Şimdi Ara

Vodafone Pay [ANA KONU] (599. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.962
Cevap
396
Favori
909.246
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
45 oy
Sayfa: önceki 595596597598599
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • An itibarıyla, iki adet hesabımın bulunduğu Vodafone ve VodafonePay ile ilişkimi tamamen kesmiş bulunmaktayım. Mevzu sadece bir şifre yenileme meselesi değil, arkasındaki sinsi dayatmadır.

Olay şu Sistem, şifrenin süresi doldu diyerek beni şifre yenilemeye zorluyor. Yenilemek istediğimde ise karşıma; NFC’li telefon, yeni kimlik kartı, görüntülü görüşme gibi ıvır zıvır bir ton şart çıkarıyor. Kardeşim, ben şifremi unutmadım Sadece süresi doldu. Yeni şifre belirlemek için şifremi unuttum demeye zorluyorsun ee şifremi unuttum deyince de beni full onaylı (KYC) müşteri yapmaya çalışıyorsun.

Bakın buradaki uyanıklığa dikkat edin:

• Sen altı üstü ön ödemeli bir kartsın. Marketlerde satılan al-doldur-kullan-at kartlardan bir farkın yok.
    • Ben senin full onaylı müşterin olmak zorunda değilim.
    • Şifre güncellemeyi bahane ederek insanları görüntülü görüşmeye ve veri paylaşımına zorlamak tam bir şark kurnazlığıdır.

Ben ki daha pireler berber iken, bayi çalışanları Paycell'in adını bile bilmezken kimliğimle, ikametgahımla gidip hesap onaylatan adamım. Derdim kimlik doğrulamak değil derdim, bu tip sinsi dayatmalara boyun eğmemek

Zamanında bu şovmenliği Tosla da yapmıştı. Akbank müşterisiyim, hesbım full onaylıyken onayı iptal edip video görüşme yapacaksın diye tutturdulardı yapmadım Sonra ne oldu Akbank hesabıyla doğrula diyerek tükürdüklerini bir güzel yaladılar.

Bunlar da o tükürdüğü yalayacak. Bu tip platformların güvenlik adı altında kullanıcıyı köşe sıkıştırmasına ayar olmaktayım

AGA BİLİNÇLENDİRME MERKEZİ BİLİNÇLENDİRDİ.

• 
Sayfa: önceki 595596597598599
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.