Şimdi Ara

🔴 Vodafone Net FİBERNET/VDSL2 - ANA KONU / KULÜP 🔴 (242. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
5.461
Cevap
66
Favori
173.961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 240241242243244
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • superonline fiber 1 hafta sonra taahhüt bitecek.

superonlinenın vermiş olduğu hg255s i kullanıyorum ama 2 kişi bağlanınca online oyunlarda ping coşuyor.

modemden mi kaynaklı? çünkü vodafonea geçmek istiyorum herhalde vodafonedada bu modem veriliyor
  • leadwell L kullanıcısına yanıt
    vodafone fiberde kendi routerınızı kullanabilirsiniz, şifreyi veriyorlar.
  • apespecter A kullanıcısına yanıt
    evet de elimde hg255s var ve çok şikayetçiyim, yeni modem parasıda vermek istemiyorum. vodafonedan istesem bana hg255s dışında kaliteli bir modem veremezler mi
  • Ya Allah aşkına bu vodafone ne yapmaya çalışıyor?

64mb hız 240gb kotalı internetim var taahütüm bitmek üzere.

Bana diyorlar ki "Aynı fiyat, 50mb internet yeni taahüt yapalım."

Bende kızdım internet hızını düşürerek yeni taahüt teklifi yapılması nerede görülmüş? Ben şuan ki hızım ve kotam ile devam etmek istiyorum, yok olmaz diyorlar.

En sonunda başka firmaya geçirtecekler. Hayır memnunum internetimden, bırak işte devam edeyim bu şekilde nedir bu yahu?

Yardım edebilecek yokmu hiç?
  • Aynı sorunu yaşıyorum. Bilerek hızları düşürüyorlar. Normalde 50 mbit alırım şimdilerde maks 20 mbit alıyorum hatta daha demin 3-4 mbit aldım sürekli değişiyor. Lanet olsun bu firmaya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 64 e 240 akk li tarifedeyim yaklaşık 4-5 ay arası kaldı taahhüt bitmesine aradılar geçici olarak 50 mbit e 250akk ye evet dedim ama vaat ettikleri 64 mbit i hiç alamadım hep 20 30 civarıydı çok online oyun vs oynamadığım için pek uğraşmak istemedim. Türknet tarifesine baktım 35mbit akk sınırsız diyor da forumda baya bir sıkıntı çeken var. Geçmeye değer mi yoksa Vodafone de devam mı etsem.(Dipnot: Tamam internet falan vaat edilen hızlarda değil ama kopma vs baya bir süredir hiç sorun yaşamadım.O yüzden kararsız kaldım.) Ya da 50-75 tl arası en iyi tarife hangi ISS dedir. Sakarya da yaşıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 54oguz75

64 e 240 akk li tarifedeyim yaklaşık 4-5 ay arası kaldı taahhüt bitmesine aradılar geçici olarak 50 mbit e 250akk ye evet dedim ama vaat ettikleri 64 mbit i hiç alamadım hep 20 30 civarıydı çok online oyun vs oynamadığım için pek uğraşmak istemedim. Türknet tarifesine baktım 35mbit akk sınırsız diyor da forumda baya bir sıkıntı çeken var. Geçmeye değer mi yoksa Vodafone de devam mı etsem.(Dipnot: Tamam internet falan vaat edilen hızlarda değil ama kopma vs baya bir süredir hiç sorun yaşamadım.O yüzden kararsız kaldım.) Ya da 50-75 tl arası en iyi tarife hangi ISS dedir. Sakarya da yaşıyorum.

hocam ben şöyle düşünüyorum eğer memnun isen rahatını bozmaya gerek yok. he belki türknete geçince daha uyguna aynı hizmeti alacaksın ama bunun tersi de olabilir. işte o olduğunda bütün ülkeye söversin. ben de vodafone'dan memnun oldugum için (50 mbps 250 gb yeterli şuan) bende onay verecem. asıl utanması gerekenler türktelekom ve turkcell superonline gibi büyük kuruluşların ülkemizde bu kadar faal olmasına rağmen dogru dürüst kullancı dostu paket sunmamalarıdır.

• TITAN kullanıcısına yanıt
    öyle ama işte verdikleri hızı biraz daha arttırabilseler yani vermeleri gereken hıza biraz yaklaşsa :) Bazen dizi vs indirmek zorunda kalıyorum. 6.4 ile indirmesi gereken internet 1 le falan indiriyor asıl kahreden bu :) Bakalım daha zaman var zaten bir arkadaşa bağlatabiliriz turknet 1-2 ay içinde orda sıkıntı çıkmazsa denerim olmadı.Birde akk tamamen kalkacak vs diyorlardı 2019 da kalkarsa bena vaat ettikleri hızı da veremezlerse o zaman o 50 ye 250 çok sıkıntılı bir paket haline gelmiş olacak.
  • Vodafone Net almayın aldırmayın arkadaşlar. Verdikleri taahhütlerin arkasında durmuyorlar.

23.03.2018 de bitecek taahhutum için 19.2.2018 de aradılar. Görüşmede yakinda ev degistereceğimi nakil ücreti olup olmadigini sordum ucretsiz olduğunu söylediler. Ucret alinmiyorsa 23.03.2018 de bitecek taahhut icin 2 yıl daha devam etmeyi kabul ediyorum dedim. Bugün aradım nakil icin 100 TL istiyorlar 1 hafta once değişmiş artik ucretliymis . Bende 19 subat taki gorusmemizde ucret alinmayacagini soylediniz bende o sartla kabul ettim dedim. 100 tl nakil ucreti almakta israrci oldular. Kabul etmedim. İptal edeceğimi söyledim bu sefer de 19.2.2018 tarihli gorusmeye istinaden yeni tarifeye aldik 19.2.2020 de taahhut bitiyor diyorlar. Halbu ki 24 ay lik taahhutun bitis tarihi 23 mart 2018. Daha 1 hafta var taahhutun bitmesine. Kafalarına gore işlem yapıyorlar.

Resmen dolandırıcılık yapıyorlar. İptal edeceğim aboneliği böyle bir şey olamaz.

Nereye sikayet te bulunabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Antonio- -- 16 Mart 2018; 23:5:30 >

• -Antonio- - kullanıcısına yanıt
    Ben olsam böyle bir uygulama karşısında derhal iptal ederim.

• Bunların akk si nedir ki?

🔴 Vodafone Net FİBERNET/VDSL2 - ANA KONU / KULÜP 🔴

• kablolu hiz testlerinde

turknette 94 mb hiz

milenide 95 mb hiz

speedtestte 50 mb hiz

hiztestinde 50 mb hiz sonuclari cikiyor

en dogru hiz olcum sitesi hangisi bu konuda bilgisi olan varmi ?

• Vodafone 2 hafta oldu hala aktivasyon süreciniz devam ediyor diyor.tecrubesi olan atkadaslar bu durum ne kadar surüyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: yabancı34

kablolu hiz testlerinde

turknette 94 mb hiz

milenide 95 mb hiz

speedtestte 50 mb hiz

hiztestinde 50 mb hiz sonuclari cikiyor

en dogru hiz olcum sitesi hangisi bu konuda bilgisi olan varmi ?

Mantıken en hızlısı hangisiyse odur.
    Tüketici hakem heyetine başvuru yapmalısınız

• luzumsuzdur L kullanıcısına yanıt
    Bimer ve Btk üzerinden 2 ayrı şikayet te bulundum. 20.03.2018 tarihli dilekçe ile hemen Aboneliği iptal ettim. Mesaj attılar talebiniz üzerine hizmetiniz kasıtlanmıştır diye. Mh arayacakmış iptal işleminin neticelenmesi için hala bekliyorum aramalarını.

Aklınızda bulunsuz söz konusu uyuşmazlığın giderilmesi için önce hakem heyetine başvuru yapmalısınız direk mahkemeye verirseniz geçersiz olur birde üstüne ceza ödersiniz.Ki aboneliği sonlandırmazlarsada direk başvuruyu yapın zor ve meşakkatli işler değil hatta e-devlet üzerinden dahi başvurunun yapılabiliyor olması lazım iyi geceler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 70/80 Lira bandında en yüksek hız ve akn veren servis sağlayıcı ve paketi hangisi öneride bulunmak isteyen varmı ?
  • luzumsuzdur L kullanıcısına yanıt
    Bugün aradılar vodafone neti bimer ve btk ya şikayet ettiğimi yaptıklarının yasal olmadığını ilettim. Ayrıca beni cayma bedeli ile tehdit ettikleri için mh hakkında şikayet te bulundum. Taahhüdü yenilerken nakil işlemi ücretsiz diye onayladığı mı 100 TL nakil ücretini kabul etmiyorum dedim.İptal talebini geri çekmem için 100 TL nakil ücretini 50 TL ye indirdiler. ( Eve gelip modeme kadar sinyal sağlayacaklarmış.) Normalde yenilemeyi 16 Mbit 60 GB AKN ilk sene aylık 54.90 ikinci sene aylık 59.90 olarak kabul etmiştim 24 ay sabit 49.90 olarak düşürdüler. İptal talebini geri çektim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Antonio- -- 22 Mart 2018; 13:24:39 >
  • İyi günler. 4 yıldır SOL kullanıcısyım. Taahhütüm 3 gün sonra bitiyor. Kampanya yapmadığından dolayı Vodafone Fiber e geçmeyi düşünüyorum. Benim gibi Superonline dan Vodafone fibere geçen arkadaşlar mutlular mı? 50Mbit 100Gb Akn kafama yattı acaba 50Mbiti tam alabilir miyim? Hangi modemi veriyorlar? Ping değerim SOL da 5 idi acaba bu gibi ping değerine aynı altyapıyı kullanacağı için Vodafonedan da ulaşabilir miyim? Teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 240241242243244
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.