Şimdi Ara

VODAFONE İŞORTAĞIM - İşiniz için akıl karı çözümler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
2.818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Mayıs 2010 itibarı ile kurumsal iletisim hizmetlerimizde is dünyamız için yepyeni bir dönemi baslatmıs olmaktan mutluluk duyuyoruz.

Müsterilerimizin “güvenilir is ortagı olma” misyonu ile en son iletisim teknolojilerinin sagladıgı bütün olanakları, kurumların ihtiyaçlarına cevap veren ve onlar için deger yaratan çözümlere dönüstürerek Türk is dünyasının hizmetine sunuyoruz. “Vodafone Is Ortagım” bu açıdan yeni bir dönemin baslangıcıdır. Bu yeni dönemde, beklenti ve ihtiyaçlarınıza daha genis bir vizyonla, daha güçlü, dinamik ve yenilikçi bir yapıda cevap vermek üzere hazırız.

Türkiye kurumsal sabit iletisim pazarının önde gelen alternatif telekom operatörlerinden biri olan Borusan Telekom’un Vodafone Türkiye sirketleri bünyesine katılmasıyla çok degerli bir sinerji ve bilgi birikimi olusmustur. Böylece siz degerli müsterilerimize mobil iletisim çözümlerini ve sabit iletisim
    hizmetlerini birlikte sunabiliyor ve tüm iletisim ihtiyaçlarınızı tek çözüm ortagınız” olarak karsılayabiliyoruz.

“Güvenilir çözüm ortagınız” olma gayesiyle mobil telefon hizmetlerinden sabit telefon hizmetlerine, 3G internet erisiminden fiber altyapımız üzerinden sagladıgımız sabit internet erisimine, lokasyonlarınız arasında veri iletisiminden mobil ekiplerinizin takibine kadar çok genis bir hizmet portföyü ile rekabet gücünüzün artmasına katkı saglamayı hedefliyoruz.

Dünyada mobil iletisim lideri olan, “en iyi kurumsal mobil hizmet” alanında uluslararası ödüllü Vodafone Grubu, global düzeyde her ölçekte milyonlarca kurumsal müsteriye hizmet sunarak kazandıgı genis deneyim ve bilgi birikimini simdi ülkemizin kurumlarının hizmetine
    sunmaktadır. Global iletisim trafigindeki yüksek payımız, sizlere yurtiçinde oldugu kadar uluslararası görüsmelerde de en avantajlı tarifeleri
    sunmamıza olanak veriyor. En ileri mobil teknolojilerden en etkin sekilde yararlanmayı mümkün kılan cihazlardaki teknolojik üstünlügümüzle
    fark yaratan ürün ve hizmetler sunuyoruz.

Katalogumuzda deger yaratan, rekabet gücünüzü katlayacak ürün ve hizmetlerimizi incelediginizde, halihazırda sundugumuz hizmetleri gelistirdigimizi, tüm ihtiyaçlarınıza yönelik yepyeni tarifeler, kampanyalar, ürün ve hizmetlerle is hayatınızı kolaylastıracak etkin çözümleri hazırladıgımızı göreceksiniz.

Türkiye’deki tüm kuruluslarımızın Vodafone’un farkını takdir edeceklerine ve hizmetlerimizden büyük faydalar saglayacaklarına inanıyorum. Is hayatınızı kolaylastıran ve operasyonlarınıza deger katan güvenilir iletisim ortagınız Vodafone Türkiye’nin fark yaratan dünyasına hos geldiniz.

Saygılarımla...

Serpil Timuray
    Icra Kurulu Baskanı
    Vodafone Türkiye

DÜNYADA VE TÜRKIYE’DE VODAFONE

Dünyanın 1 numaralı uluslararası operatörünün Is Ortagı olun. Vodafone 5 kıtada, 31 ülkede, 333 milyon müsterisine hizmet veriyor. Siz de Vodafone
    ailesine katılarak, tüm dünyada sundugumuz kaliteli hizmet ve ürünlerden yararlanabilirsiniz.

Dünyanın en degerli telekom markasının sundugu ayrıcalıklardan faydalanın. Brand Finance Global 500 arastırması 2010 yılı sonuçlarına göre Vodafone, en degerli markalar listesinde dünyada 7., telekom sektöründe ise ilk sırada yer almaktadır.

Türkiye Mobil Numara Tasınabilirligi’nin lider operatörünün farkını yasayın. Vodafone, 1 Nisan 2010 tarihi itibariyle 1,1 milyondan fazla net müsteri kazanımı ve toplam 5,2 milyon yeni abone ile Mobil Numara Tasınabilirligi’nde lider operatör olmustur.

3G+ teknolojisini, dünya 3G lideri farkıyla yasayın. Vodafone’un dünyada milyonlarca 3G kullanıcısından kazandıgı deneyimden, Türkiye’nin 81 il merkezinde siz de faydalanabilirsiniz.

Vodafone, kapsama alanıyla Türkiye’nin her yerinde. Vodafone, Türkiye’de 6 milyar doları asan yatırımla size en kusursuz hizmeti vermek için ilk günden
    bu yana kapsama alanını genisletmektedir. %98,2’lik nüfus kapsama oranıyla Vodafone, Türkiye’nin her yerinde.

VODAFONE İŞ ORTAĞIM TARİFELERİ

Tarifenizi seçmek artık çok kolay! Vodafone Is Ortagım tarifeleri ihtiyaca uygun çözümleri en avantajlı fiyatlarla sunar.

IS ORTAGIM MINI PAKET - Ayda 13 TL'ye şirket içi limitsiz görüşme+limitsiz sms
    IS ORTAGIM MIDI PAKET - Ayda 30 TL'ye şirket içi limitsiz + sabit hatlar 500 dk + 250 dk heryöne
    IS ORTAGIM MAXI PAKET - Ayda 40 TL'ye şirket içi limitsiz + sabit hatlar 1000 dk + 400 dk heryöne
    IS ORTAGIM SÜPER PAKET- Ayda 55 TL'ye Vodafone'lular limitsiz + sabit hatlar 1000 dk + 750 dk heryöne
    IS ORTAGIM MEGA PAKET - Ayda 75 TL'ye Vodafone'lular limitsiz + sabit hatlar 1500 dk + 1500 dk heryöne + 250 mb internet
    IS ORTAGIM MEGA PLUS PAKET - Ayda 95 TL'ye Vodafone'lular limitsiz + sabit hatlar limitsiz + 2000 dk heryöne + 1000 sms her yöne + 1 gb internet

DÜNYA ILE KONUSTURUR

Türkiye’de bir ilk! Seçtiginiz Vodafone Is Ortagım tarifesindeki her yöne dakikaların yurtdısı aramalarınızda da geçerli oldugunu biliyor muydunuz?

Vodafone Is Ortagım Tarifelerindeki Her Yöne Dakikalarınızla Arayabileceginiz Ülkeler*

1. Kademe Sabit Hatlar
    ABD, Almanya, Avusturya, Belçika, Çek Cumhuriyeti, Danimarka, Fransa, Hollanda, Ingiltere,
    Irlanda, Ispanya, Isveç, Isviçre, Italya, Kanada, Norveç, Portekiz, Rusya, Slovak Cum.,
    Yunanistan

2. Kademe Sabit Hatlar
    Bulgaristan, Finlandiya, Lüksemburg, Macaristan, Polonya, Arnavutluk, Azerbaycan,
    Bosna Hersek, Cezayir, Gürcistan, Kazakistan, Kosova, Makedonya, Moldova, Özbekistan,
    Romanya, Sırbistan - Karadag, Suudi Arabistan, Tunus, Türkmenistan, Ukrayna

Vodafone Ülkeleri
    Arnavutluk, Avustralya, Çek Cumhuriyeti, Mısır, SFR Fransa, Almanya, Yunanistan,
    Macaristan, Irlanda, Italya, Malta, Hollanda, Yeni Zelanda, Portekiz, Romanya, Ispanya,
    Ingiltere, Hindistan, Gana, Katar ve Güney Afrika

Türkiye’de ilk defa ücretsiz her yöne dakikalarınızla yalnızca Türkiye’yi degil, tüm dünyayı arayın, dünyaya açılın.

VODAFONE IS ORTAGIM TARIFELERI ESNEKTIR

Vodafone Is Ortagım tarifenizi seçtikten sonra sizi sınırlandırmıyoruz. Vodafone Is Ortagım tarifeleri üzerine eklenebilen ve böylece tarifelerinizi zenginlestiren opsiyonlarımız, esnek yapısıyla kendinize özel bir paket olusturabilmenizi saglıyor.

5 tl Vodafone Opsiyonu : Vodafone’lular ile ayda 1000 dakika görüsme avantajı
    5 tl Sabit Hat Opsiyonu : Sabit numaralar ile ayda 1000 dakika görüsme avantajı
    3 tl Her Yöne Mini Sms : Her yöne ayda 50 SMS gönderme avantajı
    6 tl Her Yöne Midi Sms : Her yöne ayda 500 SMS gönderme avantajı

VODAFONE İŞ ORTAĞIM'LA EN AVANTAJLI İNDİRİM PROGRAMINDAN FAYDALANIN

Vodafone Is Ortaklarım Programı’ndan sirketinize %60’a varan indirim yagmuru! Vodafone’un is ortagı olan firmaların sundugu avantajlardan sizlerin de
    faydalanmanız için Is Ortaklarım Programı’nı gelistirdik. Vodafone Is Ortaklarım Programı ulasımdan konaklamaya, kuryeden oto kiralamaya, egitimden sigortaya firmanızın ihtiyacı olan her alanda size özel indirimler sunar, sirket harcamalarınızı azaltır. Siz de Vodafone Is Ortagım müsterisi olarak hiçbir ek ücret ödemeden Vodafone Is Ortaklarım Programı’nda yer alan, sektöründe lider markaların sundugu fırsatlardan yararlanın, %60’a varan indirimlerle sirketinizin giderlerinde yıllık ortalama 20.900 TL tasarruf saglayın.

Akaryakıt BP
    Araç Kiralama BUDGET
    Araç Satın Alma FİAT
    Çiçek Gönderimi ÇİÇEK SEPETİ
    Finans HSBC
    Gıda ISS - MULTİNET
    Güvenlik ALFA
    Insan Kaynakları YENİBİRİŞ
    Konaklama DİVAN
    Ofis Malzemesi KOÇTAŞ - XEROX
    Sabit Telekom BORUSAN
    Seyahat IŞIL TUR
    Sigorta ACIBADEM SİGORTA
    Tasımacılık MNG - FEDEX
    Ulasım METRO
    Yazılım/Web MİKRO

Sirketinize özel atanmıs Özel Müsteri Danısmanınız, her türlü istek ve sorunuza yanıt vermek için hazır!

Her türlü istek ve sorunuza yanıt vermek için sirketinize atanmıs Özel Müsteri Danısmanı* Vodafone Is Ortagım’da!
    Sizi tanıyan ve farklı kisilere aynı konuyu anlatmanıza gerek kalmadan islerinizi kolaylıkla çözmenizi saglayacak Özel Müsteri Danısmanınız
    artık yanınızda...
    Özel Müsteri Danısmanınız tüm sorularınızı yanıtlar, taleplerinizi ve sikâyetlerinizi dinleyerek size özel çözümler üretir.
    Özel Müsteri Danısmanınız size özel müsteri hizmetleri numarasının ucunda isinizi kolaylastırmak için hazır!

Müşteri hizmetlerini her aradığınızda aynı müşteri temsilcisi hizmetinizde.

Ister ADSL, ister 3G üzerinden kesintisiz erisim Multi Internet ile her an her yerde. 35 tl x 24 aydan başlayan fiyatlarla !!!

Multi Internet ile ADSL baglantınız kesilse bile 3G üzerinden internete baglanabilirsiniz
    • ADSL bağlantınızı 3G ile yedekleyebilirsiniz.
    • İnternet bağlantınızı yanınızda taşıyabilirsiniz.
    • İnterneti ofis içinde ve dışında çalışanlarınızla
    paylasabilirsiniz.
    • ADSL kurulumunu bile beklemeden ofisinize
    interneti hemen getirebilirsiniz!
    • Yazıcınızı ve harici sabit belleğinizi ek bir yatırım
    yapmadan ofisinizde

Sabit hatlardan yapacagınız görüsmelerde de Vodafone Is Ortagım farkını yasayın

Ofisteki sabit telefonlarınızdan yaptıgınız görüsmelerde de Vodafone Is Ortagım avantajlarından faydalanabilirsiniz. Hiçbir ön yatırım yapmadan, Multi Santral cihazı (FCT - Sabit Cep Terminali) sayesinde sabit hatlarınızda da tasarruf saglarsınız.

Vodafone Is Ortagım Cep Uygulamaları ve Bilgi Servisleri’yle hayatınızı kolaylastırın.

IS ORTAGIM CEP UYGULAMALARI

Is Ortagım Cep Uygulamaları sayesinde isinizle ilgili faydalı bilgilere her yerde, her zaman ve kolayca ulasabilirsiniz. Tek yapmanız gerekenwww.vodafoneisortagim.com’dan dilediginiz uygulamayı seçmek ve cep telefonunuza indirmek. Üstelik Vodafone Is Ortagım Cep Uygulamaları size özel
    olarak 2011’e kadar ücretsiz*. Örneğin; bulunduğunuz lokasyona en yakın ATM’yi mi arıyorsunuz? Yoksa yemek yiyebileceginiz bir restoran mı? Vodafone Etrafımda Ne Var?’ı açıp ilk çıkan ekranda kategorilerden aradıgınız nokta tipini seçmeniz yeterli. Vodafone Is Ortagım Kredi Faiz Uzmanı cep uygulaması sayesinde farklı bankaların ihtiyaç, mortgage ve tasıt kredi faiz oranlarına anında ulasabilirsiniz.

Baslıca uygulamalar:
    1. Tercümatik
    2. Jet SMS
    3. Kredi Faiz Uzmanı
    4. Sehirde Ne Var?
    5. Maas Ölçer
    6. Vodafone IBB Trafik
    7. Fanatik
    8. Hürriyet
    9. Radikal
    10. Milliyet
    11. Websın
    12. Vodafone Etrafımda Ne Var?
    13. E-posta Sihirbazı
    14. Vodafone Ekibim Nerede?

IS ORTAGIM BILGI SERVISLERI

Vodafone Is Ortagım Bilgi Servisleri’nden dilediginiz haber paketini seçin, isinize yarayacak haberler her gün cep telefonunuza gelsin.

Ekonomi Paketi
    Is yogunlugunuz nedeniyle güncel haberleri takip edecek zaman bulamıyor ya da binlerce haber arasında kaybolmak istemiyorsanız, en pratik ve güvenilir çözüm Vodafone Is Ortagım Ekonomi Paketi’nde. Ekonomi ile ilgili gelismeleri, borsa ve döviz piyasasının güncel durumunu, vergi ödeme tarihlerini takip etmek Vodafone Is Ortagım Ekonomi Paketi’yle artık çok kolay. Üstelik Vodafone Is Ortagım müsterilerine 2011’e kadar ücretsiz!
    Is Ortagım Bilgi Servisleri - Ekonomi Paketi’nden ücretsiz faydalanmak için tek yapmanız gereken “ABONE EKONOMI” yazıp 7070’e göndermek.

Sektör Haber Paketleri

Vodafone Is Ortagım Bilgi Servisleri kapsamında sunulan Sektör Haber Paketleri sayesinde sirketinizin faaliyet gösterdigi sektörle ilgili haberleri takip
    etmek artık çok kolay. Tek yapmanız gereken haberlerini almak istediginiz sektörün asagıdaki kodunu 7070’e SMS olarak göndermek.
    Vodafone’un Is Ortagım müsterilerine özel bu servisinden faydalanmak ayda sadece 5 TL!

Cep Çevirmen

Nedir?
    Canlı çevirmenler aracılıgıyla Almanca, Çince, Fransızca, Ingilizce, Rusça olarak 5 dilde çeviri hizmeti almanızı saglayan bir servistir*.

Avantajları nelerdir?
    Bu servisten yararlanmak için 7070’i arayarak canlı tercüme hizmeti alabilir, çevirmene sorularınızı sorabilir veya aramak istediginiz yurtdısı telefon numarasını çevirerek konusmaya bir üçüncü kisinin katılmasıyla telekonferans üzerinden bu hizmetten yararlanabilirsiniz.
    Kimler için idealdir?

Yurtdısı ile baglantılar kurmak isteyen isletme sahipleri, Türkiye’ye gelmis yabancılarla is yapmak isteyenler için uygundur.

VODAPARA

Sirketiniz Vodapara zengini olsun!

Vodafone Is Ortagım hatlarınızın faturaları Vodapara olarak sirketinize geri dönüyor, size de biriken Vodapara’larınızı doya doya harcamak kalıyor.
    Yapmanız gereken, sirketiniz için uygun fatura aralıgında, en az 12 aylık taahhütte bulunmak ve karsılıgında kazanacagınız Vodapara’larınızı
    gönlünüzce harcamak. Hepsi bu kadar.

Vodafone’da sözünüz Vodapara demek!

Vodafone’da fatura sözü veren kurumsal müsterilerimiz kazandıkları Vdapara’ları hediye çekler, cihazlar ve fatura indirimleri almak için kullanıyorlar.
    Siz de sirketinizi bugün Vodapara zengini yapın ve Vodafone’un kurumsal sirketler için sundugu avantajlardan faydalanmaya baslayın.

Yapmanız gereken, sirketiniz için uygun fatura aralıgında, en az 12 aylık taahhütte bulunmak ve karsılıgında kazanacagınız Vodapara’larınızı
    gönlünüzce harcamak. Hepsi bu kadar. Sirket olarak aylık vereceginiz fatura taahhüdü ve süresine göre bir kereye mahsus kazanacagınız
    Vodapara tutarlarını yandaki tabloda görebilirsiniz.

BlackBerry Cihaz Kampanyası www.vodafoneisortagim.com/blackberry-kampanyasi.php?Firma-Tipi=Kucuk-Olcekli
    iPhone 3GS Kampanyası www.vodafoneisortagim.com/iphone-3gs-kampanyasi.php?Firma-Tipi=Kucuk-Olcekli
    Cingöz Kampanyasıwww.vodafoneisortagim.com/cingoz-kampanyasi.php?Firma-Tipi=Kucuk-Olcekli
    Vodem Kampanyası www.vodafoneisortagim.com/faturali-mobil-modem-kampanyasi.php?Firma-Tipi=Kucuk-Olcekli
    Teknosa Kampanyasıwww.vodafoneisortagim.com/vodafone-teknosa-kampanyasi.php?Firma-Tipi=Kucuk-Olcekli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JackDanielSD -- 22 Mayıs 2010; 10:27:38 >

• VODAFONE KURUMSAL MÜŞTERİLERİNE ÖZEL TEKLİFLER

ACIBADEM SİGORTA ÜRÜNLERİNDE %15 İNDİRİM

BORUSAN TELEKOM'DAN FİBER İNTERNET İLK 3 AY % 60 İNDİRİMLİ

BORUSAN TELEKOM ALOPRATİK VE ALOKURUMSAL % 50 İNDİRİMLİ

ALFA GÜVENLİKTEN ALDIĞINIZ FİZİKİ GÜVENLİK HİZMETLERİNDE ELEKTRONİK GÜVENLİK SİSTEMLERİ BEDAVA

ALFA TEKNOLOJİ CCTV VE ALARM PANEL ÜRÜNLERİNDE %35, MONTAJLRADA %50 İNDİRİM

ASYA NAKLİYAT'LA HER YÖNE İNDİRİMLİ TAŞIMA

BP'DEN TÜM MÜŞTERİLERE SÜRPRİZ İNDİRİMLER

BUDGET ARAÇ KİRALAMALARDA % 30 İNDİRİM

CICEKSEPETI.COM'DAN % 15 İNDİRİM

DİVAN OTELLERİNE GELENLER ÜCRETSİZ KONAKLAMA VE KONAKLAMA BOYUNCA OTELLERİN BAR VE RESTORANTLARINDA İNDİRİM KAZANIYOR

ENGLISH TIME'DAN %40 İNDİRİM

FEDEX İLE ULUSLARARASI GÖNDERİLERDE % 40 İNDİRİM

FİAT OTOMOBİLLER'DE % 5 İNDİRİM

HSBC MASRAF VE KOMİSYONLARDA % 50 İNDİRİM

ISS TEMİZLİK HİZMETLERİNDE % 20 İNDİRİM

ISS CATERİNG'DE % 5 İNDİRİM

IŞIL TUR İLE YURTİÇİ-DIŞI SEYAHATLERDE % 5, YURTİÇİ TATİLLERDE % 35 İNDİRİM, UÇAK BİLETİ SERVİS BEDELLERİNDE % 50 İNDİRİM

KOÇTAŞ'TAN ALIŞVERİŞLERDE % 10 İNDİRİM

LOGITECH ÜRÜNLERİNDE % 15 İNDİRİM

METRO TURİZM METRO SUIT İLE "HER KOLTUK 1 NUMARA" AYRICALIĞI % 20 İNDİRİMLE

MİKRO YAZILIM % 20 İNDİRİMLİ, 750 TL DEĞERİNDEKİ İTHALAT MODÜLÜ HEDİYE

MNG KARGO'DA % 30 İNDİRİM

MULTİNET'TEN ÇOK ÖZEL İNDİRİM VE AVANTAJLAR

NAVKING NAVİGASYON CİHAZLARI % 20 İNDİRİMLİ

NETRON BUSINESS SCHOOL EĞİTİMLERİ % 40 İNDİRİMLİ

OFFICE1SUPERSTORE ALIŞVERİŞLERİ % 15 İNDİRİMLİ

PEGASUS HAVA YOLLARINDA TÜM UÇUŞLARINIZ % 15 İNDİRİMLİ

XEROX ÜRÜN VE ÇÖZÜMLERİ % 16 İNDİRİMLİ

YENIBIRIS.COM'DA İLAN VERMEK BEDAVA

• Kurumsal Aboneler HYMAKSİ paketinden alamıyor dimi kobi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: s.volkan

Kurumsal Aboneler HYMAKSİ paketinden alamıyor dimi kobi ?

ALIYOR :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kobifone

quote:

Sitesinde yazmıyor. Her yerde +6 liralık avantajdan bahsediyor.
  • quote:

quote:

quote:

napcan sen siteyi ben diyorum :)
  • quote:

quote:

quote:

quote:

napcan sen siteyi ben diyorum :)

Vodafone bu, 3 ün 5 in hesabını yaparlar, korkuyorum artık..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Geçiş için başvurdum..

Ancak çok garip durumlar var Vodafone'da..

Shoplar inanılmaz bilgisiz..

Süper Paket 55 liğin içeriğini bilmiyorlar..

Yurt dışı sabitlerle paket her yöne avantajı ile konuşulduğunu bilmiyorlar. İşin kötüsü reklamları seyretmemişler bile..

Shopun birisi geçiş yapmayı bilmediğinden beni gönderdi başka shopa..

Garip garip işler..

Geçiş yaparken gelen müşterileri dinledikçe Vodafone'un neden abone kazanamadığını anladım..

Adam diyor 10 sn görüşüyorum en fazla diyor.Kimle diyor. Her yönle diyor. O zaman CEP1 diyor..

Kadın sevgilimle görüşüyorum diyor. Kısa görüşme yok diyor. Cep Özgür tavsiyesi yapılmıyor. Demesi gereken tanıdık bul cep özgüre geç. Biz bir arayışta en az 1 saat diyor önerilenler cep limitsiz kontörlü..

Çıkarkende sms paketleri hakkında bilgi almak istiyorum dendi.

Ben bekledim her yöne 50 tanesi 3 lira ,500 tanesi 5 lira vs vs vs

Ama hayır. Soru çok basitti. Kimlerle mesajlaşıyorsunuz. En çok bir kişiyle ama var bir kaç kişi daha dedi..

Önerilen VFMAKSİ 6 lira olan. Ya şakamı diyorum kendi kendime ama aynen adama o yaptırıldı..Birde o kadar ilgisiz..

Denetleme yapıldığından bahsetmişlerdi shoplar, bunları ben ayda yılda bir gittiğim shopta görüyorum. Başka gören olmuyormu

• quote:

Geçiş için başvurdum..

Ancak çok garip durumlar var Vodafone'da..

Shoplar inanılmaz bilgisiz..

Süper Paket 55 liğin içeriğini bilmiyorlar..

Yurt dışı sabitlerle paket her yöne avantajı ile konuşulduğunu bilmiyorlar. İşin kötüsü reklamları seyretmemişler bile..

Shopun birisi geçiş yapmayı bilmediğinden beni gönderdi başka shopa..

Garip garip işler..

Geçiş yaparken gelen müşterileri dinledikçe Vodafone'un neden abone kazanamadığını anladım..

Adam diyor 10 sn görüşüyorum en fazla diyor.Kimle diyor. Her yönle diyor. O zaman CEP1 diyor..

Kadın sevgilimle görüşüyorum diyor. Kısa görüşme yok diyor. Cep Özgür tavsiyesi yapılmıyor. Demesi gereken tanıdık bul cep özgüre geç. Biz bir arayışta en az 1 saat diyor önerilenler cep limitsiz kontörlü..

Çıkarkende sms paketleri hakkında bilgi almak istiyorum dendi.

Ben bekledim her yöne 50 tanesi 3 lira ,500 tanesi 5 lira vs vs vs

Ama hayır. Soru çok basitti. Kimlerle mesajlaşıyorsunuz. En çok bir kişiyle ama var bir kaç kişi daha dedi..

Önerilen VFMAKSİ 6 lira olan. Ya şakamı diyorum kendi kendime ama aynen adama o yaptırıldı..Birde o kadar ilgisiz..

Denetleme yapıldığından bahsetmişlerdi shoplar, bunları ben ayda yılda bir gittiğim shopta görüyorum. Başka gören olmuyormu

Kurumsal işlemler için Kurumsal Satış Kanalları'ndan hizmet alırsan daha iyi olur. Kurumsal müşteriler konusundan çok daha uzmanlaşmış ve profosyonel bir yaklaşım göreceksin.

http://www.vodafoneisortagim.com/kurumsal-satis-kanallari-harita-uygulamasi.php

• Hallettim kobicim zaten..

Ancak yinede kendi sistemleri sonuçta. Vodafone shoptakiler bunları bilmeyecekte neyi bilecekler ki..Zorda değil aslında. Sorun şurada. Heyecan yok çoğunda. Sadece vodafone için değil Aveada aynısı Turkcellde aynısı
  • halbuki shoplar forum donanım mobil operatörler bölümünü takip etse eğitim filan gerekmez....

quote:

Hallettim kobicim zaten..

Ancak yinede kendi sistemleri sonuçta. Vodafone shoptakiler bunları bilmeyecekte neyi bilecekler ki..Zorda değil aslında. Sorun şurada. Heyecan yok çoğunda. Sadece vodafone için değil Aveada aynısı Turkcellde aynısı

• Geçiş durup dururken oldu anlamak mümkün değil.

Sms attık o aralarda smsler gidiyor ama karşıdan gelmiyordu, bende sistemde sorun var diye bir kaç tane daha attım ..

bana yazacaklarmı bakalım..

Sonra my vodafone'a giremeyince işteortağım olduğuınu anladım..

Hesap kesim tarihim ileri atılmış..21 nden 6sına..

sms paketi felan iptal olmuş..

ancak yeni sms paketi almak istediğimde müşteri temsilcisine dedim benmi alayım sizmi tanımlarsınız diye..

kurumsal hatlar kısa numaralara sms atamaz dedi. şaşırdım ama napalım o zaman siz tanımlayın dedim. tanımladı..

ancak ben 7999 a sms atınca bilgi geliyor sms bilgisi.
  • Acıbadem Sigortaya attığım maile dönüş yapıldı sonunda

Volkan Bey merhaba,

Konuyla ilgili olarak sorduğunuz soruların cevaplarını aşağıda bulabilirsiniz;

1-Belirtilen haller durumundaki acil durumlar derken bu belirtilen haller nedir ?

- Belirtilen haller, Dünya Sağlık Örgütü’nün kabul ettiği 27 Acil durumdur. Bu acil durumlar;

1. Akut Batın: Mide, bağırsak gibi içi boş organların delinmesi, tıkanması ya da düğümlenmesi, iltihaplanması, vb. gibi acil müdahale gerektiren durumlardır.

2. Akut Solunum Problemleri: Astım krizi, tahriş edici gazların solunmasıdır.

3. Akut Masif Kanama, Kan Kaybı: Ani başlayan, müdahale edilmediği taktirde kişinin hemodinamik dengelerinde bozulmaya yol açabilecek miktarda ve hızda kan kaybına yol açan kanamalardır.

4. Ani Şuur Kaybı: Santral sinir sistemi hastalıkları, sıvı ve elektrolit dengesi bozuklukları, endokrin bozukluklar ve kalp ve dolaşım sistemi hastalıkları sonucunda ani bilinç kaybının geliştiği durumlardır.

5. Ani Felçler (Serebrovasküler Olay): Beyni besleyen damarlarda tıkanma veya darlık nedeniyle beyin kanlanmasının aniden kesilmesi (iskemik) veya beyin damarlarından birinin aniden yırtılması ile kanın çevre doku içine yayılması (kanamalı) sonucunda beyin dokusu ve hücrelerinin zarar görmesiyle ortaya çıkan ağır nörolojik tablodur.

6. Ciddi Alerji, Anaflaktik Tablolar: Kalp ritminde bozulma, solunum yollarında tıkanmaya yol açabilecek ciddiyette alerji ya da tansiyon düşmesi durumlarıdır.

7. Ciddi Göz Yaralanması

8. Ciddi İş Kazaları ve Uzuv Kopması

9. Diabetik ve Üremik Koma: Diabet (şeker hastalığı) ve böbrek yetersizliğinin neden olduğu bilinç bulanıklığından başlayıp tam bilinç kaybına (koma) kadar girebilecek durumlardır.

10. Donma, Soğuk Çarpması

11. Elektrik Çarpması

12. Hayvan Isırıkları

13. Kurşunlanma, Bıçaklanma vb

14. Menenjit, Ensefalit, Beyin Absesi: Beyin ve omuriliği kaplayan zarların enfeksiyonu (menenjit), beyin parankiminin yaygın inflamasyonu (ensefalit), beyin veya beyincik çevresindeki bölgede ensefalit ile seyreden pü birikimi (beyin absesi) olarak tanımlanan durumlardır.

15. Miyokard İnfarktüsü (MI) , Aritmi, Hipertansiyon Krizleri: Geçirilmekte olan kalp krizi, tedavi gerektiren kalp ritmi bozukluğu türleri, kan basıncının beyin kanaması vb. ciddi durumlara yol açabilecek derecede yükselmesidir.

16. Migren ve/veya Kusma, Şuur Kaybıyla Beraber Olan Baş Ağrıları

17. Renal Kolik: Böbrek taşlarının yol açtığı, ilerlemesi durumunda idrar yolu ya da böbrek hasarına yol açabilecek şiddetli ağrı oluşturan durum.

18. Suda Boğulma

19. Solunum ve Sindirim Sistemine Yabancı Cisim Kaçması

20. Tecavüz

21. Tüm Vücut Kırıkları: Büyük dış veya iç kanamaya yol açan kırıklar, her türlü omurga kırıklarıdır.

22. Tüm Eklem Çıkıkları: Tekrarlayan çıkıklar hariç eklem çıkıklarıdır.

23. Trafik Kazası ve Travmaya Bağlı Yaralanmalar: Dışardan gelen bir etkenin darbesine maruz kalınması sonucunda cilt, ciltaltı, fasya veya kas dokularını içine alabilen ve cerrahi onarım gerektiren yaralanmalardır.

24. Yanık: Sıcak, soğuk, fiziksel ve kimyasal etkenlere maruz kalınması sonucu oluşan 2. veya 3. derecede olan yanıklardır.

25. Yüksek Ateş: Zehirlenme, infeksiyon hastalıkları, sıcak çarpması vb. nedenlerle vücut ısısının konvizyona (havale) ya da kalp ritim bozukluklarına yol açabilecek derecede (38,5 °C üzerinde) yükselmesi durumudur.

26. Yüksekten Düşme Sonucu Yaralanma

27. Zehirlenme: Gıda, ilaç veya kimyasal maddelere bağlı tüm zehirlenmelerdir.

2- Yıllık sadece 36 liramı ödeyeceğiz?

Evet. 1 yıl için kişi başına sadece 36 TL ödeyeceksiniz.

3- Vodafone iş ortağım abonesi olmasa idim ne kadar ödeyecektim?

Vodafone İş Ortağım abonesi olmasaydınız yıllık kişi başı 200 TL ödeyecektiniz

4-Sadece Acıbadem Hastanesinde mi geçerli bu durumlar? .

Hayır. Bu durumlar Acıbadem Hastanesi dahil bütün anlaşmalı / anlaşmasız kurumlarımızda geçerlidir. Anlaşmalı kurumlardan birisine gittiğiniz zaman limitiniz dahilinde yapılan tedavi ücretlendirilir ve size herhangi bir ücret yansıtılmaz. Anlaşmasız kuruma gittiğinizde ise tedavi ücreti size yansıtılır akabinde faturayı tarafımıza yollamanız durumunda gerekli ödemeler banka hesabınıza yatırılacaktır.

Sormak istediğiniz başka sorularınız olursa cevaplayabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s.volkan -- 20 Mayıs 2010; 13:14:33 >

• harika bir iş yapmışsın volkan.
  • quote:

Acıbadem Sigortaya attığım maile dönüş yapıldı sonunda

Volkan Bey merhaba,

Konuyla ilgili olarak sorduğunuz soruların cevaplarını aşağıda bulabilirsiniz;

1-Belirtilen haller durumundaki acil durumlar derken bu belirtilen haller nedir ?

- Belirtilen haller, Dünya Sağlık Örgütü’nün kabul ettiği 27 Acil durumdur. Bu acil durumlar;

1. Akut Batın: Mide, bağırsak gibi içi boş organların delinmesi, tıkanması ya da düğümlenmesi, iltihaplanması, vb. gibi acil müdahale gerektiren durumlardır.

2. Akut Solunum Problemleri: Astım krizi, tahriş edici gazların solunmasıdır.

3. Akut Masif Kanama, Kan Kaybı: Ani başlayan, müdahale edilmediği taktirde kişinin hemodinamik dengelerinde bozulmaya yol açabilecek miktarda ve hızda kan kaybına yol açan kanamalardır.

4. Ani Şuur Kaybı: Santral sinir sistemi hastalıkları, sıvı ve elektrolit dengesi bozuklukları, endokrin bozukluklar ve kalp ve dolaşım sistemi hastalıkları sonucunda ani bilinç kaybının geliştiği durumlardır.

5. Ani Felçler (Serebrovasküler Olay): Beyni besleyen damarlarda tıkanma veya darlık nedeniyle beyin kanlanmasının aniden kesilmesi (iskemik) veya beyin damarlarından birinin aniden yırtılması ile kanın çevre doku içine yayılması (kanamalı) sonucunda beyin dokusu ve hücrelerinin zarar görmesiyle ortaya çıkan ağır nörolojik tablodur.

6. Ciddi Alerji, Anaflaktik Tablolar: Kalp ritminde bozulma, solunum yollarında tıkanmaya yol açabilecek ciddiyette alerji ya da tansiyon düşmesi durumlarıdır.

7. Ciddi Göz Yaralanması

8. Ciddi İş Kazaları ve Uzuv Kopması

9. Diabetik ve Üremik Koma: Diabet (şeker hastalığı) ve böbrek yetersizliğinin neden olduğu bilinç bulanıklığından başlayıp tam bilinç kaybına (koma) kadar girebilecek durumlardır.

10. Donma, Soğuk Çarpması

11. Elektrik Çarpması

12. Hayvan Isırıkları

13. Kurşunlanma, Bıçaklanma vb

14. Menenjit, Ensefalit, Beyin Absesi: Beyin ve omuriliği kaplayan zarların enfeksiyonu (menenjit), beyin parankiminin yaygın inflamasyonu (ensefalit), beyin veya beyincik çevresindeki bölgede ensefalit ile seyreden pü birikimi (beyin absesi) olarak tanımlanan durumlardır.

15. Miyokard İnfarktüsü (MI) , Aritmi, Hipertansiyon Krizleri: Geçirilmekte olan kalp krizi, tedavi gerektiren kalp ritmi bozukluğu türleri, kan basıncının beyin kanaması vb. ciddi durumlara yol açabilecek derecede yükselmesidir.

16. Migren ve/veya Kusma, Şuur Kaybıyla Beraber Olan Baş Ağrıları

17. Renal Kolik: Böbrek taşlarının yol açtığı, ilerlemesi durumunda idrar yolu ya da böbrek hasarına yol açabilecek şiddetli ağrı oluşturan durum.

18. Suda Boğulma

19. Solunum ve Sindirim Sistemine Yabancı Cisim Kaçması

20. Tecavüz

21. Tüm Vücut Kırıkları: Büyük dış veya iç kanamaya yol açan kırıklar, her türlü omurga kırıklarıdır.

22. Tüm Eklem Çıkıkları: Tekrarlayan çıkıklar hariç eklem çıkıklarıdır.

23. Trafik Kazası ve Travmaya Bağlı Yaralanmalar: Dışardan gelen bir etkenin darbesine maruz kalınması sonucunda cilt, ciltaltı, fasya veya kas dokularını içine alabilen ve cerrahi onarım gerektiren yaralanmalardır.

24. Yanık: Sıcak, soğuk, fiziksel ve kimyasal etkenlere maruz kalınması sonucu oluşan 2. veya 3. derecede olan yanıklardır.

25. Yüksek Ateş: Zehirlenme, infeksiyon hastalıkları, sıcak çarpması vb. nedenlerle vücut ısısının konvizyona (havale) ya da kalp ritim bozukluklarına yol açabilecek derecede (38,5 °C üzerinde) yükselmesi durumudur.

26. Yüksekten Düşme Sonucu Yaralanma

27. Zehirlenme: Gıda, ilaç veya kimyasal maddelere bağlı tüm zehirlenmelerdir.

2- Yıllık sadece 36 liramı ödeyeceğiz?

Evet. 1 yıl için kişi başına sadece 36 TL ödeyeceksiniz.

3- Vodafone iş ortağım abonesi olmasa idim ne kadar ödeyecektim?

Vodafone İş Ortağım abonesi olmasaydınız yıllık kişi başı 200 TL ödeyecektiniz

4-Sadece Acıbadem Hastanesinde mi geçerli bu durumlar? .

Hayır. Bu durumlar Acıbadem Hastanesi dahil bütün anlaşmalı / anlaşmasız kurumlarımızda geçerlidir. Anlaşmalı kurumlardan birisine gittiğiniz zaman limitiniz dahilinde yapılan tedavi ücretlendirilir ve size herhangi bir ücret yansıtılmaz. Anlaşmasız kuruma gittiğinizde ise tedavi ücreti size yansıtılır akabinde faturayı tarafımıza yollamanız durumunda gerekli ödemeler banka hesabınıza yatırılacaktır.

Sormak istediğiniz başka sorularınız olursa cevaplayabilirim.

• Paketlere data eklendi

IS ORTAGIM MEGA PAKET - Ayda 75 TL'ye Vodafone'lular limitsiz + sabit hatlar 1500 dk + 1500 dk heryöne + 250 mb internet
    IS ORTAGIM MEGA PLUS PAKET - Ayda 95 TL'ye Vodafone'lular limitsiz + sabit hatlar limitsiz + 2000 dk heryöne + 1000 sms her yöne + 1 gb internet
  • Süper dedikleri pakete 100 Mb isteriz
  • Bugün arandım durup dururken sabah sabah :D

Günaydınla başladık. Vodafone Kurumsal İş Ortağımdan arıyormuş..

Nasılsınız şudur budur ..Tarifemden bahsetti , süper paket 55 olandan. dedim biliyorum..

öneriniz arzunuz varmı dedi tarifelerle ilgili dedi..

Bende 15-20 liralık küçük paketler olmadığından bahsettim. 30 liralık tarifelerinde çalışnlar için çok dedim.

15 lira her yöne 150 dk bireyselde var ama kurumsal yok :) Komik kaçıyor diye belirttim..

Burada yazmak lazım. Vodafone İş Ortağım Tarifelerine her yöne 15 lik paketlerin eklenmesi gerekiyor bence.
  • Kurumsal bölüme dün mail attım.

Bazı saçmalıklar var vodafone iş ortağımda..

1- FATURASIZ BİR TANE TARİFE YOK. VAR OLANDA YOK GİBİ YANİ. HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR.

2- İŞ ORTAĞIM AYRICILIKLARI MULTİ MİLYARDERLER İÇİN DÜŞÜNÜLMÜŞ GİBİ :D PEGASUS DIŞINDA BİR TANE İŞE YARAR KURUMLA ANLAŞMALARI YOK.

GEÇEN YAZICI ALİM DEDİM XEROX İLE YAPTIKLARI ANLAŞAMADA ÜRÜNLERE BAKTIM , "OHA" DEMEKTEN BAŞKA BİŞEY DİYEMEDİM..300-400 DOLARLIK YAZICIYI BEN NE YAPAYIM. HATTA BAZILARI 5000 DOLAR..GİTTİM 80 LİRAYA BULDUM GAYET İŞ GÖRÜR KARŞI FİRMADAN..

METRO İLE ANLAŞMIŞLAR..SADECE METRO SUİT ÖZEL OTOBÜSLER İÇİN. ONLARADA ULAŞMAK ÖYLESİNE GICIK Kİ..

MNG İLE ANLAŞMIŞLAR. MNG YE GİDİYORSUN ADAM DİYOR ABONE OL. TAMAM OLAYIM DİYORSUN AYDA 3-4 KARGO GÖNDERECEKSEN BİZİ YORMA GİBİSİNDEN HAREKETLER TAVIRLAR. ZATEN BİZİM KARGOLAR 5 LİRA. ABİ ONA NE İNDİRİM OLACAKKİ DİYORLAR. %30 YAZDIĞINA BAKMA VS VS VS VS

IŞILTUR İLE ANLAMIŞLAR. %40 DİYOR İNDİRİM. IŞILTUR ZATEN BUGÜN ARA BÜTÜN ÜRÜNLER %40 İNDİRİMLİ..

DURUMU BELİRTTİM. MESAJ ATALIM BUNU BİLDİRELİM KURUMA BU İŞ BİTSİN TIPKI PEGASUS LA OLDUĞU GİBİ..

VE TÜRKİYEDE HERKES FABRİKATÖR DEĞİL SONUÇTA. BİR SÜRÜ YEMEK FİRMASI İLE ANLAŞILABİLİR BENCE. CLUP FİNANS DİYE KURUM VAR ÖRNEĞİN CARD FİNANSTA. BİRAZ İNCELESELER FARKI GÖRECEKLER. KART RESMEN BENİ KULLANIN DİYE BAĞIRIYOR :)

3- MY VODAFONE KONUSU. BU KONU DÜZELTİLENE KADAR İŞ ORTAĞIM KAPSAMANIN TAM OLMAYACAĞINI SÖYLEDİM..

4- BİREYSEL TARİFELERİN DAHA İYİ OLDUĞUNU SÖYLEDİM. CEP AVANTAJ MİNİ YADA CEP FLY GİBİ HER YÖNE 150-200 DK KONUŞAN ŞİRKET ÇALIŞANIN OLAMAYACAĞINI NEDEN DÜŞÜNDÜKLERİNİ MERAK ETTİM..

AYRICA CEP LİMİTSİZ 750 PAKETİNDEKİ ABİMİN NEDEN İŞ ORTAĞIM OLMASI GEREKTİĞİNİ SORDUM ? ONDA SABİT LİMİTSİZ BİZDE 1000 DK. BÖYLE SAÇMA BİŞEY OLURMU ..

KURUMSAL ZAHMETLİ İŞ OLMASINA RAĞMEN BİREYSELDEKİ TARİFELERLE NEREDEYSE AYNILAR HER KONUDA..

5- STAR PAKET VE AVEA VİP İLE YARIŞACAK TARİFELERİNİN OLMADIĞINI SÖYLEDİM. AYRICA STAR PAKET 67 YE GELİYOR. VODAFONE'DA BU KADAR DAKİKA VEREN BİR TARİFE YOK. SABİT VAR DENMESİN ÇÜNKÜ BU KONUDA EN AZ ARANAN YER SABİTLER..

6- TAAHHÜTLÜ İNDİRİMDEN YARARLANMAK İÇİN NEDEN 200 LİRA ŞART KOŞULUYOR. BUNLAR BÜYÜK RAKAMLAR.. 3 KİŞİ SÜPER PAKET KULLANSAK + ANNEM 30 LUK PAKET BİLE ALSA İNDİRİMDEN FAYDALANAMIYORUZ

gibi şeyleri söyledim bildirdim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.