Şimdi Ara

Vodafone Fiber alt yapi calismasi[ANTALYA]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
2
Favori
3.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • evet arkadaslar antalya memurevleri bolgesinde calismalar bitmek uzere. o bolgede oturan veya tasinmayi dusunenlere duyurulur

    http://hizliresim.com/69yDO9


    http://i.hizliresim.com/ZZO54o.jpg

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Türk Telekom harici başka firmaları görmemizde gayet hoşuma gitti ama Büyük şehirlerede Vodafone yayılsa daha iyi olacaktır.
  • bölge bölge ileriliyorlar.hayırlısıyla görürüz inşallah.
  • MArmariste her evin önüne kanal çekildi ama içleri daha boş . Onun yerine vdsl sistem kuruldu. Şu boşta kalan kanllarla altyapı çekmeyen isteyen firma varsa duyurulur çeksinler :D
  • NitroNos kullanıcısına yanıt
    İstanbul için konuşursam Vodafone, Superonline'ı bile geçebilir. 3 ilçede çalışmaları vardı şimdi 30 ilçe için daha ihaleye çıkmışlar. (Superonline'ın İstanbul'da 27 ilçede altyapısı var.)
  • mustifb M kullanıcısına yanıt
    Hocam sadece İstanbul ile il yürümüyor Kocaeli'yede bekleriz ama nerde ...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mustifb M kullanıcısına yanıt
    Hocam ankara dan haberiniz var mı acaba?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mustifb M kullanıcısına yanıt
    Hocam hangi ilçeler bunlar bilginiz var mı bu konuda ? Umarım superonline'ın yaptığı gibi sadece yeni yapılan sitelere fiber altyapı getirilmez , yoksa çok saçma olur 2017 oldu İstanbul'un merkezinde oturuyorum neredeyse hala fiber altyapı yüksek hız internet maalesef yok .
  • Bakalım Vodafone nasıl hareket edecek daha elde pek somut şey olmadığı için sadece sitelre mi gidecekler yoksa yauılacaklar mı ya da FTTB/H/C me tip bir sistem kurackalar merakla takip ediyorum. İnşallah rekabet ortamı oluşması konusunda önemli bir yol katedilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu ortak altyapı olayı vardı ona ne oldu acaba vazmı geçtiler naptılar belli değil
  • mustifb M kullanıcısına yanıt
    Vodafone'u yatırım anlamında hiç beğenmezdiniz. Anlaşılan sizi bile şaşırtacak işler yapmaya başladılar. Umarım 81 ilde aynı aktiviteyi gösterirler. Yoksa TT'nin rekabet olmadan yatırıma gireceği falan yok. Siz yine bu kapasiteyle TT'nin rakibi olamazlar desenizde, şehir merkezlerindeki fiber yatırımında TT haricindeki iss'ler daha aktifler.
  • Logic_Man kullanıcısına yanıt
    Tekirdağ Çerkezköy'de de Vodafone'un fiber altyapısı var, hizmet vermeye başlamışlar. Kapaklı'da da çalışmaları gördüm, bizim yan sokaktan geçti ama bizim sokağa girmedi. Turk Telekom neredeyse iki yıllık binaya hala bağlantı yapamadı, Vodafone gelse hemen geçiririz herkesi ona da, onların hızları da mükemmel değil.
  • sis651 kullanıcısına yanıt
    Zamanla daha iyi olacaktır. Vodafone'un çalışmaları Turkcell'in tellcom zamanlarına benziyor. Umarım yatırım projeleri sadece büyük toplu konut bölgeleri ve sitelerle sınırlı kalmaz. Şehirlerde mahallelere ve sokaklara ulaşmadıkları sürece yaptıkları yatırımların pek fazla bir etkisi olmayabiliyor. Homojen bir yatırım planını esas almalılar. Yani şehirin her noktasına bir anda gelmek kolay değil. Yapacakları iş TT'un yaptığı gibi mahalleyi bırak sokakta bir tane apartmana binaya fiber getirip bırakma şeklindeki verimsiz yatırımda olmamalı. Şehirin merkezindede daha dışındada mahalleler belirleyip, bir işe başladıklarında mahallenin tamamı fibere ulaşmış olmalı. Bunu yaparken Vodafone'un baz istasyonu bulunduğu mahalleler öncelik alabilir.
  • Logic_Man kullanıcısına yanıt
    Çerkezköy'deki kurulumda SOL gibi sadece sitelere girme olayı yok sanırım. Kuzen 4 - 5 katlı çok da yeni olmayan bir binada kalıyor, ona bile ulaşmışsa sadece sitelere iş yapmıyorlardır hani. Zaten ara sokaklara falan baya çekmişler bazı bölgelerde.
  • Logic_Man kullanıcısına yanıt
    Beğenmezdim çünkü azdı, ama doğruya doğru Vodafone beni yanılttı. Türk Telekom'da çalışsamda körü körüne çalıştığım firmayı savunmam daha önceki mesajlarımdan da görmüşsünüz. Şu anda Vodafone bazı bölgelerde rakibimiz olduğu için bir mühendisle görüşme şansım oldu. 30 ilçede altyapı çalışması için ihaleye çıktık dedi bende tebrik ettim. Ayrıca kendi yurtdışı çıkışlarınıda yapmaya başlamışlar.

    Ayrıca sadece sitelerde ilerlemiyorlar buda Superonline çizgisinin dışında gideceklerini gösteriyor.
  • iyi bari biz kullanamıyoruz başka insanlara altyapı sağlamaya devam ediliyor sevindim bende olmasada başkalarına altyapı çekilmesine seviniyorum bizimde 1200 metre ilerimizde vdsl kutusu var 4 km ötede santral ama gelip çekmiyolar fiber tınlayan yok inşallah bizede gelecek bigün şu lanet şey
  • powermanby P kullanıcısına yanıt
    Hocam radyolinkle hizmet verebilecek şirketlerede bakın bence birde turknet bu tarz olaylarda özel fiber hattı çekebiliyor sdn özel fiber çektirmiş mesela.
  • @ULTILIX
    bahsettiğin olay SOL fiber sanırım.bende bodrumda oturuyorum.bodrumun da her yerini kazıp o meşhur turuncu borulardan çekip kapattılar..
    evelki gün o boruların içine turuncu fiber kabloları çekmeye başladılar,hatta gittim 15 dakka yardım bile ettim:))

    kablo çeken teknik ekiplere sordum nerelere çekiliyor ne zaman int.alabiliriz diye.
    bütün muğlaya fiber döşeyecekmiş SOL.bodrumdan başlamışlar muğla merkeze kadar gidiyorlarmış.marmarisede bu aralar fiber kabloları çekerler..
    güzel günler yakın sıgaraları yakın:))
  • Güncel
  • powermanby P kullanıcısına yanıt
    vodafone 50/50 metroethernet 3000tl artı vergiler
    superonline da o civarda

    2 yıllık tahaautler santral yada pop noktasından size kadar fiber cekiyorlar sadece size ait oluyor
    site icersinde değilseniz sol gelip protkol yapmaz internet vermez
    vodafone enterasan 10.000 dailerelik konut yapıyoruz gelmıyorlar
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.