Şimdi Ara

Vodafone kapsama alanıyla ilgili herşey burada... (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.305
Cevap
0
Favori
126.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 97 senesinden beri kullaniyorum az da olasa problem yasadim hatta turkcell aveanin olmadigi yerlerde cekti vodafone yatirimlarini yapiyor ve dahada yapacak adamlara neresini soyledimse ilgilnenip yeni baz istasyonu kurdular.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Asia Eagle

97 senesinden beri kullaniyorum az da olasa problem yasadim hatta turkcell aveanin olmadigi yerlerde cekti vodafone yatirimlarini yapiyor ve dahada yapacak adamlara neresini soyledimse ilgilnenip yeni baz istasyonu kurdular.

97 den beri ise tebrik ederim..
  • naptın sen kocum yaa 97'den beri yazık yaaaa telsime değer mi abi yapma yaaaaa turkcelden kral operatör mü warr?
  • quote:

Orjinalden alıntı: spideronurxxx

naptın sen kocum yaa 97'den beri yazık yaaaa telsime değer mi abi yapma yaaaaa turkcelden kral operatör mü warr?

Bukadar vefalı olunabildiğine göre varmış demek ki
  • bende 97 den beri kullanıyorum 11 senelik vodafone abonesiyim
  • Ankara da oturan vodafoncu arkadaşlar müjde...Vodafone bir çok baz istasyonu kuruyor...ayrıntılar aralık ayı ankara mçk sında
    http://www.ankaracevreorman.gov.tr/cevre/2007_12sayilimck.doc
  • Nedenmi Kocum ,

Turkcell insanlari resmen somuruyor , sunda konustugum tarifede diger opretorleri arama turkcellden turkceli aramaktan beri iskontolu en son hafta sonu 12/01 de konyaya yolculugum oldu Vodafone yollarda full cekti bazi yerlerde Turkcellde sinyal bile yoktu! Herkese tavsiye ederim ben acikcasi hizmet aliyorum GPRS den tut herturlu hizmetinden faydalaniyorum 2 .hattim sirketin Turkcell baska opretoru aradigimda dakika fiyati resmen kaba tabiriyle insanlara yasliyorlar yok bizim numaramiz 532 yok biz daha iyi hizmet veriyoruz daha prestejliyiz hepsi palavara fazla parasi olan Turkcelle devam eder ben Turkcellden zengin degilim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Asia Eagle

Nedenmi Kocum ,

Turkcell insanlari resmen somuruyor , sunda konustugum tarifede diger opretorleri arama turkcellden turkceli aramaktan beri iskontolu en son hafta sonu 12/01 de konyaya yolculugum oldu Vodafone yollarda full cekti bazi yerlerde Turkcellde sinyal bile yoktu! Herkese tavsiye ederim ben acikcasi hizmet aliyorum GPRS den tut herturlu hizmetinden faydalaniyorum 2 .hattim sirketin Turkcell baska opretoru aradigimda dakika fiyati resmen kaba tabiriyle insanlara yasliyorlar yok bizim numaramiz 532 yok biz daha iyi hizmet veriyoruz daha prestejliyiz hepsi palavara fazla parasi olan Turkcelle devam eder ben Turkcellden zengin degilim

Telsim/Vodafone nun adı çıkmış bir kere şuan ciddi yatırım yapıldı.Daha iyi oldu....

• yaptıkları yatırımları kaç istasyon kurdular , son kapsama haritası ne durumda , baone sayısı kaç vb bizimle paylaşsalar çok super olacak, bence tek eksik bu fazla içe kapalılar şimdilik...
  • quote:

Orjinalden alıntı: sevimlican

yaptıkları yatırımları kaç istasyon kurdular , son kapsama haritası ne durumda , baone sayısı kaç vb bizimle paylaşsalar çok super olacak, bence tek eksik bu fazla içe kapalılar şimdilik...

Haklısın hiç bişe söylemiyorlar..Ama okudugum bır habere (baya oldu)gore vodafone aldıktan sonra ilk 3 ayda 1000 baz istayonu dıkmıs..ayrıca suanda 17 mılyon gıbı abonesı varmıs gecen gazetede okumustum..Eğer böyleyse durum bence iyi..
  • 17 milyon
  • arkadaşlar duyduğuma göre vodafone faz2 baz istasyonlarını bitirmiş faz3 leri dikmeye başlamışlar bilgisi olan var mı nereye ne konulacak?
  • faz 2 ve faz 3 ne demek bi onu açıklarmısın
  • Vodafone 17 milyon abonesi varsa ben neden mesaj atacak vodafoneli arkaş bulamıyorum

3 gün sonra İstanbuldayım , bakim 6 ayda değişen bişey varmı..

İskenderun beni her ne kadar ümitsiz yapsada
  • s.volkan gelir gelmez kahveye gitte bizde şu kahvede çekmiyor de özledik
  • ehehe..

şirinevlerdeki kahbveye gittiğim arkadaş kısa dönem asker..

Şubatta izine gelecek o zaman kesin sonuç veririm :D

Ama nedense hiç sanmıyorum

Vodafone halen aynı tas aynı hamam

ayrıca
    sevimlican özledim len sizleri onuda sölemeden geçemeyceğim :D
  • Arkadaşlar

Dün Turkcell ile bir görüşme yaptık

orda vodafone ve aveadan bahsettik teknik ekipten görüştüm beni aradılar turkcell şebeke sorunumla ilgili

o sırada konu vodafone ve aveadan açıldı

Turkcell dediki Aveanın şuanda Mevcut 7.500 Baz istasyonu var Turkcellin ise 13000 Bazı Vodafone'nin İse malesef 5000 baz istasyonu varmış

bilmiyorum ne derece doğru TURKCELL in verdiği bu rakamlar

siz ne düşünüyorsunuz bu konuda

acaba gerçekler böylemi yoksa turkcellin kendi fikrimi böyle
  • hocam rakam imkansız çünkü vodafone aldığında telsimi 5.000 istasyonu vardı...
    ben sana yeni kurulan en az 100 istasyon sayabilirim istanbulda tüm türkiye genelini ve vodafonedaki tam olmasada düzelmeleri düşünürsek 5.000 rakamı imkansız gibi gözüküyor..
  • vodafone a baz istasyonu yapan bikaç firma web adreslerinde istasyon resimleri ve isimleri mevcut.Kim ne derse desin VODAFONE çalışıyor arkadaşlar
    http://www.balcilarmuhendislik.com/yapilan_isler.html
    http://www.ebamuhendislik.net/GSM.HTM
    http://www.ekotel.com.tr/gsm_referans.asp

• Vodafone geride kalan 2 yılda çalışma yaptı kesinlikle. Ayrıca Atilla Vitai 2 ay önce HALEN BİR ÇOK YERE BAKAMADIK BAKINCA HERŞEY NETLEŞECEK dedi
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.