Şimdi Ara

🔴 Vodafone Net FİBERNET/VDSL2 - ANA KONU / KULÜP 🔴 (243. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.251
Cevap
58
Favori
165.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 241242243244245
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • tahadütümü uzatarak 64mbit 240gb'dan 50mbit 250gb'a geçiş yaptım macera yaşamamak istediğimden. aylık 72.90 bakalım 2 yıl tahaddüt var ne olacak macera yaşayacak mıyız yine?

    sırf kota aşıldığında 24mbps değilde 16'a düşmesini bile hesap eden iss'ye sevgilerle ! yıl olmuş 2018 welcome to TR

    merak edenler için an itibar ile hız

    🔴 Vodafone Net FİBERNET/VDSL2 - ANA KONU / KULÜP 🔴



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TITAN -- 23 Mart 2018; 2:34:0 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fosfofruktokinaz

    İyi günler. 4 yıldır SOL kullanıcısyım. Taahhütüm 3 gün sonra bitiyor. Kampanya yapmadığından dolayı Vodafone Fiber e geçmeyi düşünüyorum. Benim gibi Superonline dan Vodafone fibere geçen arkadaşlar mutlular mı? 50Mbit 100Gb Akn kafama yattı acaba 50Mbiti tam alabilir miyim? Hangi modemi veriyorlar? Ping değerim SOL da 5 idi acaba bu gibi ping değerine aynı altyapıyı kullanacağı için Vodafonedan da ulaşabilir miyim? Teşekkürler.

    Vodafone bildiğim kadarı ile çoğu yerde Türk Telekom Alt-yapısını kullanıyor...Vodafone'un kendi alt-yapısı kurduğu yer var mı bilmiyorum ama olsa bile çok azdır.

    Superonline ise büyük şehirlerde genellikle kendi alt-yapısını kullanıyor. Sizin bulunduğunuz yerde eğer Superonline kendi alt-yapısı yoksa o zaman onlarda TürkTelekom alt-yapısını kullanıyorlardır.

    Öncelikle bunu öğrenmeniz lazım...SOL Müşteri Hizmetleri bunu söylemez, Türk Telekomu arayıp sorabilirsiniz.

    eğer her ikiside yani SOL ve Vodafone 'da Türk Telekom alt-yapısını kullanıp size Internet veriyorsa Hızınızda bir değişiklik olmaz....Ama eğer SOL kendi alt-yapısını kullanıyorsanız bence hiç değiştirmeyin SOL'da kalın.

    ben Türk Telekom alt-yapısı üzerinden Vodafone Fibernet ( yani XDSL2 ) kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım. ( Istanbul )




  • Vodafone akn bitince ek gb satın alma getirmiş! 10gb 20 gb

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vodafone fibermax müşterisiyim.

    Port yönlendirmeyi yapamıyoruz dendi.

    Bu konuda yardım edebilecek varmı?

    Kendim yapmak isterkende bu çıktı



    🔴 Vodafone Net FİBERNET/VDSL2 - ANA KONU / KULÜP 🔴

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah belasini versin vodafonun 8 mb internet aldim 50 gb kota ile ama 3 aydir 3 mb olarak kullanabiliyorum interneti sayisiz kere musteri hizmetlerini aradim kafalarina gore sorunu cozduk diyip gonderiyorlar.hergun yeni talep actiriyorum her seferinde farkli birsey soyluyorlar port degismesi lazim dediler,binadaki hatta problem var dediler,port degistirmeye kimsenin gelmemesine ragmen portu hallettik diye mesaj attilar.ama hala ayni hala ayni,allah bin kere belalarini versin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 güne 1 arıyor vodafone net m.hizmetleri işte indirim hakkınız var size 50mbit 240gb akn 73 tl diye teklif veriyorlar , Diyorum; ben 2 sene önce 64mbit 240 akn 'ye 69.90 TL veriyordum 2 sene geçmiş hem hızımı 50 ye düşürüyorsunuz hemde 3-4 lira zam yapıyorsunuz bu nasıl indirim diyince saçmalamaya başlıyorlar , bu teklif için sürekli arıyorsunuz bunun için rahatsız etmeyin , yeni daha düzgün teklifiniz varsa öyle arayın diyorum , embesiller gene arıyorlar hep aynı paketi itelemeye çalışıyorlar.

    Millet olarakda bazı şeylere tepkimizi göstermemiz lazım ki anlasınlar milleti böyle kolayca kekleyemeyeceklerini mecbur fiyatlarda indirime gideceklerdir elbet...
  • Kings Never Die kullanıcısına yanıt
    Benide iki defa aradılar. Aynı sekilde bende söyledim. Bu teklif için beni aramayın. Daha iyi teklifle gelirseniz yada aynı tarife aynı ücret ile devam edebilirsek edelim aksi taktirde sizde kalmam için sebep göromiyorum dedim. Aynı tarife yok diyorlar bende var nasıl yok engelli tarifelerinde bu hizmeti sunuyorsunuz sonucda hali hazırda bu hizmetin kullanıcısıyım isterseniz yapıyorsunuz dedim. Peki dedi kapattık. Kafamda su anda baska hizmet saglayıcısı var bitince allah nasip ederse buyuk ihtimal ona geçeceğim. Bunlardan bi cacık olacağı yok.
  • WinKy kullanıcısına yanıt
    Hangisini düşünüyorsun paket içeriği nasıl ?
  • Kings Never Die kullanıcısına yanıt
    https://www.netspeed.com.tr/vdsl-tarifeler/

    HİPER200
    65 TLAylık
    75 Mbps'ye Kadar Hız
    4 Mbps'e Kadar Upload
    200 GB AKN
    AKN Sonrası Hız Down 24 / Up 4 Mbps

    En güzel tarafı AKN dolunca 24Mbit e düsmesi ve 4Mbit upload vermesi.Diğer sağlayıcılarda bu 3Mbit'e düşüyor. Varsın 40Gb az olsun. 24Mbit ile 40GB'ı fazlasıyla çıkarırsın




  • Kings Never Die kullanıcısına yanıt
    Bu teklifi kabul ettim fakat şu an pişmanım. Hızı 47mbit'e sabitlemişler. İptal edip türknet'e geçmeyi planlıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Numarasını engelledim rahatım sizde öyle yapin

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen öyle benimde tarifem bugün bitti. 50 mbps lik pakete geçirelim sizi diyorlar. En komik yanıda görüştüğüm temsilci bana diyor ki, teklif ettiğimiz pakette kota 250 gb siz şu an 240 gb alıyorsunuz. Çok daha iyi bu paket diyor. 10 gb la neler yapılır diyor. Beni bir gülme tuttu dedim ağzınızdan çıkanı kulağınız duyuyor mu?



    Benimde kafamda başka iss ye geçmek var. Netspeed e geçmeyi düşünüyorum. Altyapım 94 mbps destekliyor 100 lük pakete geçmeyi zorlayacağım. Kabul etmiyorlar sanırım ama bakacağız. Olmadı 75 mbps lik pakete geçerim. Fakat netspeed de bazı sorunlar var. Daha yeni oldukları için sanırım. Oturtamamışlar düzeni tam.



    Ama vodafone un 64 lük paketten sonra 50 teklif etmesi saçmalık. Başka bir şey değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vodafone "Eko Aile - 16mbps'a kadar limitsiz" paketimi kafasına göre " 8mbps gündüz tarifesi" diye bir tarifeyle değiştirmiş. Bir de taahhüt süremi 03.2020'ye kadar uzatmışlar. Oda yetmezmiş gibi akşamları internet hızım 1mbps'yi zor görüyor (http://www.speedtest.net/result/7190555512). Müşteri hizmetleri ile görüştüğümde onay vermişsiniz diyorlar, ben hiçbir şekilde onay vermediğimi söyledim 72 saat içinde geri dönüş yapacağız dediler, merakla bekliyorum.( Vodafone pişmanlıktır )



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur1599 -- 2 Nisan 2018; 22:25:44 >
  • Beyler 2019 da bu akn muhabbeti ne olacak kesin açıklanmış karar ya öngörüler nedir bilen varmı ?
  • Kings Never Die kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen Sol ve Uydunet gibi AKN'yi kaldırdık diyip Kota sınırlı paketler göreceğiz mevcut sözleşmesi olanlar sözleşmesi bitene kadar aynen devam eder olmayan ya da yeni internet çekecek olanlar eski usül kotalı internet usülüne geri dönmek zorunda kalcaktır
  • vodafone un kotasız internet kampanyası mevcut mudur ?
  • Arkadaşlar benim vodafone tarifesi 50mb hız 100gb akk.

    Burda gördüm 64mb hız 240gb akk paketini ona geçmek için aradım müşteri hizmetlerini, ancak paketi bilmediğim için müşteri hizmetlerindeki eleman paket adını verseniz daha iyi olur ona göre bakarız dedi.

    Sizin kullanıldığınız paket dijital dükkan paketi mi?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: devulations

    Arkadaşlar benim vodafone tarifesi 50mb hız 100gb akk.

    Burda gördüm 64mb hız 240gb akk paketini ona geçmek için aradım müşteri hizmetlerini, ancak paketi bilmediğim için müşteri hizmetlerindeki eleman paket adını verseniz daha iyi olur ona göre bakarız dedi.

    Sizin kullanıldığınız paket dijital dükkan paketi mi?
    64 Mbps tarifesini yeni abone alımına kapadılar galiba
    24/50/100 Mbps var
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mahoonur

    vodafone un kotasız internet kampanyası mevcut mudur ?
    AKN siz 25 Mbps var 89 TL

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 60 gb akk 16mbit kullandığım paketim taahhüt bitmeden 7 martta 250 gb 50 mbit vdsl 72 tl lik vodafone paketime uzattım. 1 aya yakın sıkıntısız kullandım.
    5 nisan gecesi ankastreden eve gelen kablom şerefsiz bir komşumun kabloyu 2 yerden koparmasıyla son buldu.
    hemen vodafone net'te arıza kaydı açtırdım ama tt da çalışan bir arkadaşıma durumu anlattım 1 gün sonrası ardından bu haftasonu cumartesi günü kendisi saha ekibinle geldi sırf mağdur olmayayım diye.
    ankastreden sıfır yeni kablo çektiler eve giriş yaptığı yere kadar oradanda eski sağlam kablodan ek yapıldı. buraya kadarda sıkıntı yok

    ardından power , wan , ınternet , wlan ve port ışığımda dahil hepsi yanmaya başladı ama pc kapalı olduğu için deneme gereği duymadım. saha ekibi evden ayrıldıktan sonra pc yi açarak deneme ihtiyacı duydum ve beklenen son internet güvenli ama bağlantı yok

    hemen vodafone net müşteri hizmetlerini arayıp durumu izah ettim. varolan arıza kaydımın daha sonuçlanmadığını bildirdiler bana. bende arkadaşım vasıtasıyla işleri hızlandırdığımı ve yapılan herşeyi kendilerine ilettim.

    modeme 2-3 kez reset attırdılar herzamanki gibi ışıklar yanıyordu ama internetim hala erişime açık değil. modemimin ip alamadığını bir arıza kaydı daha açacaklarını söylediler bu arada dumura uğradım haliyle ağzıma geleni saydırdım müşteri hizmetlerindeki vatandaşa. bugün 72 saattlik yasal sürede doldu hala internetimi kullanamıyorum. sorunuma çözümde bulamadılar. telefondan internette girip tonla ip alamama ile ilgili videoları izledim uyguladım sonuç hala aynı değişen bir şey yok. bu sorunumu nasıl çözebilirim???? lütfen arkadaşlar yardımcı olun çıldırmamak için zor duruyorum. daha önce 2 sene vodafone net kullandım böyle birşey hiç yaşamamıştım.




  • 
Sayfa: önceki 241242243244245
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.