Şimdi Ara

Vodafone kapsama alanıyla ilgili herşey burada... (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.332
Cevap
0
Favori
125.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bide istanbulda faz 3 işini alan firmanın linkini bulska ne iyi olacak
  • bu faz 3 ne demek oluyor biri açıklarmı acaba
  • bunu en iyi mirage açıklar
  • quote:

    Orjinalden alıntı: sevimlican

    bunu en iyi mirage açıklar





    Doğru söze ne denir Mirage varken bize teknik konularda söz düşmez
  • quote:

    Orjinalden alıntı: SKELETER


    quote:

    Orjinalden alıntı: sevimlican

    bunu en iyi mirage açıklar





    Doğru söze ne denir Mirage varken bize teknik konularda söz düşmez





    yapmayın arkadaşlar şımartmayın beni Genel olarak kullanılan bu tabir bir projenin adımları olarak adlandırılıyor FAZ1-FAZ2 FAZ3... gibi




  • mirage616 fazlar çok olur inşallah...fazların ayrıntısını il il alırsan bizimle paylaş
  • quote:

    Orjinalden alıntı: sevimlican

    mirage616 fazlar çok olur inşallah...fazların ayrıntısını il il alırsan bizimle paylaş



    İnşallah

    Sevdim ben bu faz tabirini Bol bol kullanıcam bu kelimeyi, pek de bir karizmatik
  • mirage teşekkürler bildilendirdiğin için
  • quote:

    Orjinalden alıntı: sevimlican

    vodafone tr sakarya temde BERCESTE tesislerini de kapsadılar mı son gittiğim de içeride çekmiyordu 5 ay önce



    Bu konuda bilgim yok

    otoban üzerinde mi bu yer yoksa eski yol üzerinde mi ?

    otobanda hiç sorun yok arkadaşım ben 5 aydır gidip gleiyorum otoban ile ayda 2-3 kere hiç sorun yaşamadım hep full vodafone otobanda

    yeni yeni bazlar dikildi otoban üzerlerinde
  • otoban üzerinde sürekli kalabalık olan bir dinlenme tesisi düzceden istanbul yönüne girdikten sonra yaklaşık 10 km sonra istanbul yönünde olsa gerek


    quote:

    Orjinalden alıntı: Vodafone TR


    quote:

    Orjinalden alıntı: sevimlican

    vodafone tr sakarya temde BERCESTE tesislerini de kapsadılar mı son gittiğim de içeride çekmiyordu 5 ay önce



    Bu konuda bilgim yok

    otoban üzerinde mi bu yer yoksa eski yol üzerinde mi ?

    otobanda hiç sorun yok arkadaşım ben 5 aydır gidip gleiyorum otoban ile ayda 2-3 kere hiç sorun yaşamadım hep full vodafone otobanda

    yeni yeni bazlar dikildi otoban üzerlerinde




  • Ekonomi



    Önceki Haber Sonraki Haber



    28 Şubat 2008

    Vodafone yatırımlara devam edecek






    Vodafone Türkiye CEO'su Attila Vitai, Türkiye'de kısa vadeli planlar peşinde olmadıklarını söyledi.


    Yeni genel müdürlük binasını tanıtmak, Vodafone'un 2007 yılı performansı ve 2008 yılı hedeflerini anlatmak amacıyla bir basın toplantısı düzenleyen Vitai, genel müdürlük binasının resmi açılışının yarın, Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım'ın da katılacağı bir törenle yapılacağını söyledi.

    Vitai, yeni binanın İkitelli'deki eski binadan çok farklı olduğunu, modern tasarımı ve teknolojik yapısıyla Vodafone Grubunu yansıttığını dile getirdi.

    Türkiye'ye gelirken Vodafone'un kurumsal rengi olan kırmızı-beyazın, Türkiye'nin milli rengi kırmızı-beyazla birlikte büyük bir sinerji yaratacağına inandıklarını anlatan Vitai, zamanla haklı olduklarının kanıtlandığını, 2007 yılının son derece iyi sonuçlarla kapatıldığını söyledi.

    Vitai, “2007'deki ciromuz 2,6 milyar YTL'yi buldu. Vodafone Türkiye'nin performansı, Vodafone grubunun küresel sonuçlarına da etki etti” dedi.

    Vitai, özellikle network gelişimi, gelir ve abone artırımı konusunda 2007'de önemli ilerlemeler kaydedildiğine işaret ederek, altyapılarını ilerlettiklerini kaydetti. Müşterilerinin sürekli, network kalitesinin bir numaralı ihtiyaç olduğu yönünde talep ilettiklerini belirten Vitai, kendilerinin de modernizasyon çalışmaları başlattıklarını ve bu çalışmaların 3'te 2'sinin tamamlandığını söyledi.

    “3G'YE HAZIRIZ”

    Baz istasyonlarını modernize ettiklerini dile getiren Attila Vitai, şirketi satın aldıkları 2005 yılından bu yana baz istasyonu sayısını yüzde 70 oranında artırdıklarını, bunun da ses kalitesi, kapsamı alanı ve kapasitede büyük bir artışa neden olduğunu ifade etti.

    Şu an üçüncü nesil iletişime (3G) hazır durumda olduklarını bildiren Vitai, 2007'de, ödenen para karşılığında sağlanan değer konusunda çalışarak yeni tarifeler ve servisler uygulamaya koyduklarını belirtti.

    Vitai, Türkiye'ye ilk girdiklerinde 4,5 milyar dolardan fazla varlık getirdiklerini ifade ederek, şunları kaydetti:

    “2006 yılında Türkiye'deki en büyük doğrudan yabancı yatırımdı bu. Türkiye tarihinde de üçüncü en büyüktü. Türkiye'ye doğrudan yabancı yatırım çekme açısından da önemli bir örnek teşkil etti. 2007'deki net performansımızın göstergesi de yüzde 26'lık büyümeydi. 2007'deki ciromuz 2,6 milyar YTL'yi buldu. Vodafone Türkiye'nin performansı, Vodafone Grubunun küresel sonuçlarına da etki etti.

    2007'nin son çeyrek sonucuna göre, Vodafone'un dünya genelindeki cirosu ise 21,25 milyar YTL. Bu 2006'nın son çeyrek sonuçlarına göre, yüzde 16'lık bir büyüme göstergesi.

    2007'de 3 milyon yeni abone kazanarak, abone tabanımız yüzde 26'lık büyüme katetti ve Aralık sonunda 16,1 milyon aboneye ulaştık. Faturalı abone sayımız da bu yıl boyunca artışa geçti. Bunun sonucunda da Türkiye'deki faaliyetlere başlandığından beri, Mısır'dan sonra abone büyümesi anlamında Türkiye ikinci ülke haline geldi.”

    Attila Vitai, yalnızca Türkiye'ye yatırım yapmakla kalmadıklarını aynı zamanda TMSF'ye ödenen miktarla birlikte diğer alanlara da yatırım yaptıklarını belirterek, çalışanlara da yatırım yapıldığını, tüm personelin düzenli eğitimden geçirildiğini ifade etti.

    DOĞU'YA ÇAĞRI MERKEZİ

    Attila Vitai, bu yıl bazı faaliyetlerini Samsun ve Antalya'ya taşımayı düşündüklerini, 2009'da ise Diyarbakır ve Erzurum'da bazı faaliyetlere gireceklerini, Doğu'da da çağrı merkezi açmak gibi bir düşünceleri bulunduğunu belirterek, Türkiye'de kısa vadeli planlar peşinde olmadıklarını, uzun ve kararlı yatırımların peşinde bulunduklarını söyledi.

    Vitai, bu yıl 2 bin baz istasyonu daha kurmayı planladıklarını, kapsama oranlarının yüzde 98 civarında olmasını beklediklerini ifade ederek, pazarda faturalı hatların daha çok gelir sağladığı yönünde bir algılama olduğunu, ancak 300-400 YTL harcayan aboneleri bulunduğunu söyledi.

    YATIRIMLAR SÜRECEK

    Vitai, çalışan sayısında 2 yılda 500 kişilik bir büyüme olduğunu, çalışanlarına 2006'da yüzde 45, geçen yıl da yüzde 18 zam yaptıklarını, çalışanların haklarında iyileştirmeler gerçekleştirdiklerini ve yüksek oranda kadın çalışanları bulunduğunu anlattı.

    Vitai, Vodafone'nin Türkiye'ye getirdiği kaynağın 4,5 milyar doları aştığını belirterek, “İçinde olduğumuz 3 yıllık yatırım süreci kapsamında toplam 0,9 milyar dolar ek yatırım yapacağız. 2006 ve 2007'de olduğu gibi, yatırımlarımız bu yıl da devam edecek” dedi.

    (vodafone dan bir şey olmaz diyenlere küçük bir yanıt)




  • Turkcell'in zaman zaman pahalı olarak algılandığını, ancak gerçekte bunun doğru olmadığını savunan Ciliv, Türkiye'de müşteriye en iyi teklifi sunduklarını ve sunulan hizmet kalitesi ile fiyat karşılaştırıldığında kendilerinin en iyi teklifi verdiğinin görülebileceğini söyledi. Üçüncü nesil mobil altyapı (3N) ihalesinin 2008 yılında gerçekleşip gerçekleşmeyeceği konusunda beklentisi sorulan Ciliv, mobil hızlı internet konusundaki gelişmeleri Mobil Dünya Kongresi'nde hem Bakanlığın hem de Telekomünikasyon Kurumu yetkililerinin yakından gördüğünün altını çizerek ihalenin 2008 yılı içerisinde gerçekleştirileceğini savundu. Ciliv, 3N ihalesi şartnamesini göstererek "Biz şartnamede numara taşınabilirliğini kabul ettik. İhaleyi de kazandık. Ancak rakiplerimiz ihaleye girmedi ve ihale iptal oldu" şeklinde konuştu. 2008'de 400 milyon dolarlık altyapı yatırımlarının iki katına çıkacağını belirten Ciliv, altyapı konusunda Ericsson dışında farklı bir firma ile çalışmaya başlamalarının sebebi olarak teknoloji ve maliyetleri sebep olarak gösterdi.

    Sabah



    Ne yazıyor orda Turkcell bu yıl SADECE BU YIL 800 milyon dolarlık altyapı yatırımı yapacak. Turkcell altyapısının halen Vodafone dan kat be kat üstün olduğunu hepimiz biliyoruz. İnkar eden olursa ancak gülerim kendisine. Turkcell bu altyapıya 800 milyon dolarlık daha ek yapacak yıllık, Vodafone 3 yılda 0.9 milyon dolarlık yatırım yapacak ve mükemmel kapsama vereceğini iddia edecek.


    TARAF DEĞİLİM SADECE MATEMATİK BİLİYORUM. YILLIK 800 MİLYON DOLAR BİR TARAFTA, 3 YILDA 0.9 MİLYON DOLAR BİR TARAFTA. EVET VODAFONE DAN HİÇ BİR ŞEY OLMAZ BU ZİHNİYETLE.




  • Süper çekiyorsun Teknolojin süper ve yılda 800 milyon dolar yatırım
    Çekmiyorsun, hiç bir hizmetin yok 3 yılda 900 milyon dolar :)

    Bu mantıkla resmen Saçmalık

    Ancak Vodafonenin ibaresinde EK YATIRIM diyor..Acaba normal yatırıma ek olarakmı ekleyecekler :)

    Eklese bile en fazla senede 500 yapar Türkcelle rakip olamaz :)
  • Ek yatırım dediğine bakma bildiğin yıllık yatırım planı işte. Zihniyete bak ya Vodafone cidden bizi salak zannediyor galiba. Git define avla sen Vodafone yada git çöpçatanlık sitenle uğraş
  • Vodafonenin yeni baz taktığını ne yalan konuşayım sadece Dumlupınar Üniversitesinde gördüm :D
  • s.volkan abartma istanbulda konulan bazları heryerde görmemen için kör olman gerekir..
    sizin için beleş kontör vermeyen hat kötü..
    bu forumun keyfi iyice kaçtı artık...mirage616 nerelerdesin..
    son 1 sene içinde vodafone hattımda hat kesilmesi,çekmeme gibi bir problemim hiç<olmadı saolsun vodafone bana iyi hizmet veriyor....
    gerisi boş...
  • ya adamlar sitanbulda deli gibi istanyon kuruyolar. ben en az 50 tane biliyorum. bi şirketin çalışıp çalışmadığı anlamak için sadece sizin görmenize gerek yok. ben vodafone kullanmıyorum ama sadece sarıyer de en az 10 tane istasyon kurdular ayrıca istiklal caddesinde de 3 4 tane var yeni şişli taksim kısacası istanbulda yapıyolar. eskişehire de en az 30 tane yeni istasyon kurdular. turkcell hayranlığınız ne zaman biticek sizin anlamıyorum.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: sevimlican

    s.volkan abartma istanbulda konulan bazları heryerde görmemen için kör olman gerekir..
    sizin için beleş kontör vermeyen hat kötü..
    bu forumun keyfi iyice kaçtı artık...mirage616 nerelerdesin..
    son 1 sene içinde vodafone hattımda hat kesilmesi,çekmeme gibi bir problemim hiç<olmadı saolsun vodafone bana iyi hizmet veriyor....
    gerisi boş...



    Dostum, forumların amacı belirtilen şirketlerden hizmet alan kullanıcıların birbirleriyle fikir alışverişi ve bilgi paylaşımı yapmasıdır diye düşünüyorum eleştirel görüşlerde elbette olacaktır ama her firmanın kar amacı olduğu ve bahsi geçen 3 firmanında babamızın hayrına bize hizmet vermediği, mutlaka ki rekabeti ve liderliği hedeflediğini beyan eden firmanın kazanç sağlama adına birtakım aksiyonları olacağı, bir tarafta yıllarca bu sektörün kaymağını vodafone gelene kadar bir afiyet yiyen bir firma, diğer tarafta sırtını yine ayrı bir muamma olan telekoma dayamış diğer firma varken sadece vodafone un eksikliklerini eleştirmenin çok adil olmadığı düşüncesindeyim.

    Bu sektör içinde çalışan biri olarak gönlüm isterdi ki yabancı sermaye diye nitelendirilen milli servetlerimizin satışının olmamasıydı.Vodafone u bende çok eleştiriyorum ama takipçisi olduğum için hala umutlu olduğumu belirtmek istiyorum.Diğer iki operatörüde kullandım T.cell müşterisini adam yerine bile koymuyor Vodafone en azından copy/paste yaparak dikkate alındığınızı hissettirebiliyor T.cell eğer VIP abone değilseniz son derece yüzeysel ve alakasız cevaplarla dönüyorlar.Avea yı kullandığım dönemde çok berbattı ve daha sonra hiç tekrar yönelmedim ama aldığım duyumlar ilk etapta iyi ama daha sonra kapsama sorunu nedeniyle olumsuz oluyor.

    Neticede burada toksik olacağımıza birbirimizle sohpet havasında konuyuda aşmadan bilgi alışverişi yaparsak bence daha keyifli hal alacaktır.Ama illa saymak ve sövmek istiyorsanız firmalar sizi burada okumazlar mail bombardımanına tutun kendilerini daha etkili olacaktır.




  • bu 900 milyon dolarlık yatırım normal yatırım tutarının üzerine ek olarak yapılacak3 yıllık yatırım pilanlarının son son senesindeler 2005 2008 dönemi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kardia -- 1 Mart 2008; 0:47:52 >
  • Bencede mirage çok güzel yazmışsın. 3 operatörde babamın oğlu değil. Bugün Vodafone u eleştiririm yarın Vodafone güzel işler yapar diğerlerini eleştiririm. Bu biraz da tercih meselesidir. Kimi güvenilirliğe önem verir, kimi kapsama alanına...

    Benim sinirlendiğim nokta salak yerine konulmak. Bu yüzden Vodafone a olan eleştirilerim son günlerde şiddetli. Sen gözümün içine baka baka yalan söylersen ben de bunları yazarım. Arkadaşlar bu Vodafone Türkiyeye geldiğinde sınırları kaldıran operatör dedi mi kendine dedi. Şimdi açın bi bakın operatörlerin yurtdışı ücretlerine binnem kaç ülkede faliyet gösteren yurtdışıyla şehiriçi gibi görüştürüyoruz diyen Vodafone en pahalı hizmeti veriyor. Bu şimdi YALAN DEĞİLMİ.

    Sınırları kaldıracağız felsefeleri ama şehirlere özgü kampanyaları Vodafone icat etmedi mi BU MUDUR SINIRLARI KALDIRMAK.

    Yeni teknolojiler getiyoruz diyor binyıllık mms hizmetlerini Vodafone Live le yeni gibi göstermeye çalışıyorlar. Bu mudur TEKNOLOJİYİ TÜRKİYEYE GETİRMEK

    Kapsama alanında en iyi olacağız diyorlar. Kapsama alanı daha iyi olan Turkcell VODAFONE UN 3 KATI YATIRIM YAPIYOR. Bumu çok yatırım anlayışı

    Bayi ağını düzeltmeden(eski telsim bayi ağı çok daha iyiydi) ilçelerde kontörü doğru dürüst bulunmayan hesabını bilen tarife gibi bir şey icat edildi. BU MU KURALLARI DEĞİŞTİRMEK.

    Yapılan her tarife değişikliğiyle eski aboneleri kendilerinden soğutuyorlar. Sms de alternatif seçenekler sunamadıkları gibi olan işlevsel sms seçeneklerini de kaldırıyorlar BU MU KURALLARI DEĞİŞTİRMEK.


    Arkadaşlar istediğiniz kadar kızın bana ben gördüğümü söylerim. Yatırım yapmadılar demek yanlış olur ama tv lerde bas bas bağırdıkları, boy boy reklam verdikleri kadar yatırım yapılmadığını ve yapılmayacağını sizde itiraf edemeseniz de biliyorsunuz. Vodafone buraya hayrına gelmedi para kazanmaya geldi. Gün geçtikçe daha da pahalandığını ve artan abone grafiğinin gerilemeye başladığınıda göreceğiz hep birlikte.


    Kabul edelim Vodafone hiç bir zaman 15 yılı aşkın süredir bu ülkeyi ve bu üşkenin insanını tanıyan Turkcell le başedemeyecek. Belki ingiliz insanına hitap ediyordur define avı, kayak yarışması, youppo çöpçatanlık zavazingosu ama bana ve toplumun geneline sempatik gelmiyor. Vodafone cepten yemeye devam ediyor. İnşallah düzelir ve insanlara hitap eden reklamlarla insanlara ulaşmaya çalışırlar. Çevrenizdeki orta yaşlı bizim kadar bu işlerle ilgili olmayan, takip etmeyen bir insana sorun bakalım Vodafone un garip garip baba ben dansöz olacam yada anne en afrikaya taşınıyorum diyen reklamlarından birşey anlıyorlar mı?

    Gözümün içine soka soka yalan söyleyen operatörde bir şeyler yanlış gidiyordur. Benim görüşüm tabi bu hepbirlikte yaşayıp göreceğiz. Umarım ben yanılıyorumdur. Vodafone güçlenir rekabet artar. Kazanan hepimiz oluruz. Ama benden görüş isteyen hiç bir insana da Vodafone iyidir güvenilirdir demem artık.

    Edit:İmla hatası



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SKELETER -- 1 Mart 2008; 1:46:17 >




  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.