Şimdi Ara

VODAFONE FATURALI TARİFE KULLANMAYINIZ.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1.5 Yıldır vodafone faturalı tarife kullanıyorum hiçbir şikayetim yoktu fakat 1-2 ay önce show tv-Harika tv diye saçma sapan bir platform benim bir onayım olmadan abonelik oluşturarak her hafta 6.85 tl çekerek aylık 24 tl olan faturamı 73 tl yansıttı.Vodafone müşteri hizmetlerini aradığımda ise abonelik bize bağlı değildir denilerek geçiştirildim.Vodafone ve Harika tv denen aslında olmayan platform un ortak çalıştığı ve milleti dolandırdığı ortadadır.Kanıt olarak google a Harika tv yazarsanız karşınıza şikayetler çıkacaktır okuyabilirsiniz.(Açık açık yasal yoldan dolandırıcılık)

• Bunu diğerleri de yapıyor..
    3 yıldır vodafone faturadayım
    Öncesi de var
    Bir yerlere tıklamazsan abone olamazsın
    Tuzak kuruyorlar evet tuzağa düşmeyeceksin
    Para kazanmak için onlar da 40 takla atıyorlar..
  • Ben vdfn faturasız hat kullanırken başıma geldi. Eski nokia telefonumda internet bağlantısı dahi yokken kendiliğinden oyun ücreti kesti, hem de telefon tuş takımı kilitliyken yani kullanılmıyorken.
    "Bir yerlere tıklamazsan abone olamazsın " diyenleri sanırsın altyapıyı bizzat kendileri kurmuşlar, bu kadar kendinden emin konuşabiliyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: scoopi

Ben vdfn faturasız hat kullanırken başıma geldi. Eski nokia telefonumda internet bağlantısı dahi yokken kendiliğinden oyun ücreti kesti, hem de telefon tuş takımı kilitliyken yani kullanılmıyorken.
    "Bir yerlere tıklamazsan abone olamazsın " diyenleri sanırsın altyapıyı bizzat kendileri kurmuşlar, bu kadar kendinden emin konuşabiliyorlar.

aynen dediğin gibi hocam.
    operatörler her şekilde çarpıyor,net kapalı olması bile engel olmuyor
  • Hocam Vodafone Harika Tv Turk Telekom Harika Tv ne yazarsaniz yazin her operatorde ayni mobil odeme gibi servisler acikken 4g 3g yani mobil veriden nete bilmediginiz reklam veren sitelere girmemeye dikkat edin benimde basima 3yil onve muzik indirelim derken geldi bir anda 14tl gitti akillandim artik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar defalarca yazdım yine yazayım,adguard premium apk,google'dan arayıp bulun ve derhal telefonunuza kurun,reklamların tamamından kurtulun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: recebim59

Arkadaşlar defalarca yazdım yine yazayım,adguard premium apk,google'dan arayıp bulun ve derhal telefonunuza kurun,reklamların tamamından kurtulun.

Hocam peki adguard dediginiz reklam eneglleme uygulaması çokmu iyi? Ve bütün tarayıcılarla uyumlumu?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vodafone faturasız geçişi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ne diyorum N kullanıcısına yanıt
    Sadece tarayıcılarda değil,cihazdaki tüm uygulamalarda reklamları engelliyor.

• quote:

Sadece tarayıcılarda değil,cihazdaki tüm uygulamalarda reklamları engelliyor.

hocam dediğiniz gibi yükledim ama acayip veri tüketiyor 1 saat içinde 33 mb veri yemiş bu neden sizce?

• ondan sonra vodafone niye zarar ediyormuş, milleti kaçırıp durmaktan başka işleri yok, kim ne derse de desin en çok vodafone de yaşanıyor bu durum, türk telekomda 1 ken vodafone da 10 bu oran
  • ne diyorum N kullanıcısına yanıt
    Veriyi tüketen adguard değil,tüm cihazın tüketiği veriyi bu program filtrelediği için öyle görünüyor,kurulum sırasında bununla ilgili uyarı yazısı da çıkıyor zaten.

• quote:

Veriyi tüketen adguard değil,tüm cihazın tüketiği veriyi bu program filtrelediği için öyle görünüyor,kurulum sırasında bununla ilgili uyarı yazısı da çıkıyor zaten.

Anladım iyi o zaman yani uygulamaların tükettiği veriyse iyi..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.