< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hümiyettin -- 13 Eylül 2019; 22:58:37 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
_____________________________ |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hümiyettin -- 13 Eylül 2019; 22:58:37 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Şikayet etmeyen şikayet etsek de Yöneticilerimiz tarafından umursanmayan bir millet olduğumuzu çok iyi bildikleri için böyle yapıyorlar.
Devletin başındaki adam interneti kendisine tehdit olarak görüyor. Neden iyileştirmek için uğraşsınlarki? |
bugün vodafone un reklamı çıktı youtube ta.
1000mbps 19.99 euro diyordu. vodafone hala 16-24mbps ler ile uğraşıyor. ![]() |
500mbps kimin umrunda hala 5mbps upload nedir ya?!? bence her evde standart 100mbps download, 20mbps upload paketi olmalı ve fiyatıda 70lirayı geçmemeli işte o zaman normal bir kullanıcı için yeterli olur
|
Aylık ortalama İnternet hızı (taahhüt süresince) 137 mbps ve aylık ortalama 67,40₺ ne kadar uygun...Alt yapının da bunu desteklediği ayrıca maliyeti de kurtardığı uygulama ile ortaya çıktığına göre bakalım ne yapacaklar hangi bahaneleri bulacaklar.
Ayrıca 500 mbps den 16 mbps ye düşmek bugattiden inip kaplumbağaya binmeye eş değer 6 sonunda %100 kanser garantili tarife :sweat_smile:. |
internetiniz olduğuna şükredin. kendinizi batıyla kıyaslamayın çünkü batıyla en ufak bağımız kalmadı. iran ırak suriye arabistan gibi ülkelerin internetleriyle karşılaştırırsak şanslı bir konumdayız
|
Altyapı kaldırmaz yalanı adsl VDSL için geçerli onunda aldığı hızlar belli ama fiber de kaldırır ama yatirim gerekir bunu da yapmak istemiyorlar millet nasılsa düşük hıza alışkın gıdım gıdım yükseltiriz hesabına getiriyorlar
|
S ShadowWyvern demiş ki;Mesajı Yerinde Gör
Kesinlikle upload hızları 3. dünya ülkeleri ile aynı.... Ayıptır.3-5mbps upload hızı nedir.
|
Vodafone bu
![]() Ayrıca 500 verseler ne olacak ki bizim isslerin hepsi aynı. Nerede çok kullanım var oraya hız sınırlaması koyarlar. Fiber internetim var Netflixde fhd dizi izleyemiyorum diyen mi ararsın 100mbit ile oyun konsolumda saniye 2mb hızı geçemiyorum diyeni mi ararsın. Adam parasını verdiğim içeriğe bile erişimimi kısıtlıyorken ![]() |
Hiç ses çıkarılmasaydı 50gb kota sonrası 3mbps'ye düşmeye devam edecektik hala belki de.
Şu an 16mbps pakete 52 lira ödüyorum ve hiç bir hız sınırlaması yaşamadan ay sonuna kadar aynı hızı alıyorum. Gerçi 16 bile veremiyorlar ya o ayrı konu. Bu konuları öne çıkarıp bizi akk'den kurtaran arkadaşlara saygı duyuyorum. |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MehmetNY -- 12 Eylül 2019; 19:57:26 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
MSI Optix MAG274QRF-QD Monitor - i710700k - Z590 Tuf - Aorus Master Rtx 3070 ti - 32gb ram - Phanteks P500a - Nzxt Kraken x62 - Logitech G513 Carbon Rgb Keyboard - Logitech G602 Mouse - Asus RT-AC87U Router - ZYXEL NSA325 V2 Nas 3tb 3tb - Sony MDR 1000X Headphones - PreSonus AudioBox Studio - HD7 High Definition Headphones - M7 Microphone - Samsung S10+ - Xiaomi Mi TV Box 3 4K - XGIMI H1 1080p Projector DLP - Specta 265x150 Motorized Auto Projector Screen - AVR Pioneer VSX-921 - Wharfedale Diamond 5.0 set - Klipsch R-100 SW Subwoofer
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beoa291 -- 11 Eylül 2019; 9:48:51 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayansame -- 11 Eylül 2019; 13:50:16 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |