Şimdi Ara

Vodafone iptal olmayan paket

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
4.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Günlük 150 mb paket hattıma tanımlıymış, yedek hattım olduğu için haberim dahi yok. Online işlemlerden iptal edemiyorum, etmeye çalışınca "Mobil internet paketine sahip olmadığınız için paketi iptal etme işleminiz gerçekleştirilememiştir" saçma bir cevap çıkıyor. self servis uygulamasından hediye interneti de alamıyorum, almaya çalışınsa aktif olmayan paketiniz vardır diyor. Müşteri hizmetlerini arıyorum, tanımlı paketiniz yok diyor, kendim online işlemlerden görüyorum, paketi onlar sistemlerinden göremiyor. Neden göremediklerini sorunca kadın bir de sesini yükseltti, trip attı ya. Ben bu kadar zekası düşük, beceriksiz müşteri hizmetleri görmedim. Allahtan ana hattım bunlarda değil.

Vodafone iptal olmayan paket

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi day_dreamer -- 8 Aralık 2015; 6:17:50 >

• Musteri hizmetlerini ara onlar iptal eder

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aradığımı yazdım zaten?
  • Tamam da tanımlamış olsam bile iptal etme hakkım nasıl olamaz? Almadan kullanmadan zorla paket mi kullandırılır? Sistemlerinde çıkmaması ama benim online işlemlerde görebilmem de ayrı saçmalık.
  • day_dreamer kullanıcısına yanıt
    Btk ya sikayet et sikayetvar a yaz illa donus oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başlığı açtığım gün vodafone'a mail atmıştım. Biraz önce iptal olduğuna dair sms geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi day_dreamer -- 9 Aralık 2015; 16:13:26 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1 Aylık Yeni Hat İptal Etme
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.