önceki 599600601602603
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.