Şimdi Ara

Rüzgarnet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
2.291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar bu firmadan internet alan kullanan var mı? Fiyatları oldukça uygun ama 10 tl damga vergisi alıyorum diyor. Damga vergisi 10 tl olması mümkün değil. Bakalım bilgi alırsam yine paylaşırım. Geçişle ilgili bir şey de sitesinde yer almıyor.

    Tarifeler


    Rüzgarnet


    Rüzgarnet


    Bu tarifeye aylık 10 TL damga vergisi eklenmektedir.


    https://www.ruzgarnet.com.tr/mevcut-altyapiyi-kullanan-sabit-internet/tarifeler








  • Bilgi alabildiniz mi? Ben de az önce mail attım kendilerine. Bu tarifelere ücretsiz geçiş yapılabiliyor mu diye sordum. Ayrıca aylık 10 TL damga vergisini de teyit etmelerini istedim. Bakalım cevap verecekler mi?


    Ama şikayetvar'da çok şikayet var gibi görünüyor, üstelik yeni tarihli. Belirtilen hızların çok altında hizmet aldığını belirtmiş epey insan (5 Mbps falan diye yazanlar var). Bir de müşteri hizmetlerine ulaşamama şikayetleri var ama küçük İSS'lerin çoğu böyle zaten.

  • smksahin S kullanıcısına yanıt

    Comnet’te de müşteri hizmetlerine ulaşılamıyor. Ama yazınca dönüyor onlar.

    • Bu tarifede 200 TL kurulum ve aktivasyon ücreti alınır.
    • Hızlı ve eş zamanlı veri, ses ve görüntü alışverişi ile buluşursunuz.
    • Bu tarifeye aylık 10 TL damga vergisi eklenmektedir.
    • Diğer operatörlerde peşin alınan Bağlantı ücreti, şirketimiz tarafından müşteri memnuniyeti amacıyla abonelik sonlandığında tahsil edilir. Kontrat yenilenmesinde bu ücret alınmayacaktır.
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt

    Kurulum ve aktivasyon yeni bağlantılar için alınıyor. Mevcut interneti olup sadece geçiş yapanlardan alınmıyor normalde. Son maddede belirtilen bağlantı ücretinin ne olduğunu sordum maille ama bir dönüş olmadı.

  • smksahin S kullanıcısına yanıt
    Sakın bulaşmayın. Taahhütlü abonelik diyorlar tek taahhüt sizin sabit olmanız ve size ne fatura ederlerse kuzu kuzu ödemeniz. Fiyat kesinlikle sabit değil. Fatura düzenlemiyorlar. Fatura düzenlemedikleri için bir yere şikayet ederken çok ama çok zorlanıyorsunız. Abone numarası vs. Bilgilere ulaşamıyorsunuz. Sözleşme numaranızı size vermiyorlar. (Diğer operatörlere geçiş için gerekli olan bir numara) Diyelimki anlattığım şeylerin hepsinde sıkıntı yaşamadınız ve interneti taahhüt sonu kapattırmak istediniz. Sizden bağlantı aktivasyon ücreti talep ediyorlar. Şikayet edebilmek için elinizde de bir şey yok. Yani abone olduğunuzun tek ispatı sizin firma tarafından icraya verilmeniz ve çevremde bu tarz insanlar var. İki aylık bir fatura için 2300 tl ilamsız icra başlatacak kadar ilkeliler.
  • Bu fiyatları nasıl veriyorlar ya? Resmen zararına satması lazım. Saçmalık.

  • ermanas22 kullanıcısına yanıt

    Yok ben bulaşmadım zaten. Attığım maile cevap bile vermediler. Size kolay gelsin, gerçekten can sıkıcı bir durum. Elinizdeki belge ve bilgilerle Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurun bence. Biraz uğraşmanız ve sabırlı olmanız gerekecektir ama eninde sonunda icralık olan onlar olacaktır.


    BTK'ya da mutlaka şikayet edin. İnternet Servis Sağlayıcı'ların denetim mercii orası malum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smksahin -- 18 Nisan 2023; 2:54:4 >
  • Genelde bulunduğumuz ortadoğu zihniyetinde iyi niyetli enayi pozisyonunda yaşar giderim ama 45 yıllık hayatımda enayiliğimin bu kadar yüzüme vurulduğu dibine kadar yaşatıldığı durum görmediydim. Aman ha arkadaşlar, inanılmaz işler yapıyorlar, merdiven altını geçtim ortada merdiven yok o kadar yani.

  • matetech kullanıcısına yanıt

    Sesli güldüm  

    Ne sorun yaşadınız hocam?

  • Arseyus kullanıcısına yanıt

    İnanki anlatmaya dermanım yok, şikayet vara yazmıştım. Söğüşlemasyon. Hala kapatıp kapatmadıklarını tam bilmiyorum, bi haber yok, ilerde karşıma çıkacağından hala endişeliyim.

  • 24 ay aboneliğini yaptım, taahhüt edilen fiyata uymadılar, ayrıca 24 ayın sonunda rızam dışı aboneliği yenilemişler kullanmadığım internet ve yapmadığım bir taahhüdün sözüm ona bedelini icraya vererek almaya çalışacaklar. Ben Rüzgarnet'e karşı dava açacağım. Aman kardeşim ben yakayı ele verdim, siz vermeyin. Kaç kaç kaç bedava dese bulaşma.

  • sakın bulaşmayın ve etrafınızdakileride uyarın bu firmaya şoknetten geçtim çoook pişmanım hatta şuan 10 dakikadırda buraya yazarken müşteri temsilcisine ulaşamıyıorum şöyleki mart ayında instegram da 60 tl ye 40 mps ilanı üzerine geçiş yaptım şartları ise şöyle idi 60 tl sabit ücret 200 tlde baglantı ücreti dendi konuştugum yaratık ona dedimki bak kardeşim eger durmadan zam yapıp bana 160 tl vs fatura çıkarmayın dedilerki yok efendim biz yaşanan depremden dolayı indirim yaptık dediler en az 1 sene sürer dediler okeyledik tabi ilk ay 160 tl ödemem gereken fatura 180 oldu aradım sordum bu sfer efendim sizin fatura 70 tl 10 tlde vergi dendi dedim hani zam yoktu bu sefer yok 60 degil 70divsvsvs dedimki başka zam olmayacak dimi ilk 3 ay 10 tl vergi alınacak sonra 70 tl ödeyeceksiniz dediler onada dedik eyvallah ama 2. faturda 180 ödedik 3,fatura 80 olunca dedim herhalde 80 den devam edecegiz fakat yeni mesaj atmışlar taahhütünüz 15 gün sonra bitecek faturanızda 150 olacak diye şuan tekrar şoknete geçiş yapmak için müracat ettim onlarada geçiş izni vermemişler 3 aylık sınır varmış diye ayrıca rezilde bir internetleri var pingler yüksek hızlar düşük o 40 mps hızı bi kere rüyamda görmüştüm UYARI sakın geçmeyin etrafınızdakileri uyarın rezil bir şirket





  • 1 sene önce bu firmaya geçtim geçmez olaydım. Taahhüt bitmesine rağmen kendileri 1 sene uzatmışlar. Müşteri hizmetleri hizmet numarası vermiyor geçiş de yapamıyorum. Zaten iptal etmenin mümkünü yok. Faturalardaki hizmet numarası da yanlış (geçiş yapılmasın diye böyle birşey yapmışlar). Bilen birisi bana akıl verirse çok dua ederim

  • Devrim1919 D kullanıcısına yanıt

    Ankastre kutunusa bakın etiket var mı diye; belki orada yazıyordur.

  • Öncelikle geçmiş olsun. Tam bir muamma ne olduğu belli olmayan bir ucube firma. 1- RÜZGARNET internet sitesinde abonelik İPTAL ikonu var. Oradan formu indiriniz. doldurunuz ve iptal formunu imzalayınız. Kimliğiniz ile birlikte (Kimliğinizi sadece iptal işleminde kullanabileceklerini belirtip üzerine not yazıp çiziniz. (Çünkü ne yapacakları belli olmaz.) Yine aynı yere bunları ek olarak yükleyin Ve gönderin. 2- Ödemeleriniz ile ilgili KESİNLİKLE FATURA İSTEYİN. (büyük bir ihtimalle göndermeyeceklerdir.) Telefon/mesaj vs üzerinden sizden talep edilen hiçbir ücreti ödemeyin. Yasa gereği ödemeler sadece fatura karşılığı olur. Ayrıca geçmişe yönelik ödemleriniz karşılığı FATURA larınızı isteyin. 3- bu çok önemli!!! Ödemeleriniz RÜZGARNET sitesi üzerinden yaptıysanız. Hemen o kredi kartınızı iptal ettirin. 4- Eğer fatura gönderirlerse sizlerden aldığı haksız ücret için TÜKETİCİ HAKEM HEYETİ ne başvurun. 5- Eğer fatura göndermez ise HAZİNE ve MALİYE bakanlığıNA suç duyurusunda bulunun. (E-DEVLET CİMER üzerinden) souç olarak yapanın yanına kar kalmasın.





  • Facede kullanıcj grubu kurdupum için beni tehdit ettiler bugün, söyleyeceklerim bu kadar :)

    Rüzgarnet
  • Devrim1919 D kullanıcısına yanıt
    Faturada yazıyor kardeşim, bulamazsan online fatuan maile geliyordur, onu at bulalım
  • Koşarak kaçın girmesi çok kolay çıkması binbirdert, ne paralar ödettiler hala fatura kesmeye çalışıyorlar bela oldular kimse kesinlikle abone olmasın. Büyük firmalara devam edin

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.